sly38
13.04.12, 22:38
hej mam 41 lat 176 wzrostu 90 kg szukam kobiety na stałe która chce zacząć wszystko od nowa niekoniecznie od razu w oslo ale na pewno che by była ona tam przy mnie na dobre i na złe . najlepiej z dolnego sląska bo tu jestem najczęściej na urlopie . drogie panie ja na pewno nie wrócę do polski bo po 4 latach w norwegi mam tam wszystko co jest mi potrzebne do życia , stwierdziłem że w polsce niema szans na godne życie dlatego jestem tam ............
kogo szukam nie jest to wymogiem ale takie kryteria ułatwią na pewno mi wybranie partnerki : wiek do 36 lat sylwetka szczupła lub w normie , niepaląca , maksymalnie 2 dzieci , wesoła , energiczną ,tolerancyjna , najlepiej żeby od rozstania z poprzednim partnerem minął dłuższy okres czasu aby emocje związane z tym opadły reszta to życie i okaże się jak poznamy się lepiej , zdjęcia i foto mile widziane ale dopiero po wstępnej rozmowie , dla tego proszę nie wysyłać swoich zdjęć od razu , wygląd nie jest dla mnie najważniejszy lecz na pewno się liczy pozdrawiam że dotrwałyście do końca tego tekstu czekam na poważne oferty