o__o 10.02.03, 20:36 100 post na forum! Otwieramy wirtualnego szampana! Okazja podwójna: urodziny Gdyni i 100 post na forum! Wasze zdrowie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Pierwsza setka zdobyta! 10.02.03, 20:59 Przyłączam się do Ciebie!!!!!Hurrrrra!!!:)) Windyka świętuje pewnie i przyjdzie tu później. Odpowiedz Link
windyga Re: Pierwsza setka zdobyta! 10.02.03, 23:47 o__o napisała: > 100 post na forum! Otwieramy wirtualnego szampana! > Okazja podwójna: urodziny Gdyni i 100 post na forum! > Wasze zdrowie! Zdróweczko! Niech sie nam dziewczynka zdrowo trzyma, chocby tak jak red. Jan Nowak Jezioranski, ktory ma 89 lat i umysl jasny oraz dowcipny. Mowie z autopsji, bo mialam dzis szczescie z nim rozmawiac! Obysmy dozyli jego wieku w takiej przytomnosci i z takim wdziekiem! Odpowiedz Link
windyga Re: Strzał korka od szamapan! 23.04.03, 18:31 Lubu dubu, lubu dubu. To juz teraz z gorki, co? Dzieki, to Wasza zasluga. Juz wymyslam nagrody dla "okraglych" korespondentow;)) Odpowiedz Link
lucy_z Re: Strzał korka od szamapana! 23.04.03, 22:34 Przyłączam się i ja do gratulacji:))))) Odpowiedz Link
jarohu Re: Strzał korka od szamapana! 23.04.03, 23:40 Windygo - serdeczne gratulacje z okazji "trzysetki". Przy okazji zdradzę Ci, że poznaliśmy się przed paru laty, gdy z Twoim dzisiejszym Rozmówcą było wspólne telewizyjne spotkanie w gdyńskim Akwarium. Odpowiedz Link
windyga Re: Strzał korka od szamapana! 24.04.03, 21:43 jarohu napisał: > Windygo - serdeczne gratulacje z okazji "trzysetki". Przy okazji zdradzę Ci, że > > poznaliśmy się przed paru laty, gdy z Twoim dzisiejszym Rozmówcą było wspólne > telewizyjne spotkanie w gdyńskim Akwarium. Jarohu Kochany! Chiba skleroza mnie jakas dopadla... O jakim telewizyjnym spotkaniu myslisz w Akwarium?! Odpowiedz Link
zoppoter Re: Strzał korka od szamapan! 24.04.03, 09:27 windyga napisała: > Dzieki, to Wasza zasluga. Juz wymyslam nagrody dla "okraglych" > korespondentow;)) Chciałbym nieskromnie zauważyć, że zrobiłem 200 i 300... Odpowiedz Link
windyga Re: Strzał korka od szamapan! 24.04.03, 21:39 zoppoter napisał: > windyga napisała: > > > Dzieki, to Wasza zasluga. Juz wymyslam nagrody dla "okraglych" > > korespondentow;)) > > Chciałbym nieskromnie zauważyć, że zrobiłem 200 i 300... > Zoppciu! Jak dla mnie, to Ty masz pelno zaslug. Po pierwsze, byles pierwszym forumowiczem, ktorego poznalam w realu ( nie licze Ewki, ktora "sie okazala" w wyniku dochodzenia;)) Po drugie, uwielbiam Was wszystkich, ale nie ukrywam, ze szczegolnie b. wysoko sobie cenie Twoje wlasnie poczucie humoru oraz ...stoicki spokoj wobec pieprzycieli wszelkiej masci, co to dziela wlosy na szesnascioro i marudza ( jak to bylo w watku bagdadzko husajnowo koreanskim) no, a ostatnio to Ci sie nalezy jakas solidna pocieszka z powodu, ze glupi ludzie z G. nie docenili Cie nalezy-cie. Niech no tylko zakwitna jablonie. To chyba jakas majowka miala byc cafowa, czyz nie? Ja to mam szczescie ostatnio do sentymentalnych spotkan. Dzis - z kolegami absolwentami gdynskiej "jedynki", czyli I LO w Orlowie - spotkalismy sie by dopiescic program wielkiego zjazdu z okazji 55 lecia naszej budy. Bedzie ten zjazd 6 czerwca, no i wiadomo, jak sie tym przejmujemy. A w ogole, to chyba musze na forumie trojmiejskim-regionalnym, ze nie wspomne o naszym, oglosic , zeby sie ludzie szykowali na ten zlot. Niech bron Boze nigdzie nie wyjezdzaja wtedy, albo wlasnie niech przyjada. Szczegoly wkrotce. Ala dlaczego, ja w tym watku tak sie rozgadalam nie na temat?Hm Odpowiedz Link
windyga Re: Strzał korka od szamapan! 24.04.03, 21:41 zoppoter napisał: > windyga napisała: > > > Dzieki, to Wasza zasluga. Juz wymyslam nagrody dla "okraglych" > > korespondentow;)) > > Chciałbym nieskromnie zauważyć, że zrobiłem 200 i 300... > No, tak, gapa jedna. A o nagrodach okraglych, ani slowka. A zatem - oficjalnie informuje Drogi Zoppoterze, ze jestes dubeltowym laureatem i nagroda Cie nie ominie. Wymyslam ja. Odpowiedz Link
jarohu Re: Strzał korka od szamapan! 24.04.03, 21:57 A więc Windygo. Twój Rozmówca odbierał wtedy wieczorem w Teatrze Muzycznym tytuł Honorowego Obywatela Gdyni (niezapomniana mowa śp. Franciszki Cegielskiej). Tego samego dnia w południe, w Oceanarium był nagrywany przez TVG program o trójmiejskich więziach Laureata, z Jego udziałem. Po nagraniu zostaliśmy sobie przedstawieni. Odpowiedz Link
zoppoter Uuuuuhuuu 25.04.03, 08:43 Normalnie sie zaczerwieniłem po tych superlatywach... Nie wiem co powiedziec. Odpowiedz Link
kasia_57 Re: Uuuuuhuuu 25.04.03, 09:47 zoppoter napisał: > Normalnie sie zaczerwieniłem po tych superlatywach... Nie wiem co powiedziec. ************* Wreszcie mnie "wpuściło" na forum. Wyrzucało mnei bez przerwy i głosu zabrac nie mogłam!!!! Słuchajcie, Zoppciowi zabrakło języka w gębusi:))) To jakieś święto podwójne w takim razie. A co Zoppoterku, psiakość, nie jesteś przyzwyczajony, jak o Tobie mówią normalnie, czyli dobrze? To, że jakiś ...piiiiiiiiiiiiiiiiii (kontrola wypowiedzi i publikacji) Cię nie przyjął do pracy, to nie dowód, żeby Ci Windyga miała nie napisać szczerze, co o Tobie myśli. A co! I miłego piątku. Odpowiedz Link
zoppoter Re: Uuuuuhuuu 25.04.03, 10:13 > Słuchajcie, Zoppciowi zabrakło języka w gębusi:))) To jakieś święto podwójne > w > takim razie. Hmmmmmmmmm........... > > A co Zoppoterku, psiakość, nie jesteś przyzwyczajony, jak o Tobie mówią > normalnie, czyli dobrze? I znowu mi kąplęmęcą.... No, ale wiesz, sporo osób pisze wyłącznie źle o mnie. I bardziej do tego sie przyzwyczaiłem. > To, że jakiś ...piiiiiiiiiiiiiiiiii (kontrola wypowiedzi i publikacji) Cię > nie > przyjął do pracy, to nie dowód, żeby Ci Windyga miała nie napisać szczerze, > co > o Tobie myśli. > A co! no to właśnie bardzo to miłe. A z tą pracą, to wiadomo, że miejsce jedno a chętnych wielu. Widocznie nie byłem najlepszy. I tak zająłem drugie miejsce (byłem juz jednym z dwóch ostatnich kandydatów). Trza szukac dalej. > > I miłego piątku. I reszty weekendu. Odpowiedz Link
