Dodaj do ulubionych

Bazar na Podzamczu, Hetmańska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 22:18
Od wielu lat jestem klientem Bazaru i jestem oburzony zachowaniem
sprzedawców, zachowują się oni skandalicznie. Obrażają ludzi za ich
plecami, plotkują o każdym kto jest ich klientem, prócz tego
oszukują na kasie o dosyć wysokie sumy (najbardziej na sklepie
mięsnym gdzie są stare, obślizgłe i zleżałe wędliny)sami się
nienawidzą, obrażają się nawzajem do klientów. Radzę Wam
WAŁBRZYSZANIE znowu wiocha, omijajcie to siedlisko ukrytego zła jest
tyle innych porządnych i "neutralnych" sklepów. Zostawiacie tam
pieniądze a oni jeszcze z Was szydzą.
PS; Na niektórych stoiskach (w szczególności kiosk TOTO LOTKA)można
poczuć alkohol od właścicielki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pan G. Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: 79.186.78.* 26.08.08, 23:11
      Poprostu WIELKI SYF.
      • Gość: Debilek Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.08, 10:57
        Ploty, Ploteczki o kim się da.
        Obrabianie d..py bez końca.
        J jeszcze zazdrość że komuś się wiedzie.
      • Gość: Yo Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 12:48
        Pan G u ciebie w domu jest wieliki syf ? ;> łohoho
    • Gość: ab Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.08, 11:38
      Ponieważ mieszkam blisko również często tam robię zakupy, ale tak naprawdę to
      gdzieś mam to, co o mnie myśli jakaś sprzedawczyni :/ Jakby człowiek miał się
      przejmować wszystkim co i nim mówią... :/ Zajmijcie się lepiej jakimiś
      poważniejszymi sprawami...
      Pozdrawiam
      • Gość: z Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.08.08, 11:58
        a co bezrobotni maja innego do roboty, god bless internet
    • Gość: bleble Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.08, 11:58
      Te ploteczki jak podejrzewam rozsiewa ktoś kto handluje obok Bazaru
      i pewnie nie specjalnie mu to idzie, a tylko widzi jak ludzie chodzą
      na Bazar i zazdrość go zrzera.A sam robi największe ploty, bo każdy
      zainteresowany wie o kogo chodzi.
      • Gość: klient Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 27.08.08, 12:11
        ja do tego bazaru osobiście nic nie mam ... jeść trzeba, a co do
        obgadywania :) wszyscy obgadujemy
        wkurza mnie tylko jedna rzecz ok 7:00 rano i ok. 15:00 nic już nie
        można kupić! więc ani przed ani po pracy zakupów zrobić nie mogę,
        jedynie sobota ... ale dopiero od godz 9:00
        DO CHOLERY BAZAR TO CZYNNY BYĆ POWINIEN OD 6:00 RANO!!!!!
      • Gość: Głupek Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.08, 19:26
        Bo d..pe nam obrabiacie bez końca.
      • Gość: Już mi to zbrzydło Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.eranet.pl 28.08.08, 01:59
        Zobacz,rozglądnij się dobrze, ten niby ktoś ma to w nosie, ŚWIAT SIĘ
        NIE KOŃCZY NA ulicy HETMAŃSKIEJ.
    • Gość: ania Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.08, 12:18
      Klient,to w końcu zdecuduj się o co Ci chodzi czy o obgadywanie czy
      o zakupy o 6 00 rano,bo już się zaczynasz gubić w zeznaniach.
    • Gość: Hella Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 17:30
      Bazar to gó.., tam śmierdzi, jedzenie jest stare, spleśniałe
      poprostu ochyda. Kiedyś jedna sprezedawczyni nie zobaczyła mnie i
      wyzwała od dziwek. Nie wiem co oni mają o ludzi, są porąbani :-(
      • Gość: hetmańczyk Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 18:53
        a kto tam w ogóle kupuje tam 100 razy jest wszystko droższe żarcie to nawet do
        d.u.p.y się nie nadaje już wcześniej ktoś pisał, szmaty beznadzieja za jaką
        kasę!!!! oni kupują to za 10 zł a sprzedają za 100 zł i się śmieją z frajerów!!!!
        • Gość: Głupek Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.08, 19:34
          Właśnie to wy skupcie się na sobie, a nie interesujcię się kimś czy
          mu idzie czy nie.
          To nie wasza sprawa.
          Jakoś po tych ludziach obok BAZARU, nie widać biedy.
          Pozdrawiam.
          Zazdrość d..pe ściska.
          A te plotki to już przesada.
    • Gość: olsen Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 27.08.08, 21:04
      Najwredniejsza jest baba na stoisku świebodzickiej piekarni - typowa
      sklepowa z PRL-u. Robi łachę że w ogóle coś poda a już o prosze i
      dziękuję to zapomnij. Mają szczęście, że chleb jest dobry.
      • Gość: APEL Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.08, 11:14
        To sku.....syństwo i te obgadywania na tej ulicy mają się
        zakończyć, zacznijcie szanować samych siebie i klientów.
        Weście się do pracy a nie zajmujcie się plotami.
        W inny miastach na takim BAZARKU, ZAwsze jest tyle klientów że
        przejść nie można,tu jakoś tego nie ma i niepierdo..cie że macie
        tutaj kokosy.
        A już w SOBOTY na normalnych BAZARACH to jest szok.
        A wy zajmujecie się nie swoimi biznesami tylko pierdołami i tylko
        papierosik i podglądanie, każdy wie w jakim kierunku i tylko
        zawiść,obgadywanie,ploty,ploty durne ploty. Nie znudziła już was ta
        osoba.cytat jednej pani(Kto chodzi do nich to jest głupek).Ja tych
        ludzi bardzo szanuje i niepozwole czepiać się ich.
        Kto dał wam prawo decydowania kto tu zarobi, kto nie, kim jesteście
        albo czym żeby decydować.
        Skupcie się na sobie.
        J odpierdo...cie się od innych.
        Dziękuje.
        • Gość: Angela Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 03:10
          Na przeciwko Oleńki, sprzedaje bardzo przystojny facet ciuszki.
          Normalnie prawdziwe ciacho, może mnie ktoś poinformować czy ten Pan
          jest do wzięcia.
          A ile u Pana ciuszków, naprawde jest w czym wybierać a i cenny są
          rozsądne.
          To jest najładniejsze stoisko z ciuchami na tym bazarku i ten facet.
          Aż boli.
          Bużka.
          • Gość: łał Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 05:12
            no i kolezanka ma mokre majtki...
            • Gość: SPID Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 23:51
              BARDZO ALE TO BARDZO PODOBA MI SIE STOISKO Z WARZYWAMI A ZWALSZCZA
              BARDZO MILA OBSLUGA ZE AZ CHCE SIE ROBIC ZAKUPY NA BAZARZE CENY SA
              DO PRZYJECIA A TE PLOTY TO DOPRAWDY NIE WIEM O CO CHODZI.....
              LUDZIE MAMY WOLNY RYNEK I MOZEMY KUPOWAC GDZIE CHCEMY CZYZ NIE ?
              WIEM ZE NIE KAZDEMU PODOBA SIE FORMA SPZEDAZY NA BAZARZE ALE
              LUDZISKA TAM MOZNA SIE TARGOWAC !!!!!!!!!! NIE KUPUJCIE WARZYW NA
              STOISKU OBOK PIEKARNI SWIEBODZICE BO TAM SPRZEDAJA 2 ZOLZY A JAKOSC
              TOWARU POZOSTWIA WIELE DO ZYCZENIA JEDNYM SLOWEM STARE I DO SMIECI A
              RESZTA STOISK TOWAR JEST OK.
              • Gość: AGA Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.08, 00:02
                Bazar na Podzamczu jest KUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomyslcie
                tylko jakie koszty sa z tym zwiazane dzierzawa podatki zusy pensja
                pracownikow inne koszty (prad smieci sprzatanie opakowania itp.) a
                wy tylko potraficie nazekac..... i tak jakosc towaru jest lepsza
                niz w marketach bo tam co jest tanio to jest drogo
                • Gość: maniek Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.08, 00:12
                  bardzo mi sie nie podoba ze papierosy na bazarze (stoiskopierwsze i
                  ostatnie ) sa drozsze niz na stacj benzynowej to skandal
                  • Gość: POSEL Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: 78.8.62.* 07.09.08, 15:24
                    najladniejsze stoisko na bazarku to warzywno-owocowe a
                    najpiekniejsza ekspedientka to wlasnie ta ktora tam obsluguje. Jest
                    bardzo mila i uczciwa jak kiedys zapomnialem torby z zakupami i z
                    portfelem to odzyskalem go na drugi dzien bo ta piekna pani mnie
                    zapamietala i oddala no ale niestety nie wszystko jest takie rozowe
                    np. kupilem piwo zywiec z lodowki ktore bylo cieplejsze niz
                    temperatura otoczenia ten pan ma chyba popsuta lodowke albo ja nie
                    wlancz do pradu !!!! a pani od totka i ze stoiska zielarskiego maja
                    u mnie koniaczek i kawe bo juz kilka razy uratowaly mnie z opresi a
                    wogole to lubie to miejsce ciekawa atmosfera wrecz cudowna. Osoby
                    ktore tam sprzedaja sa mile i usmiechniete (chociaz sa wyjatki )
                    Pozdrawiam
                • Gość: jola Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.08, 00:14
                  BAZAR TO CENTRUM HANDLU NA PODZAMCZU !!!!!
              • Gość: adam Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.08, 00:22
                ostatnio poszedlem po marchewke i seler i zobaczylem prawdziwe cudo
                ta sprzedawczyni na stoisku warzywa owoce jest przemila i bardzo
                fachowa dziekuje
                • Gość: kolo Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.08, 00:43
                  Bazar to wygoda i wszystki zakupy pod jednym dachem obsluga jest
                  wspaniala klient i sprzedawca znaja sie sie od dawna i czesto sa
                  ze soba po imieniu i kto mi powie dlaczego ? bo tu jest atmoswera
                  jak nigdzie indziej Kupujcie na bazarze ale nie papierosy i
                  alkohol bo szkodza zdrowiu juz bardziej owoce i slodycze
                  • Gość: Misiu Koala Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.eranet.pl 05.09.08, 02:03
                    Fajne Lachony sprzedają ciastka na stoisku Oleńki.
                    A już kierowniczka tego stoiska to taka soczysta dupeczka że aż
                    mniam mniam.
                    • Gość: Goły Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.08, 17:27
                      A tak naprawde na przeciw Zielarskiego są okna, tam ktokolwiek
                      widział sprzedawce, w czasie pracy szwęda się po całym Bazarku i
                      wszystkim obrabia dupe, a historie swojej super rodzinki już chyba
                      znają nawet w PERU.
                      Facet z PZU, taki niemilak że jak go widzę to dostaje BIAŁEJ
                      gąrączki. Zachowuje się jak Prezes Corporacji, a tak naprawde siedzi
                      w dziupli.
                      Fajne babki pracują w monopolowym, zawsze dostaje flache na kredyt.
                      Pić się chce kobity tą poprostu rozumieją.
                      A ta bardziej puszysta to jest lacha, ma bardzo sexowne ciałko,
                      super babka ciekawe czy ma faceta.
                      Przez nią jeszcze troche wpadne w alkoholizm, tyle napoju w siebie
                      wlewam, troszke bajerki a to cudne ciałko, kurde nic.
                      Zawsze taka zadbana pachnąca, a ten biuścik te cycuszki.
                      Bużka od kosmetyczki, to widać bo lśni jak słoneczko o poranku.
                      Plis pokochaj gołego.
                      Opsypie cię kwiatami, zabiorę cię z tego sklepu będziesz moją muzą.
                      Całuje.
                      Goły ale wesoły.
                      • Gość: Goły 2 Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.08, 17:29
                        C.D.N
                        • Gość: Goły Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 12:37
                          A jak mnie wyśmiejesz,jestem naprawde zainteresowaną tą sexi
                          puszystą,słodziudką kobietką.
                          Całował bym ślady po których stąpasz.
                          Jesteś moją boginią.
                          Jesteś piękna i te cycuszki tak obwite, sał bym je i całował, lizał
                          i bzykał(przepraszam za te słownictwo poniosło mnie).
                          Jestem taki samotny że tu nie ma ciebie przymnie.
                          Przyjdę do sklepu w Piątek ażeby znowu nacieszyć swoje oko twoimi
                          obwitościam.
                          Ty KOteczku,nimfo.syrenko, jesteś dla mnie wodą bez której żyć nie
                          da się.
                          Ja jestem rybakiem i moczę wętke w tej pięknej wodzie.
                          ---------------------------------------------------------------------
                          Niech nasza miłość rozkwita, nie mogąc do ciebie zagaić, troszke mi
                          wstyd, dniami i nocami myślę o tobie choć jakieś zdjęci, jakiś
                          rysunek twojej osoby,żeby poczuć naszą bliskość.
                          Choć twoje imię znać.
                          Całuje.
                          • Gość: ŻABA Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska- Do Gołego ;-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 18:13
                            Goły, mam pomysł.Przyjdż w piątek na golasa.Lub z wędką.To będzie znak
                            rozpoznawczy ;-)
                          • Gość: Marzena Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.gprs.plus.pl 12.09.08, 12:40
                            Goły ja Ci proponuję przerzuć się na mrożoną herbate;)pozdrawiam
                      • Gość: ŻABA Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska -Do gołego ;-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 11:22
                        Goły Ty mi się do koleżanki nie śliń:-)
                        Fakt , że ładna i zawsze zadbana.Ujawnij się facet;-)
                        Miło w tym sklepie kupować,zawsze uśmiechnięta obsługa.
          • Gość: Aga Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.08, 17:38
            To Prawda fajne CIACHO z tego facia mi się też podoba, jaki on miły
            grzeczny prawdziwy fachowiec zna się na gustach kobiet.
            Chyba go kiedyś zabajeruje.
            Będziesz moim ciasteczkiem.
            Naprawde facet ma sprzęt, chodzi w opcisłych spodniach i wszystko
            widać jak na dłoni.
            Jak by miał tam salami, poprostu MACHO.
            Bużka.

• Gość: Aga Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.08, 17:41
              Chodzi włAŚNIE MI O FACETA KTÓRY PRACUJE NAPRZECIW oLEŃKI.
              • Gość: hihihihihi Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 22:00
                i kto tu plotkuje hihihihihihihi:))
            • Gość: pinokio Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: 78.8.62.* 07.09.08, 15:31
              ty chyba cos ci sie pomylilo to strona o bazarze a nie nowosci
              matrymonialne a jesli chodzi o tego faceta to niestety ma zone i
              trojke dzieci i co ? nadal zainteresowana ?
              • Gość: Smerfeta Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 12:12
                Z takinm sprzętem nie dziwi mnie że ma żonke i dzieciaki,a może
                potrzebuje jeszcze jednej dziurki.
                Pozdro.
                • Gość: Ciekawa Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 12:21
                  Chwileczkę, może powiecie jak ten Macho CIACHO ma na imię.
                  Oj ty słodziutki, dała bym ci dała moją muszelke.
                  A jak on się porusza, jaki tyłeczek,zawsze taki wygolony,pachnący.
                  O mamo?.
                  Może żonka tego facia wyporzyczy na jakiś czas,żeby i mi zrobił
                  dobrze.
                  Pa.............ciaasteczko, ty ogierze.
                  • Gość: hetman Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 12:23
                    co za burdel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: feniks Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 08.09.08, 12:25
                      Rośnie konkurencja Pokusie.
                      • Gość: Ciekawa Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 12:45
                        A to się dobrze składa:BURDEL na B.
                        BAZAR na B.
                        Wnioski;
                        Oczywista oczywistość że ten Bazar to jeden Burdel.
                        • Gość: sdvgryjn Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 12:33
                          Czy ty wiesz Co oznacza słowo ,,Burde'' ;/ Bo sa dwa znaczenia nie
                          wiem dosłownie o jakie Ci chodzi palancie ale burdel moze byc w
                          pokoju i burdel moze to byc Nigt Club Więc zastanów sie nad tym co
                          mówisz dzieciaku ! Podejzewam ze chodzi Ci o 2 znaczenie tego słowa
                          wiec jestes mało inteligentny aby tak okreslać miejscie w którym
                          sprzedaje sie ubrania warzywa owoce i inne zeczy do domu lub do
                          sporzycie Więc zycze powodzenia :)
                  • Gość: Ciacho Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: 62.87.160.* 08.09.08, 12:43
                    Sądząc po sposobie wypowiedzi, jesteś niskopienną, zakompleksioną
                    małolatą, śliniącą się nawet na widok hebla. No cóż, za wysokie progi
                    ale dam ci radę. Umyj się, uczesz i sprawdź czy z gęby nie czuć .
