Dodaj do ulubionych

usuwane watki

01.03.25, 16:46
W związku z moim brakiem możliwości ustalenia kto konkretnie usuwał wiadomości oraz watki forumowe - zadecydowałem o usunięciu wszystkich osób upoważnionych do tej pory do moderacji na PiG. Team Gazety udzielił mi informacji, ze logi wskazują na konkretna osobę, lecz ja nie mogę tego w żaden sposób zweryfikować.
Wszelkie przypadki podejrzanego i dziwnego znikania wiadomości proszę zgłaszać na gorze forum w wątku Regulamin Forum. Dotyczy to zwłaszcza takich przypadków, kiedy w wiadomości, lub wątku nie było nic złego.
Obserwuj wątek
    • dorota_333 Re: usuwane watki 01.03.25, 17:07
      Kto to był? Tak z ciekawości pytam, komu zawdzięczam zniknięcie mojego ulubionego wątku.
      • zimna-wodka Re: usuwane watki 01.03.25, 17:30
        Też jestem ciekaw. Komu to Chopin przeszkadzał?

Choć można się domyśleć skoro przycinek wywalił pozostałych adminów. Bo damkon raczej odpada.
        • dorota_333 Re: usuwane watki 01.03.25, 17:47
          To mógł być ktoś z nieuprawnionym dostępem. Na forum "O moderacji" jeden z rozmówców wymienia podejrzanego.
          • dosamegokonca_waszego [...] 01.03.25, 18:37
            Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
            • dorota_333 Re: usuwane watki 01.03.25, 19:24
              Czyli to faktycznie Ty.
              • dosamegokonca_waszego [...] 01.03.25, 19:28
                Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
              • dosamegokonca_waszego Re: usuwane watki 01.03.25, 19:35
                Czemu wciaz ma dla ciebie znaczenia KTO
                a nie ma znaczenia aby:
                przeprosic, przywrocic i zaprzestac te mowe nienawisci do wszystkiego czego nigdy nie zrozumiecie ?

Zimna wodka, dal ci znakomita lekcje:
                lepiej to wczesniej zrozumiec niz potem okrutnie doswiadczyc.
        • przycinek.usa Re: usuwane watki 01.03.25, 20:22
          zimna-wodka napisał:

> Też jestem ciekaw. Komu to Chopin przeszkadzał?
          >
          > Choć można się domyśleć skoro przycinek wywalił pozostałych adminów. Bo damkon
          > raczej odpada.
          >

Mozliwe, ze nasze forum stalo sie celem zewnetrzym i ktos to robil zewnetrznie. Ode mnie hasla nie wyszly. Moze im się ktos wlamal do systemu i miesza i administracja w ogole tego nie wykryla?

Ja wiem co ja usuwalem i wiem, ze niektore rzeczy wyparowywaly bez sladu i po prostu wiem na sto procent, ze dochodzilo do nieuprawnionej ingerencji w nasze wypowiedzi. I nic nie moge z tym zrobic. To nie jest nasza gazeta i nie nasz interes.

Gazeta nie jest ta cala sprawa zainteresowana, a ja nie moge nawet wskazac konkretow, bo takie dyskusje byly po prostu zbyt dawno temu.
      • przycinek.usa Re: usuwane watki 01.03.25, 20:16
        Ponieważ nie mogę odnalesc tego watku, wiec sa tylko dwie możliwości, ze tego nie widze i ten watek mial cos innego w tytule i nie potrafie tego odnalesc a druga mozliwosc, ze watek zniknal przez osobe z wyzszymi uprawnieniami. Jesli ustalisz date, kiedy orientacyjnie to powstalo, to poszukam jeszcze raz. Ale jak pisalem wczesniej, przeszukalem wszystko manualnie 4 lata wstecz i nie ma.
        • dorota_333 Re: usuwane watki 01.03.25, 20:30
          Może już nie szukaj, trudno, przepadło. Nie chcę Ci dokładać roboty, szczególnie jeśli już raz szukałeś i nic.

Za pół roku będzie następny Konkurs.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka