Gość: arta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 09:14 Witam czy ktoś zainteresowany praca przy promocjach lub rozdawanie ulotek? stawka min 6zł/h, stałe zlecenia, dopasowane do zajęć. kontakt arta.marta@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: praca przy promcjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 11:35 ja stoje na promocjach i mam stawke 5zł z chęcią skorzystam z Pani propozycji, już wysyłam maila. polecam wszystkim studentom taka pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: praca przy promcjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 20:21 podobny styl pisania i ip z tpsa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: praca przy promcjach IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.07, 20:18 Dzień dobry! Jestem uczennicą liceum i mam ukończone 16 lat. Jestem zainteresowana tą ofertą pracy. Myślę że świetnie bym sie sprawdziła w tej roli. Proszę o informacje zwrotną. Z poważaniem Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonomica Re: praca przy promcjach IP: *.wlb.vectranet.pl 15.10.07, 21:53 kwetia tego czy te 6zl to brutto czy netto!! Odpowiedz Link Zgłoś