                    W porządku ? No to się jakoś odziej i stań na rogatkach (tylko nie na
                    wylotówce - nie twoja liga)A może się ktoś trafi...
                    • Gość: Ciekawa Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 12:52
                      Ja cię nie obrażam, słodziudki z ciebie gburek, no nie dziwi mnie że
                      kobiety do ciebie tak glną.
                      Ty kotku jesteś ostry i to mnie w tobie kręci.
                      Wow, ty tygrysku.
                      A tak naprawde to niezła ze mnie dupa.
                      Sam byś wyskoczył z portek jak bym ci dała.
                      Ty miśku pluszowy i bez arogancji, bo przestane u ciebie kupować.
                      Miau.
                      • Gość: Ciekawa Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 12:59
                        Misiu jestem.
                        Tak ci obciągne że ci uszy będą sterczeć do gury.
                        Ostra ze mnie babka.
                        Przymnie zrobisz się mokry jak bałwan, tylko marchewka będzie ci
                        sterczeć do gury.
                        Miau.
                        Kotka chce twojego mleczka.
                        • Gość: kostucha Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 22:13
                          Jak ci pociągnę to wyssam cały piasek z nerek
                          • Gość: Żaba Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 16:14
                            Cała ta okolica i ten Bazarek, to jest wylengarnia plotek.
                            Plotkuje się o wszystkim i o wszystkich.
                            Ja też Plotkuje, a co mam robić.
                            Jak mi tyłeczek obrabiają to ja nie będe gorsza.
            • halotuziemia Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska 10.11.14, 17:42
              umyj PAŹDZIEŻ SUKWO !

buhahahahha
          • Gość: ada Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: 195.200.212.* 14.10.08, 12:30
            z tego co wiem to jest żonaty i ma dzieci
    • Gość: Marzena Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.gprs.plus.pl 12.09.08, 11:03
      Dobrze ,że to XXI wiek bo zapewne spaliłby pan nas na stosie.Z całym szacunkiem
      każdy ma prawo wyboru gdzie dokonuje zakupów,więc nie widzę powodu dla którego
      musi pan zaglądać do tego" siedliska zła".Sprzedawczynie to też ludzie,mają
      takie same problemy jak inni i nie zawsze da się smutki pozostawić w domu.Trochę
      wyrozumiałości proszę pana.Przychodzę na bazar od dzisięciu lat i widzę,że
      wszyscy się starają jak mogą,oczywiście bywają wyjatki ale nie mozna z tego
      powodu uogólniać swojej opini.Niektórzy klijenci też bywają niemili i sprawiają
      wrażenie jakby przychodzili poto ,żeby się "wyżyć",cóż człowiek jest tylko
      człowiekiem.Radzę jednym i drugim więcej tolerancji i usmiechu.pozdrawiam
      • Gość: spawacz Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.08, 11:20
        Ten facet z bazaru ma podłączonego laptoka i pewnie czyta to forum.
        • Gość: PIKOLO Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.08, 11:35
          BAZAR to wylegarnia plotek na kazdy temat,tutaj trzeba uwazac co i
          do kogo sie mowi i co b. ciekawe tu wszyscy interesuja sie
          wszystkimi i nic nie ujdzie uwadze czujmym oczom sprzedajacych...
          gdy rano powiedzialam pani na miesnym ze moj maz mnie rzucil w
          poludnie wie...i juz o tym wszyscy i zywo sie tym interesowali a
          to byl kit !!!!!! chcialam zobaczyc czy bazarowe plotki to prawda i
          niestety PRAWDA Pozdrawiam
          • Gość: Sajmon Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.08, 12:01
            Ludzie jak ja kocham Bazar jak nie mam co robic to ide i przygladam
            sie tym pieknym laska co tam sprzedaja a jest na co popatrzec !
            Wzadnym markecie nie ma takiego wyboru......... a najlepsza to ta
            co przyjmuje oplaty w okienku Ludziska jaki ona ma tatuarz na
            dolnych czesciach plecow o matko !!!!!! tylko troche za chuda jest i
            pyskata za to po drugiej stronie calkiem mila tylko ze nie moj gust
            a na chemi no no.... chcialem jakos zakonczyc i nic nie przychodzi
            mi do glowy no to moze tak WSZYSTKIE DZIEWCZYNY NA BAZARZE TO
            NIEZLE DUPY !!!!!!! (no prawie wszystkie)
            • Gość: jan Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.08, 12:04
              co za bzdury wypisuja niektorzy !!!!!!!! Wstyd !!
              • Gość: kolo Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.08, 12:08
                ej emeryt wez no siateczke najlepiej ekologiczna i idz na zakupy ale
                najlepiej do Tesco Bazar nie dla ciebie
                • Gość: Głupek Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.08, 18:38
                  Co prawda to prawda, zajmijcie się lepiej własną dupą Państwo
                  Bazarowicze, przestańcie plotkować,zazdrościć i pieprzyć o ludziach
                  głupoty, bo jeszcze troszeczke a może już jutro przyjdą na zakupy
                  tylko wielbiciele plotek jak tu jest ich wiele.
                  Jedna taka baba co ma tyłek jak Armata, za nim interesować się
                  własnym życiem, obrabia dupe każdemu ile wlezie, niech się babsko
                  zajmie czymś, a nie będzie taka zazdrosna bo jeszcze więcej tej
                  zazdrości i z tej złości babsko dostanie wylewu.To jest opis
                  klientki Bazarku.
