mrowka184 08.10.06, 15:58 Czy ktoś zna ceny pływalni w 8? I czy kazdy moze z niego korzystać i w jakich godz? Po prostu czy ktos cokolwiek wie:) Z góry dzięki:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astria1 Re: BASEN 09.10.06, 14:19 Mrowka :) dorośli 10,00 zł za 1 h, dzieci 50 %. Korzystać może każdy - wejscia na basen wg tego co zdążyłam zauważyć - zawsze 10 min przed pełną godziną. pzdr Anna Odpowiedz Link Zgłoś
astria1 sorry za prywatę :-)) 11.10.06, 13:55 NAnn :-) Cichojta :) a daleko ma do mnie ?trza ino wleżć:) bez anonsowania się i już :)) np. terrrrrraz JESTEM :)) -- Odpowiedz Link Zgłoś
nann Re: sorry za prywatę :-)) 11.10.06, 20:05 astria1 napisała: > NAnn :-) > Cichojta :) a daleko ma do mnie ?trza ino wleżć:) bez anonsowania się i już :)) > np. terrrrrraz JESTEM :)) > :PPPPP mozesz sobie byc, ale inni czasami pracuja ! PS Anka, pogonia nas zaraz stad A co do tematu telefon na basen: 677 60 88, warto zadzwonic przed wybraniem sie i zapytac, czy basen nie jest zarezerowwany :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_ewa Re: BASEN 10.11.06, 21:55 A mam pytanie czy na basen w 8 mozna chodzic z dziecmi?Chetnie zabralabym tam mojego 5 latka ..A ja plywac nie umiem wiec chodzi raczej o basen z roznicowanym dnem:)) Odpowiedz Link Zgłoś