lewdl 14.02.12, 12:51 Co leczy i bada quantec ? rozpoznaje i leczy uszkodzone geny? proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unhappy Re: quantec 14.02.12, 21:14 lewdl napisała: > Co leczy i bada quantec ? rozpoznaje i leczy uszkodzone geny? proszę o odpowied > z. Nic nie leczy i nic nie bada. Ale wielu ludzi wierzy, że jednak potrafi. To jak z wróżką. Są tacy co płacą za takie usługi. Odpowiedz Link
marian770 Re: quantec 19.02.12, 18:53 dla mnie ma dużo wartość diagnostyczną.. często jednak to co wychodzi nie koniecznie musi byc w formie choroby, mogą to być jakieś sygnały jakiś procesów które mogą doprowadzić w przyszłości do choroby. skuteczność quanteca jest powiedziałbym taka sobie. wiwle razy jednak odczuwałem wyrażne działanie np. przy bólów głowy gdy nic nie pomagało, krzyza , gardła, prziebienia. być może w procesie rozwoju mowy syna, quantec też miał swój jakiś udział. co do genów- może pomóc przy nadmiernej ekspresji lub zmniejszonej ekspresji genów ( powstałej w wyniku czynników środowiskowych ) nie pomoże natomiast w przypadku delecji genu ( dziedziczonych lub powstałych podczas rozwoju płodu ) Odpowiedz Link
sylwiacz3k Re: quantec 14.08.12, 09:23 Z tego co wiem to Quantec diagnozuje organizmy żywe i stymuluje organizm do samouzdrawiania. Tutaj masz artykuł na ten temat: quantec.info A tutaj stronę informacyjną terapeutów, którzy się tym zajmują: quantec-terapia.pl/informacje Odpowiedz Link
unhappy Re: quantec 16.08.12, 09:32 sylwiacz3k napisał(a): > Z tego co wiem to Quantec diagnozuje organizmy żywe i stymuluje organizm do samouzdrawiania. Quantec niczego nie skanuje ani nie stymuluje. Teoria pola morfogenetycznego nigdy nie została potwierdzona. Sheldrake wymyślił (czy raczej zmyślił) teorię owego pola, a quanteca wymyślił cwaniak, który bezpodstawnie twierdzi, że ów działa :) Odpowiedz Link
sylwiacz3k Re: quantec 17.08.12, 11:44 Dla niektórych Kopernik był kobietą a dla innych Quantec to niepotwierdzona teoria, wierz sobie w co chcesz wierzyć, ja wiem swoje. Odpowiedz Link
unhappy Re: quantec 17.08.12, 12:57 sylwiacz3k napisał(a): > Dla niektórych Kopernik był kobietą a dla innych Quantec to niepotwierdzona teo > ria, wierz sobie w co chcesz wierzyć, ja wiem swoje. Inaczej: dla niektórych Kopernik była kobietą, a dla innych Quantec działa :D To, że wiesz swoje to się domyślam. Wróżki, horoskopy - one też mają swoich wiernych :D Odpowiedz Link