                  Pie_doli takie głupoty do ludzi, a wy dajecie się nabierać, każdemu
                  tyłek obrabia, tylko stoi przed bazarem i pier..doli.
                  Ku..wa czemu tak postępujecie i tak w tym naszym chorym mieście jest
                  przesrane,skupcie się na sobie i pracujcie.
                  Bo wam też tyłek obrabiają myślicie że to jest pozawami, po jaką
                  cholere dajecie się tym starym plotkarom, które mają dużo czasu i
                  nie mają co z sobą zrobić.
                  Przytakujecie im i wychodzi tylko z tego wielkie gó..no.
                  Poco prowadzicie te biznesy, chyba dla kasy, a nie żeby wysłuchiwać
                  starych durnych bab, które wpie...ją się we wszystko.
                  Chciałbym się tu podpisać, ale zbiera mi się na wymioty jakie durne
                  tu ploty chodzą.A ja o wszystkim dowiaduje się i tak i tak.
                  Pozdro Bazarek.
                  • Gość: Debilek Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.08, 19:02
                    To nie wstyd, to cała prawda 6 lat, temy się przypatruje i mnie już
                    to wku..łó, co to są za handlowcy którzy się powinni wspierać to
                    tylko się gryzą.
                    Jak niepotrawicie się zgrać to wypierdaty na Alaske.
                    Zeby normalnie mogło tu być, żeby się wszyscy szanowali i pomagali
                    sobie wzajemnie ale wy tylko potraficie się żreć.
                    A cierpiom na tym wszyscy.
                    Taki fajny Bazar, Centrum Podzamcza tu powiny być obroty na maxa.
                    Zobacz jeleniu inne miasta,miasteczka przykład bazar Świebodzice,
                    nie ma gdzie auta zaparkować, nawet dzisiaj tłum.
                    Bo tam ludzie pracują a nie plotkują nie żrą się.
                    Każdy tam pracuje w określonym celu, dla szmalcu.
                    I nie obchodzi nic go więcej.
                    Mi i tak już jest wstyd ale niewytrzymałem, pierdoły,pierdoły i
                    tylko na tej wsi pierdoły.
                    Co Kowalski ma, czego nie ma, a ten ma to a ten to.
                    Ludzie przecież wszyscy pracujemy, żeby sobie byt poprawić.
                    Dla KASY.
                    Ktoś zapie... to ma, niestety nikt nikomu nie da nic za darmo.
                    Oprucz jednego tu frajera, który myślał że ta wioska jest
                    cywilizowana, a nie sama zazdrość.
                    Przepraszam za tą wypowiedz, ale trzeba coś w tym postępowaniu
                    zmienić, bo mnie krew zalewa jak w takiej małej mieścinie ludzie
                    zarabiają, a na takim wielkim osiedlu, można tylko zplajtować.
                    Jak ktoś kto miał sklep Galerie, teraz będą tam tańce erotyczne.
                    Po9zdro....
                    • Gość: Miś Uszatek Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 04:16
                      A Pani, z Toto Lotka tu niby uśmiecha się do wszystkich, a zna
                      wszystkie ploteczki i sama roznosi te ploty.
                      Kiedyś pytam czy dostanę gazetę na kreske, jutro oddam, niestety
                      piniązki mi się skończyły, a obiecałam córce tą gazetę.
                      Zaznaczam że jestem stało klientką tej Pani, i mogła zrobić wyjątek.
                      Oczywiście dostałam tą gazetę, na kredyt, na drygi dzień zapłaciłam.
                      A ta do mnie że czeka od rana na te piniądze co ja sobie myśle,ja
                      pracuje więc nie mogłam zapłacić rano.
                      Prosze Pani troszke zaufania dla swoich stałych klientów,to co do
                      tej pory kupiłam u Pani, pokryło by te straty w wysokości 9.90groszy.
                      Jest takie przysłowie;chytry podwójnie traci.
                      A oprucz tego nie kiedy, kiedy kupowałam coś u tej Pani, czułam
                      alkochol.
                      Na przeciw jest monopoloowy, więc razem Pani z kiosku popija sobie z
                      Paniami z monopolowego i to zdrowo, wystarczy wyskoczyć na bazar po
                      16.
                      Już te Panie są mocna zakręcone.
                      Pozdrawiam wyjątkowo Panią z Kiosku, aby tak dalej, to pies z kulawą
                      nogą do pani nie przyjdzie.
                      Tak się tu sprzedawcy na tym bazarze, zachowują że tu wszysko
                      jeszcze troche upadnie.
                      Jak idę przez ten bazarek to czuje wzrok tych ex-sprzedawców, jak
                      mnie obgadują.
                      J to nie jest tylko moje wrażenie, moje koleżanki też doznają
                      takiego uczucia.
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: Miś Uszatek Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 04:32
                        Oczywiście nie wszystki stoiska są złe na bazarze,chodżby Kolejarz,
                        pracował tam Pan przemiły, aż miło było z samego rana usłyszeć od
                        tego Pana KOCHANIE, kupując.
                        Jest przemiła Pani co sprzedaje same tylko jajka.
                        Pan który sprzedaje ciuchy, na przeciw Oleńki, bardzo przemiły,
                        dziewczyny z Oleńki, Pani Kierownik zawsze doradzi co jest
                        swieżutkie.
                        Panie od Frąckowiaka, bardzo uprzejme i miłe.
                        Aby tak dalej.
                        Pozdrawiam.
                        • Gość: smakosz Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.08, 21:41
                          Gość portalu: Miś Uszatek napisał(a):

> dziewczyny z Oleńki, Pani Kierownik zawsze doradzi co jest
                          > swieżutkie.

O! Jeśli doradza, co jest świeżutkie to znaczy, że bywają tam i
                          nieświeże produkty? Hmmm, szef Oleńki powinien ci nakopać do dupy za
                          taką formę "reklamy".

• Gość: Uszatka Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.gprs.plus.pl 19.09.08, 15:30
                        Nieźle zakręcona to jesteś Ty skończona idiotko i to 24h na dobę a po drugie nie
                        oczerniaj niewinnych osób.I co jeszcze po 16 robią panie na bazarze?Zapomniałaś
                        dodać ,że palą marichuane i grają w pokera na pieniądze;P Zmień psychiatrę bo
                        ten Cię oszukuje i to zdrowo;P
                        • Gość: Gość Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.08, 17:07
                          Wstyd mi za to co tutaj czytam jesteście wulgarni zboczeni i nie wiem co
                          jeszcze. Aha i nieuki bo jest tyle błędów ortograficznych że szok
                          • Gość: KINGA Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.08, 20:12
                            Z uwaga przeczytalam wasze wypowiedzi na temat Bazaru na podznamczu
                            i musze przyznac,ze jest w nich wiele prawdy.Sama robie zakupy na
                            Bazarze wiec poniekad jestem w temacie.Dziwi mnie jedynie fakt,ze
                            jak dotychczas nasze uwagi i sugestie nie odnosza zadnego skutku. Bo
                            o ile kultura sprzedawcow to ich prywatna sprawa to ich zachowanie w
                            miejscu publicznym juz nie.Faktem jest,ze po godz.16 sprzedawcy
                            zachowuja sie okropnie sama widzialam imprezy zakrapiane alkoholem i
                            nieskrepowane picie piwa z ekipa sprzatajaca a naciaganie na
                            rachunku i zwykle oszukiwanie klientow to juz norma.Mozna by odniesc
                            wrazenie,ze wszyscy oni robia nam laske no coz bardzo dobrze,ze jest
                            taka strona.Pozdrawiam
                            • Gość: klijentka Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.gprs.plus.pl 24.09.08, 08:05
                              Jaka to wspaniała odskocznia od niepowodzeń życia codziennego "obrzucać błotem"
                              innych.Jakie to dojrzałe oczerniać anonimowo.Sprzedawcom bazaru współczuję
                              takich klijentów lub zawistnej konkurencji.Robię tam zakupy od kilku lat i
                              jestem bardzo zadowolona.To tacy sami ludzie jak my ,maja prawo mieć włąsne
                              zmartwienia i problemy ,ma prawo ich coś boleć i przydałoby się czasem trochę
                              empatii.Zimą jest tam zimno a latem gorąco,chyba najbardziej w monopolowym a
                              pomimo to panie starają się jak mogą.Poza tym bardzo miło robi się zakupy na
                              stoisku u "Kolejarza", w tym samym rzędzie u pani na warzywno-owocowym,panie z
                              prasy i totolotka zawsze doradzą co warto poczytać a dziewczyny na mięsnym z
                              dowcipem,a ż miło,panie na ksero bardzo sympatyczne,na jajkach i pieczywie
                              także.Wszędzie sprawna obsługa i nie trzeba biegać do marketu ,bo dostępny pełen
                              asortyment.Cieszę się że taki bazar istnieje w mojej dzielnicy.Pozdrawiam
                              • Gość: ZORRO Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.08, 22:26
                                DOBRZE PANI MOWI TYLKO ZE ROZMINELA SIE P. Z PRAWDA ODNOSNIE STOISKA
                                WARZYWA-OWOCE TO PRZECIEZ NAJLEPSZE STOISKO JEST OSTATNIE W
                                SRODKOWYM RZEDZIE PROWADZONE PRZEZ TAKA SLICZNOTKE I JEDNEGO
                                PRZYSTOJNIAKA....... POLECAN SPRAWDZICIE !!!!!!!!!!!!
                                • Gość: bolek Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.08, 21:36
                                  moim zdaniem najgorsza obsluga jest na stoiskach : art.gospodarstwa
                                  domowego (wysoka blondyna-najwieksza plotkara{nie wierzcie w to co
                                  mowi ma bujna wyobrazinie})oraz wlasciciel stoisk z art.kawa
                                  papierosy spozywka ktory to ma towar po terminie a ceny b.zawyzone
                                  (jest mily ale to tylko pozory)jego motto "nie wyrzucaj klient
                                  wszystko kupi" (wspolczuje sprzedawczynia ktore musza to wcisnac
                                  klientowi)oraz stoisko z miesem gdzie pani jak ma dobry dzien to
                                  jest b.milutka a jak nie to lepiej "nie podchodz "
                                  • Gość: PaTryK Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 12.12.08, 21:16
                                    Ale ta strona jest debi*na Ty... Bolek ^^ i Lolek moze co..? haha
                                    nie komentuj tej ładnej
                                    Pani ze stoiska AGD bo szkoda słów Eh.. takich jak ty to powinni w
                                    psychiatryku zamykać ;/ ...! Masz kompleks na swoim punkcie to nie
                                    wyrazaj sie na Jej temat...xD
            • kwiatek1060 Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska 30.03.14, 15:50
              Buachacha,pokaż tam ładne dziewczyny ? Może z mięsnego jedna się znajdzie :)
              • city2011 Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska 04.11.14, 12:01
                ciekawe które same grube lub brzydkie :P
    • Gość: x Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 14.10.08, 12:20
      Pani, która pracuje vis a vis poczty (stoisko z papierosami,
      artykułami spożywczymi) jest bardzo niemiła (albo ma złe dni...).
      Ktoś, kogo denerwują klienci (np. dzieci grzecznie stojące) nie
      powinien pracować z ludźmi. Pewnie sama dzieci nie ma...
      • Gość: ada Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: 195.200.212.* 14.10.08, 12:45
        dlamnie ta pani na przeciw poczty jest bardzo miła i uprzejma.
        szkoda ze siebie nie potrafisz ocenic! ani skrytykować!
        • Gość: x Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 14.10.08, 12:51
          To jest moja opinia...tak mnie potraktowano. Tam pracuje jeszcze
          druga pani (albo pracowała) - bardzo sympatyczna.
    • Gość: Adam Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.10.08, 12:48
      W stoisku z art gosp domowego gdzie podobno jest niesympatyczna
      pani kupiłem świetną patelnie ceramiczną. Pani byla ok. Jeszcze tam
      wroce bo były tez patelnie w innych rozmiarach.
      • prawdziwy.bob Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska 15.10.08, 22:25
        oooo ludzie... tylko zlapac sie za głowe <SZOK> różni sa ludzie i pierw popatrzcie na siebie aaa PANI na przeciwko poczty moze nieraz i jest zgryzliwa ale moze tak juz ma... ale za to te młode panny z naprzeciwka z owocowo-warzywnego sa zawsze miłe i ussmiechniete wiec czego chciec wiecej
        • Gość: body gard Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.08, 13:13
          Kochani jak milo sie czyta wasze krytyczne uwagi na temat nnnaszego
          Bazarku ! To prawda ta pani co krzyczy na dzieci jest
          niezrownowazona emocjonalnie ale czego mozna wymagac od malo
          doswiaddzonej obslugi ? Widocznie ma duzo problemow z upchnieciem
          starego towaru po terminie i pozniej musi odreagowac.Tylko dlaczego
          na dzieciach ? Moze bardziej na wlascicielu .A swoja droga
          zwracajcie uwage przy zakupie na tym stoisku na terminy waznosci! Mi
          sie juz dwukrotnie zdazylo ze towar byl przeterminowany wiec o czyms
          to swiadczy!
          • Gość: Doniu Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.08, 20:29
            Ale SYF.
        • Gość: miła Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 20:49
          co wy chcecie od bazaeku??????? Krytykujecie a robicie tam zakupy.Jak się nie
          podoba to do MARKETU,można wsztstko dotknąć,pomacać.Udanych zakupów.
          • Gość: Barbara Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.08, 21:36
            Jak co roku na naszym bazarku mozna bylo kupic przepiekne kwiaty na
            swieto Zmarlych. Chcialam na lamach Forum podziekowac tej milej pani
            ktora pomimo zmeczenia przyklada duzo staran zeby klient byl
            zadowolony i usatysfakcjonowany. To zrozumiale ze kazdy chce kupic
            jak najlepszy towar w przystepnej cenie ale smieszy mnie fakt ze co
            niektore znajome poluja na super okazje objezdzaja cale miasto zeby
            w koncu wrocic na bazar gdzie kwiaty sa najladniejsze w calym
            Walbrzychu zatem po co tracic czas i pieniadze skoro najladniejszy
            towar macie pod nosem ? co roku kupuje kwiaty w tym miejscu i jestem
            bardzo zadowolona odpowiada mi cena a przedewszystkim jakosc którą
            widac gołym okiem, ta pani naprawde się na tym zna, gorzej z tym
            panem który nie potrafi odpowiedzieć na podstawowe pytania po co on
            tam stoi jak i tak o wszystko pyta się włwśnie jej.Ale i tak kwiaty
            mają najpiekniejsze ja zawsze będe ich klientem, a ty? pozdrawiam.
            • Gość: Członek Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.08, 18:57
              Ja im nie zazdroszczę ile trzeba dzisiaj wysiłku żeby, coś sprzedać.
              A wiara z Podzamcza i tak zapierd...la na Pieskową Górke.
              Myślą że może tam taniej czy co.
              Nie to żeby Kowalska nie widziała że to niby nie mam kasy, a ciągle
              coś mam nowego.
              Ludziska może zacznijcie kupować na naszym bazarku, to i towar
              będzie ciągle nowy.
              A tak cały czas to samo monotonia.
              Ziomal dla Ziomala nie musi być taka świnia i mu byle co,czego
              zazdrościć.
              Ziomale przestańcie z tą wiochą i zacznijcie szanować to co
              nasze,czyli POLSKIE.
              BUZIACZKI dla wszystkich BAZAROWICZÓW a w SZCZEGÓLNOŚCI dla PANI
              KiEROWNICZKI Z OLEŃKI.
              DZIĘKUJE PANI MAGDZIE ZA ZAWSZE SMACZNE CIASTECZKA, TAKIE SŁODKIE
              JAK CAŁA PANI.
              JEDNA Z FaJNIEJSZYCH dupeczek na tym BAZARKU.
              • Gość: zet Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 18:33
                oj wy chyba naprawdę kupujecie tylko na bazarku i nigdzie dalej sie
                nie zapuszczacie,bo tylko czytam jakie to tam dupeczki
                sprzedają.tymczasem kilkakrotnie bylem na tym bazarku i dupeczki ani
                jednej. wy chyba jeszcze ładnej dupeczki nie widzieliście i jak to
                sie mówi "jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma"
                • Gość: miła Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:24
                  Wy tylko plotkować potraficie jak wam tak źle to dla czego robicie tam
                  zakupy.Piaskowa Was przyjmie z otwartymi rękami ,takie same ,a może wyższe
                  ceny.No i za bilet trzeba zapłacić.
