IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 14:21
czy może ktos juz byl ???? moze mala recenzja????zestaw aktorow niestety nie
ten ,ale obejrzec wypadaloby :))pozdr - m zaciekawiona.
Obserwuj wątek
    • Gość: mian Re: ZEMSTA IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 20:57
      Niestety jeszcze nie . ale wybieram sie w tym tygodniu . Obejrzec warto ,
      recenzje są pozytywne ale i przy Quo Vadis i Panu Tadeuszu takie były a nie
      bardzo wyszły te filmy ;-))

mian
      • Gość: mysza Re: ZEMSTA IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 06.10.02, 20:59
        znajomi juz byli na premierze prasowej - skrytykowali totalnie.pochwalili
        Gajosa i z lekka Polanskiego.podobno absolutnie nieudany gniot.POJDE Z CZYSTEJ
        CIEKAWOSCI :}}
    • derwisz1 Re: ZEMSTA 06.10.02, 23:27
      Nie byłem :(
      Ale się wybiorę :)
      Na razie nie słucham opinii n/t żeby się nie nastawiać :))
      • Gość: mysza Re: ZEMSTA IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 07.10.02, 01:02
        i to jest prawidlowe podejscie ja sie juz niestety nastawilam na nie,ale jak
        pisalam wczesniej zestaw "przechodzonych"aktorow tez nie bardzo mi
        lezy.szczesciem w nieszczesciu jest to ze tym razem nie zagral Olbrychski - to
        mnie bardzo zdziwilo :0,ale poza dwoma wyjatkami reszty nie lubie.ale pojde bo
        pojsc trzeba chociazby po to zeby skrytykowac - wiedzac co :))
    • Gość: mysza Re: ZEMSTA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 20:35
      wrocilam wlasnie z kina i musze wam powiedziec ze po tym co czytalam na roznych
      forach a takze po niepochlebnych opiniach znajomych spodziewalam sie rzeczy
      strasznych.tymczasem film wcale nie jest taki najgorszy (moim zdaniem
      oczywiscie)Gajos swietny,Seweryn niezly,Polanski potrafi rozsmieszyc a i Figura
      do zniesienia.Buzkowny nie lubie wiec nie bede oceniala poniewaz nie bylabym
      obiektywna.zaskoczeniem byl dla mnie Olbrychski,ktorego nie znosze - myslalam
      ze w Zemscie nie gra jakos nie doczytalam ze jest i to w sporej roli :
      ((((buuuuu,ale jest go niewiele wiec przezylam.to tak pobieznie na swierzo po
      projekcji.nie polecam ale i nie odradzam wybor nalezy do was.pozdrawiam mysza
      filmowa :)))
      • Gość: mian Re: ZEMSTA IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 21:45
        czyli trzeba się przejść , mimo wszystko się spodobało jak widzę ? ;-)))

mian
        • Gość: mysza Re: ZEMSTA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 22:38
          przyznac musze ze tak :)nie przeszkadzala mi z lekka teatralna maniera i w
          sumie bawilam sie niezle :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka