Gość: ghd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 14:21 która to jest dziewczyna?czy ona jest na roku z Wawrzyncem?to taka czarnulka chuda czy ta o normalnych ksztaltach?pytam bo chce ustalic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micia_titipulka Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.acn.waw.pl 02.05.06, 20:27 oj, wez przestan bo mi sie gach podniecil i znow mam wieczor z glowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 23:01 ona jest o rok wyzej od Wawrzynca. jasna fantastyczna blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 00:03 "fantastyczna blondynka"... z całym szacunkiem i sympatią, ale urodowo to raczej klasa Olsten niż Gliny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łola Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:49 to ta niska z kreconymi okularami?blond?kurcze nie weim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:18 tak, to ta niska, w okularkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łola Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:45 a dlaczego sie tak dziwnie nazywa? a jak nazywaja sie te 2 czarnulki chyba z roku wawrzynca?jedna w okularach,oryginalnie odziana Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-rudy-rydz Re: Pia Partum-przeczytajcie 23.05.06, 23:23 Te dwie czarnulki z II roku reżyserii to :chuda, ruchliwa -Natalia, druga niższa, o kocich oczach to Janis!!Nie wime w zasadzie jak ma się ten wątek do tytułu forum-Teatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łola Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 11:23 napisz o nich cos wiecej.sa intrygujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 12:55 poczytaj życie na gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łola Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:13 no wlasnie tam sprawdzalam:)nie ma nic o nich jeszcze.chociaz nazwiska podajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:49 bo chyba jest czesciowo z holandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.eu.org 25.05.06, 00:03 rozumiem , ze na tym forum wypowiadają się ludzie mający coś wspólnego ze sztuką... skąd to dziwne nazwisko??? po ojcu! Andrzej Partum byl jednym z najwybitniejszych polskich wspolczesnych artystow. Slynna akcja " awangardowe milczenie" to wlasnie on. Fakt, ze jakis czas dzialal za granica , i dlatego byc moze w Polsce nie jest dostatecznie znany. ot i cala tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 27.05.06, 21:54 Hugo! Skad jestes? Kim jestes? jestes z Danii? czy z Mazowieckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.eu.org 28.05.06, 00:26 beskid wyspowy, a na imie mam Hugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 30.05.06, 00:13 Bardzo mi milo Cie poznac Hugo. Dziekuje. Bo wiekszosc wypowiedzi na te tematy blondynkowe - - - szczerze mowiac jak sie ustosunkowac - nie wiadomo. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:46 ani olsten ani glina nie maja z nia nic wspolnego. Ona jest zupelnie od nich inna. urodowo i rezysersko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 30.05.06, 22:41 ja ja uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikander Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 03.06.06, 12:07 czy ona kogos kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malamut Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:04 Pia, czy Ty kogoś kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.server.ntli.net 05.06.06, 10:39 kocham teatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 05.06.06, 14:41 ona nie napisalaby, ze kocha teatr. Ktos sie podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 05.06.06, 17:20 Kocham tego, ktory mnie o to zapytal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malamut Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:38 Dziekuje, ale jestem dziewczynka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedz Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 05.06.06, 20:29 a ja chlopcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żołądek Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:52 Od czasu kiedy mnie zraniła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:54 A jednak byliscie razem! Wybacz jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 11.06.06, 23:52 Sam sie zraniles idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.eu.org 12.06.06, 17:37 gwoli wyjasnienia... na tym poście sa dwie / a moze wiecej?/ osob uzywajace nicka " hugo", ten z beskidu jest autorem tylko dwoch pierwszych odpowiedzi. salut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.wan.pol.pl 12.06.06, 19:31 prawdę mówi, po adresie IP można to łatwo stwierdzić, w ogóle tu chyba dość wąskie grono się wypowiada tylko się multiplikuje przez różnorodność podpisów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 16.06.06, 08:20 wcale nie mozna. sa kafejki internetowe - rozne osoby, ten sam komputer, zwlaszcza jak sie korzysta z tego w AT. grono osob jest wiec nieokreslone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 16.06.06, 15:52 gwoli wyjasnienia, dla zaniepokojonych: IP nic nie znaczy - oznacza tylko przez jakiego posrednika dany komputer laczy sie z siecia - czy przez TP, czy przez Tele2 itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatalnie!!!!!!! Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 22.06.06, 17:42 a teraz ty ja zraniles.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.magma-net.pl 24.06.06, 10:22 zranil.widzielismy ich tyle razy w marcinku. ona taka rozesmiana byla, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 11:23 pia/wojtek - skończcie ten debilny wątek. czyżbyście sami pod innymi nickami napędzali koniunkturę na własne nazwiska, nie zrobiwszy, przynajmniej na razie w teatrze NICZEGO? róbcie dobry teatr - popularność przyjdzie sama, bez "ja ją uwielbiam !!!" :)))) na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkaczuk Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.magma-net.pl 25.06.06, 03:05 myslicie, ze oni, kurna, nie maja co robic???? LUDZIE!!! oni kochaja chlac po knajpach!!!kTOS, kto wyobraza sobie zoladka napedzajacego sobie koniunkture na wlasne nazwisko - chyba jest stukniety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruce Willis Re: Pia Partum-przeczytajcie IP: *.cust.tele2.pl 06.07.06, 00:56 Tu jest jej forum. Co za idioci tu sie produkuja. Pia! Rozwale ich wszystkich. Zapomnij o nich. Jestes cudna. Olej debili. Wiecie w ogole ze ona jest najodwazniejsza dziewczyna, jaka znam? Nie wiecie? Bruce. Odpowiedz Link Zgłoś