                • Gość: miła Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:29
                  Ty dupku chyba nie wiesz co to dupka.Nie wiesz to prrzynajmniej nie
                  oceniaj.Wiele jest zgrabnych i fajnych dupek.Ty chyba masz bielmo na
                  oczach.Poddaj się operacji na oczy.hi hi.
                  • Gość: SQUD Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.08, 17:43
                    RUDA WIEWIORECZKO
                    ZANIM PODEJMIESZ DECYZJE OSTATECZNA
                    ZANIM MNIE OSADZISZ
                    ZANIM WYDASZ WYROK
                    WEZ POD UWAGE,ze wszystko co robilem
                    TO DLA DOBRA TWOJEGO
                    I CALEGO BAZARKU
                    PROSZE O WYBACZENIE
                    RUDZIK PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Riri Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 12.12.08, 21:31
      Hahha..<lol2> mozesz byc oburzony zachowaniem pracowników bazaru ale
      to nikogo nie obchodzi :) niestety ...;p Szkoda moich słów aby sie
      wypowiedziec na twoja załosną opinie..i opinie was wszystkich ! ;/
      Ja osobiscie nic nie mam do ,,Bazarku'':)i sprzedawców. I radze
      usunąc te forum poniewaz jak natknie sie na ta
      strone ,,przypadkiem''Moderator to za te wszystki przeklenstwa i
      obrazanie innych odpowiecie...
    • Gość: aŚKA Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 11:50
      Skwituję to w jeden sposób: wolny kraj, wolny wybór! Mało macie
      sklepów na Podzamczu?! Jeśli uważasz, że BAZAR jest nieodpowiednim
      miejscem dla Ciebie (ja tam już dawno przestałam wydawać swoje
      ciężko zarobione pieniądze) to masz mnóstwo marketów oraz innych
      kameralnych sklepików, w których możesz zrobić zakupy i tam nikt nie
      robi Tobie łaski. Co do tego postu, uważam, że dobrze mówić o tym co
      się dzieje...ale bardzo mnie irutuje sposób w jaki niektórzy pisza
      na tym forum...sorry nie jestem święta, ale odrobina kultury nikomu
      nie zaszkodzi!
      • Gość: aŚKA Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 11:52
        ...mała porawka ,,irytuje"...
    • Gość: stala kliętka Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 11:46
      a ja uważam że są ludzie i taborety najmilsza i najcudowniejsza ekspedientka z mięsnego w ostatnim rzędzie ostatnie stoisko na przeciwko art. gospodarstwa domowego miła zawsze uśmiechnięta z poczuciem humoru takich ludzi się ceni a właścicielka tego stoiska powinna wyjechać do senatorium a na bazarze się nie pokazywać z góry dziękuje
      • Gość: Członek Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.08, 16:29
        A tam ja, jestem zdania że na naszym wspaniałym, ślicznym Bazarku
        sprzedają fajne śliczniutkie same dupeczki.
        Hm.... W rankingu na naładniejszy tyłeczek, i tu fanfary, wygrywa
        Pani Magda z Oleńki.
        Pani jest Boska, z Pani pięknych rączek nawet papier od ciastka
        smakuje.
        Jest Pani Boginią, nocami marzę o Pani pięknym ciałku.
        Mniam.........................wy...e cię.
        • Gość: gjyilkrje3j Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 12:41
          O boshhh ona Ci sie podoba masz zajebisty gust powiem tyle ;DD
          hahhahahahahahahahaahhahaaahaha
          • Gość: stały klient ! Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 12:45
            Niestety mnie najbardziej denerwuje Pani z zielarni po co ona tam
            jest zeby pracowac czy zeby plotkowac?? mysle ze to 2 sie zgadza
            obrabia dupe kazdemu bez wyjatku zachowuje sie hamsko ! i mysli ze
            jest najlepsza i najładniejsza niestety sie myli :)
            • bogusz68 Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska 08.09.16, 16:45
              Są od niej lepsze. Pani z wędlin bije wszystkich na łopatki!!! I na pewno zna już twój rozmiar buta hehehe
      • city2011 Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska 14.09.16, 09:29
        Najlepsza jest w mięsnym jamy ma boski tyłeczek chętnie bym ją przygarnął, niewiecie może czy jest opcja ją zbaierować?
        • bogusz68 Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska 21.09.16, 14:27
          A ktora to bo jest ich kilka?
          • city2011 Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska 21.09.16, 19:06
            Taka niska w długich włosach .
            • bogusz68 Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska 22.09.16, 15:53
              Oblukam i ocenie
              • city2011 Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska 25.09.16, 12:17
                I jak ? Może znasz ją ?
                • bogusz68 Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska 24.11.16, 11:08
                  Nie znam bo nie robię tam zakupow
    • Gość: MAK Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:41
      O CO TYLE CHAŁASU - MAKRO JEST :)
      • Gość: I'm Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 12:46
        W MSKRO jest droga bardzo drogo kostka masła 5 zł o bosh...!
        • Gość: I'm Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 12:47
          Przepraszam MAKRO :)
        • Gość: MAK Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:51
          TA 5 ZŁ ZA 3 KOSTKI ;)
          • Gość: GOść SAme Dno. Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 00:49
            Kochany Bazarek.
            Wstyd.
          • Gość: I'm Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.04.09, 17:44
            MAK- gnoju chyba ja lepiej wiem !!!!!!!!!
            bo tez tam robie nieraz zakupy :)
            A ty jak nie umiesz liczyc to sie wruc do podstawówki ....
            KOSTKA MASŁA KOSZTUJE TAM 5 ZŁ ŻENADA !!
            • Gość: I'm Re: Bazar na Podzamczu, Hetmańska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.04.09, 17:46
              SORKA WRÓC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka