pozor_vlack 07.12.14, 16:02 "Wprost" wyliczył, że musiałby w każdy weekend przejeżdżać prawie 600 km i w każde święto 300 km. wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Wprost-Radoslaw-Sikorski-wyludzal-pieniadze-z-sejmu,wid,17085261,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burvil Re: Pan marszałek samochodzik 07.12.14, 19:12 To jeden z tych co posłowanie rozpoczynają od zwrotu TAK MI DOPOMÓŻ ,,BÓG''. Jeżeli się mylę proszę sprostować. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Pan marszałek samochodzik 07.12.14, 19:56 burvil napisał(a): > To jeden z tych co posłowanie rozpoczynają od zwrotu > TAK MI DOPOMÓŻ ,,BÓG''. Dobrze , że twoi nie rozpoczynają od zwrotu TAK MI DOPOMÓŻ ,,BÓG''. ..."Dwa miliony złotych z partyjnej kasy otrzymała jednoosobowa firma syna skarbniczki i członka zarządu Twojego Ruchu na wątpliwy program E-partia. Działacze i posłowie żądają rozliczenia wydatków i pokazania finansów Twojego Ruchu."... www.wprost.pl/ar/469118/E-miliony-Palikota/ Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: Pan marszałek samochodzik 09.12.14, 19:19 Cieszy mnie , że nie pomyliłem się. na zaczepkę odpowiadam tak. (niezalogowany) mow_mi_stefan 81.189.131.*2014-09-17 09:12:12 szanownych krytykantów proszę o zapytanie swoich politycznych guru, dlaczego nie poprali projektu Palikot o zlikwidowaniu finansowania partii. Dopóki jest finansowanie, jedni będą wydawać na cygara i wino, inni na imho skompromitowaną Jakubowską, a kolejni za ochronę prezesa To był także postulat ,, Racji'' Na naszą prośbę miała się tym zająć posłanka na Sejm z SLD p. Senyszyn ale ona wolała do Brukseli . Odpowiedz Link Zgłoś
ksgzetor Re: Pan marszałek samochodzik 07.12.14, 20:18 Sikor nie był kiedyś w PiSie? Może to nawyk stamtąd? Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Pan marszałek samochodzik 08.12.14, 18:10 Każdy orze jak może i chłopcy też. Szkoda tylko, że o dołach i ich podwyżkach już zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
lonio22 Re: Pan marszałek samochodzik 09.12.14, 11:26 wydaje mi się że to jest nie wielka kwota jak na siedem lat , wychodzi na maksa 1000km miesięcznie ,to tyle ile przeciętny obywatel robi na dojazdy z pracy i do pracy , przy tak małym przebiegu kilometrów to nawet jak ktoś ma benzyniaka to mu się nie opłaca zakładać gazu . Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_koza Licznik pogrąża Pana Marszałka 12.12.14, 10:05 lonio22 napisał(a): >przy tak małym przebiegu kilometrów to nawet jak ktoś ma benzyniaka > to mu się nie opłaca zakładać gazu . Auto Sikorskiego ma na liczniku 30 tys. km, a rozliczył 90 tys. km! www.fakt.pl/polityka/prywatne-auto-sikorskiego-ma-na-liczniku-trzy-razy-mniej-niz-wyjezdzil,artykuly,509897.html Odpowiedz Link Zgłoś