kasia_57 Re: Uuuuuhuuu 25.04.03, 10:31 zoppoter napisał: > Hmmmmmmmmm........... ************* A nie mówiłam?!?! :))))) > No, ale wiesz, sporo osób pisze wyłącznie źle o mnie. I bardziej do tego sie > przyzwyczaiłem. *************** naiwedzonych jest sporo, sam wiesz! Traktuj to więc jako kompelment, że Cięnie lubią, znaczy, żeś im nieobojętny;) Widocznie nie byłem najlepszy. I tak zająłem drugie miejsce (byłem juz jednym z dwóch ostatnich kandydatów). Trza szukac dalej. ******* Ano trza... Ale to, ze nie wygrałeś wyściugu do mety, to nie znaczy że Ty nie byłeś najlepszy, tylko że ewentualny pracodawca do bani. Wiesz, że w Trójmieście - aby dostać pracę trzeba być znajomym lub znajomym królika. To nie chodzi o to, czy jesteś dobry, tylko kogo znasz, i kto w Twojej sprawie zadzwoni. > I reszty weekendu. ************ Oj, ta reszta weekendu - to będzie rewelacyjna!!! :)))) Odpowiedz Link
zoppoter Re: Uuuuuhuuu 25.04.03, 10:47 > ******* > Ano trza... Ale to, ze nie wygrałeś wyściugu do mety, to nie znaczy że Ty nie > byłeś najlepszy, tylko że ewentualny pracodawca do bani. Wiesz, że w > Trójmieście - aby dostać pracę trzeba być znajomym lub znajomym królika. To > nie > chodzi o to, czy jesteś dobry, tylko kogo znasz, i kto w Twojej sprawie > zadzwoni. Pracodawca nie był z Trójmiasta, ani nawet z Polski. Był z kraju, gdzie wspomniane przez Ciebie metody są nieznane. Odpowiedz Link
kasia_57 Re: Uuuuuhuuu 25.04.03, 11:16 Ja kiedyś tez tak o obcokrajowych pracodawcach myślałam, az w końcu ... pracowałam u takich. Już nie myślę. Zmieniając temat, żeby nie smucić CI bardziej - przyznaj się, kiedy Ty masz ten zlot i gdzie konkretnie??? JA będe ganiała z wycieczką, i ciekawa jestem czy im Jaskółkę pokażę! NIe mogę tej enuncjacji Twojej znaleźć na tych naszych wątkach! Odpowiedz Link
zoppoter Re: Uuuuuhuuu 25.04.03, 11:31 kasia_57 napisała: > Ja kiedyś tez tak o obcokrajowych pracodawcach myślałam, az w końcu ... > pracowałam u takich. Już nie myślę. Eeee, ja mam przeciwne doswiadczenia. Widać nie jest tak najgorzej. > Zmieniając temat, żeby nie smucić CI bardziej - przyznaj się, kiedy Ty masz > ten > zlot i gdzie konkretnie??? JA będe ganiała z wycieczką, i ciekawa jestem czy > im > Jaskółkę pokażę! > NIe mogę tej enuncjacji Twojej znaleźć na tych naszych wątkach! Ty do mnie rozmawiasz o rajdzie do Szczytna? To przecież miałaś w Grodzie Maryjnym u zakonników mieczowych przebywać? Ja chyba założę wątek zaproszeniowy na CAFE, bo tam więcej ludzi bywa. Odpowiedz Link
kasia_57 Re: Uuuuuhuuu 25.04.03, 11:37 Oj, tylko krowa nie zmienia poglądów... to w kwestii rajdu:) Okazało się, że niepostrzeżenie (?) rozpoczął się sezon.. Więc ja, jako osoba z atrybutem odpowiednim, mam zlecenie. Wielki Mistrz będzie musiał poczekać. Spotkam się z nim jeszcze nie raz:))) Odpowiedz Link