Gość: Ping! IP: *.biaman.pl 19.12.03, 19:01 Ping! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wowo Re: Flash mob IP: 62.233.204.* 19.12.03, 19:05 Rety, rozwalają mnie takie wnioski - "czyli mniej lub bardziej bezmyślnego zapełniania wózków towarami?". Slogan jak z licealnego wypracowania. A nad czym tu do diabła myśleć? Ciekawe jak facio robi swoje zakupy - dzwoni do NORAD-u czy konsultuje ssię z Papieżem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny mugol Jestescie mugole z tym waszym ping pong IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: system Re: Ping IP: *.chello.pl 19.12.03, 19:59 usage: ping [-LRdfnqrv] [-c count] [-i wait] [-l preload] [-p pattern] [-s packetsize] [-t ttl] [-I interface address] host Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: System1 Re: Ping IP: 213.241.90.* 19.12.03, 20:35 Gość portalu: Ping napisał(a): > Ping Pong Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojej Re: Ping IP: *.pronet.lublin.pl 20.12.03, 19:38 Gość portalu: lll napisał(a): > > > Ping > > Pong > Ping Pong qrwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: System1 Re: Ping IP: 213.241.90.* 21.12.03, 13:13 > > > > Ping > > > Pong > > Ping > Pong qrwa Ping Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEDIK Re: Ping IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.22.* 21.12.03, 18:54 Gość portalu: System1 napisał(a): > Gość portalu: Ping napisał(a): > > > Ping > Pong PING Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDFH Re: Jestescie mugole z tym waszym ping pong IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.22.* 21.12.03, 18:55 POCAŁUJ NAS W DUPĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atena Flash mob po polsku IP: 207.109.138.* 19.12.03, 19:58 Pamietam sprzed paru lat jak kilkunastu gosci przyszlo do MacDonaldsa i wszyscy w umowionej chwili zaczeli rzygac. To bylo piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaW Re: Flash mob IP: *.icpnet.pl 19.12.03, 20:54 Były też tego rodzaju absurdalne żarty na dużą skalę robione w latach 60/70 przez mail artystów i Fluxus. Odpowiedz Link Zgłoś
a.cwik Re: Flash mob 20.12.03, 00:41 Rety, ale z punktu widzenia sztuki to jest naprawde piekna idea. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztukmistrz sztuka przez .... IP: *.icpnet.pl 20.12.03, 01:31 a.cwik napisał: > Rety, ale z punktu widzenia sztuki to jest naprawde piekna > idea. :D taaaa.... sztuka przez wielkie "G" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Flash mob IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.03, 12:46 Flash mob to nie nowa moda to ozywieni Kroczacy Pani Abakanowicz, to odpowiedz na supermarkety firmy Tesco ( inne zreszta tez), na RAndke w Ciemno, na M jak Milosc, pLebanie, Klan i Zlpotopolskich ze sw.pamieci Panem Dionizym na czele, to sztuka poczatku 21 wieku odpowiedz na komercje, reklamy, seksizm, Sld, Marszalek Grzeskowiakowa, architekture swiatyni w licheniu, golec orkiestre i dlugopisy z papiezem Przypomina wloska odpowiedz Grupy Nuova Consonanza na wyzwania muzyki polowy 20.Wieku. Realizacja teorii sztuki Norwida po wyrzuceniu przez polskie spoleczenstwo poraz kolejny fortepianu Chopina przez okno,i zastapieniu go telewizorem zakupionym w supermarkecie we flash Mob sztuka zmartwychwastala, zacheca do podejmowania nowych zadan, do pracy nad znalezieniem nowych srodkow wyrazu, przeciwstawia sie komercji. Niech zyje flash mob i koronczarki z Koniakowa, odpowiadajace sztuka na wyzwania nowych czasow. Mysle ze gdyby Karol Wojtyla ciagle mieszkal w Krakowie to tez jako czlowiek otwarty na sztuke i nowe czasy tez by na flash mob przyszedl Z pozdrowieniami z Monachium Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenajka Re: Flash mob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 12:59 zgadzam się w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
aralski powaznie facio przesadziles 21.12.03, 07:41 ubawilo mnie to co napisales. Owszem masz trafne spotrzezenia, ale wszystko w takim sosie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrLT Re: Flash mob IP: 62.233.181.* 20.12.03, 13:12 Gość portalu: Ping! napisał(a): > Ping! Reply: There's no place like 127.0.0.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki flash mob w poznaniu IP: *.icpnet.pl 20.12.03, 14:37 jakby ktoś wiedział o zbliżającym się -flash mob poznań to niech napisze to tu publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda-nina A ja wolę moją mamę IP: *.toya.net.pl 20.12.03, 15:55 Majka Jeżowska - A ja wolę moją mamę (sł. A. Osiecka, muz. M. Jeżowska) Pewnego razu Kinga spotkała Wikinga Mieszkał na obrazku. zrywał się o brzasku I zwiedzał wielkie morza, I Kindze było go żal... Ref. A ja wolę moją mamę Co ma włosy jak atrament Złote oczy jak mój miś I płakała rano dziś... Pewnego dnia Dorota znalazła w lesie kota Wzięła więc go do domu zamiast dać byle komu I świetnie się bawili, I w zgodzie sobie żyli. Ref. A ja wolę moją mamę Co ma włosy jak atrament Złote oczy jak mój miś I płakała rano dzis Ref. A ja wolę moją mamę Co ma włosy jak atrament Złote oczy jak mój miś Może się uśmiechnie dziś... ----------------------------------------------- chuda-nina.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majk Re: flash mob w poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 20:17 >>jakby ktoś wiedział o zbliżającym się -flash mob poznań to niech napisze to tu publicznie W wigilię w KFC o 12 w południe sikamy pod stoliki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Flash mob IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 19:44 Gość portalu: Ping! napisał(a): > Ping! Pong Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eof Re: Flash mob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 12:47 "Ponadto spece od FM radzą, by akcji nie urządzać w centrach handlowych, robiąc im tym samym reklamę." - to cytat z innego tekstu Wojtka Orlińskiego, w powyższym do łez rozbawiło mnie określenie "kanoniczny mob" - jeden wielki rotfl - litości - spece od FM... To wszystko jest wyjatkowo żałosne, a już ideologia o braku ideologii to zupełna kupa śmiechu. Wcale nie mniej żałosne niż szaleństwo zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops my robimy moba na dysko tylko nikt sie nie kapuje IP: *.chello.pl 21.12.03, 21:07 niektorzy nie myja rak po sraniu Odpowiedz Link Zgłoś