29.04.13, 11:44
Siedzę na balkonie patrze na rynek i jak chce mi się do ludzi , niestety zejście z 3 piętra z gipsem na nodze nie należy do przyjemności .Dobrze że mam przyjaciół którzy odwiedzają mnie i wtedy jest ogólnie łatwiej.Pozdrawiam Ddz sly
Obserwuj wątek
    • voxave Re: gips 29.04.13, 14:18
      Moje wyrazy współczucia--też parę lat temu miałam gips nas kolanie,od pachwiny po kostkę koszmar i ciężar.
    • matri_caria Re: gips 29.04.13, 15:32
      No! To jak skończę pracę o 16.00 to sobie będę szła przez rynek i te balkony na trzecich piętrach obserwowała, to możesz mi machać tym gipsem:)
      • sly38 Re: gips 15.05.13, 07:47
        chodze już bez kuli ide dzisiaj na działke popatrzec na tulipany a moze wypije piwo w pleeże jest łatwiej
        • voxave Re: gips 15.05.13, 16:19
          Tulipany już przekwitły--nie powiedziałeś pod jakim adresem ta działka.
          • matri_caria Re: gips 18.05.13, 18:13
            Unika tematu:)
            • voxave Re: gips 18.05.13, 19:52
              Cóś kręci:)
              • sibeliuss Re: gips 20.05.13, 07:52
                Może jest z tych co wstydzi się pokazać w gipsie :>
                • sly38 Re: gips 21.05.13, 06:43
                  po prostu przekonałem się że fajna sprawa działka siedze sobie przed altanką a zapach bzu ukaja moje nerwy
                  • sibeliuss Re: gips 21.05.13, 09:52
                    A od czego te nerwy, bo chyba nie przez gips?
                    • matri_caria Re: gips 21.05.13, 10:00
                      Przez vox i przeze mnie, bo cały czas domagamy się zaproszenia na tę działkę;)
                      • sly38 Re: gips 21.05.13, 15:28
                        nerwy przez gips sezon motocyklowy a ja nie mogę jeździc po drugie za dużo wolnego czasu nie jestem nauczony tyle się obijać , co do zaproszenia na działke żaden problem rząd d alejka 11 chyba 3 altanka na jarze tylko powiedzcie kiedy się wybieracie bo nie zawsze tam jestem
                        • voxave Re: gips 21.05.13, 17:33
                          A ten*Jar*to gdzie bo ja nie działkowa:)
                          Na Włoki czy na Bielawę czy na Piaskowej? Hę?
                          W tym tygodniu nie, bo mocno jestem zajęta,w niedziele gościmy chór z Czech śpiewa o 12.oo w Kościele Matki Kościoła.Potem obiad w Lasocinie :)
                          Ale w przyszłym może,poza Bożym Ciałem..
                          • sibeliuss Re: gips 22.05.13, 10:37
                            voxave napisała:

> A ten*Jar*to gdzie bo ja nie działkowa:)
                            > Na Włoki czy na Bielawę czy na Piaskowej? Hę?
                            > W tym tygodniu nie, bo mocno jestem zajęta,w niedziele gościmy chór z Czech śpi
                            > ewa o 12.oo w Kościele Matki Kościoła.Potem obiad w Lasocinie :)
                            > Ale w przyszłym może,poza Bożym Ciałem..

Co robisz ze swoim boskim ciałem w Boże Ciało? Ja moje tuczę ::P
                            • voxave Re: gips 22.05.13, 12:16
                              Dogadzaj,dogadzaj--odwdzięczy ci sie:)
                              • sly38 Re: gips 22.05.13, 18:15
                                ja tam musze sie pozbyć mleczu musze poszukać jakiegoś oprysku i zasiac trawe
                                • matri_caria Re: gips 26.05.13, 10:29
                                  Siejcie, tuczcie, ja muszę zaliczyć rodzinną imprezę - urodziny kuzyna, mam tylko nadzieję, że wujek poda mocne trunki, ostatnie było jakieś fajne wino domowej roboty.
                                  • voxave Re: gips 26.05.13, 20:23
                                    Matri--dbaj o wątrobę, nie pij domowych wynalazków.
    • sly38 Re: gips 09.06.13, 22:07
      i stało się gipsu nie mam ale noga boli i tak wruciłem do pracy choć trace na tym jakieś 200 zł norwegia to taki kraj gzdie lepiej jest chorowac niż pracowac

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka