bigott 22.06.04, 08:23 widziałem wczoraj nad brzegiem dwóch ludzi z szafką. Chciałem jakoś nawiązać do czasów i formatów ale jenny mi nie pozwala na takie klimaty :) b. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka5 Re: * * * 22.06.04, 09:14 bigott napisał: > widziałem wczoraj nad brzegiem dwóch ludzi z szafką. Chciałem jakoś nawiązać do czasów i formatów ale jenny mi nie pozwala na takie klimaty :) - albowiem Jen madra jen jest. Kiedy szafka szafa sie stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: * * * 22.06.04, 09:20 ewka5 napisała: > Kiedy szafka szafa sie stanie... pojawią się Nieustraszeni Pogromcy Wampirów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: * * * 22.06.04, 09:39 nonstop napisał: > pojawią się Nieustraszeni Pogromcy Wampirów > :-) > > Staną się jeszcze gorsze rzeczy, nonie! I tylko biedna Rosemary zostanie z dzieckiem (bez alimentów)... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: * * * 22.06.04, 09:41 freya napisała: > Staną się jeszcze gorsze rzeczy, nonie! I tylko biedna Rosemary zostanie z > dzieckiem (bez alimentów)... > ;) w Matni :) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: a do Tess też macie Wstręt? (n/t)(s/o) 22.06.04, 09:52 kiedyś Ją lubiłem, miała ładne zyzki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: a do Tess też macie Wstręt? (n/t)(s/o) 22.06.04, 09:53 pi-es: ale to chyba było w Chinatown Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 1973 22.06.04, 09:57 nonstop napisał: > pi-es: > ale to chyba było w Chinatown Co? Odpowiedz Link Zgłoś
katia28 Re: a do Tess też macie Wstręt? (n/t)(s/o) 22.06.04, 19:33 a czy to czasem nie były najpiękniejsze oszustwa swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: * * * 22.06.04, 13:55 > Kiedy szafka szafa sie stanie... Jenn mnie zabije, ja to wiem, ale musze, poprostu musze: Szafa juz byla, teraz mamy juz tylko szafki, pudelka... i to jest droga w jedna strone. b. Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: * * * 22.06.04, 13:56 taki pudelek w jedna strone to moze niezle zajazgotac ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: * * * 22.06.04, 16:04 bigott napisał: > Jenn mnie zabije, ja to wiem, - Jen, piate: nie zabijaj, wiec. > ale musze, poprostu musze: - ja tam mus rozumiem (zdaje mi sie, ze Jen tez). > Szafa juz byla, teraz mamy juz tylko szafki, pudelka... - przerabane. > i to jest droga w jedna strone. - a gdyby tak jakie swiatlo? Zapalic. No i jeszcze cos, Bigo - jesli pojawi sie u Ciebie sygnaturka, oznaczac to bedzie koniec swi(cz)ata, wiec rozwazaj rozwaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: * * * 24.06.04, 21:36 Ależ, ależ. O nic innego mi nie chodziło, właśnie o Dwóch Ludzi z Szafką. I nie tylko, że Cię zabiję, ale wręcz przeciwnie (odbiję? hm) Nie tak dawno temu, stojąc na skrzyżowaniu dwóch tłocznych ulic, zapatrzyłam się na idący po chodniku szpaler młodych mężczyzn, w czarnych garniturach i w czarnych okularach o charakterystycznym i znanym już wszystkim kształcie. Usiłowałam przeczytać napis na transparencie, który nieśli, nawet wystawiłam głowę przez okno. W tej chwili jeden z mężczyzn podniósł do ust megafon: PANI W NIEBIESKIM ... (tu marka mojego auta) PROSZĘ SIĘ NA NAS NIE PATRZEĆ NAS NIE MA Na transparencie był napis: Agent Smith prezydentem wszystkich Polaków! jenn PS. Fraktale posyłam jutro. Mam nadzieję, że dojdą świeże :) Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: * * * 24.06.04, 23:15 Całkiem się z Tobą zgadzam, Riversie. Tak trudno dziś dostać kilo świeżych fraktali. Odpowiedz Link Zgłoś
yessie Re: * * * 28.09.04, 06:55 Ale k-drony tylko z kapustą dają, nie każdy lubi, non. A cena to nie wszystko. ;lu Odpowiedz Link Zgłoś
ameli.a Re: * * * 25.06.04, 00:44 rivers napisał: > No, to jest wyzsza szkola jazdy ... wyższa,że w niebieskim aucie... Odpowiedz Link Zgłoś
poo_5 Re: * * * 25.06.04, 10:08 Zupełnie nie pamietam,co sie stało z nożem? Wpadł do wody? Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: * * * 25.06.04, 11:16 urna_z_prochami napisał: > w jedną stronę biegają lemingi a świstak siedzi i zawija je w te sreberka... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: * * * 25.06.04, 11:49 jenny_s napisała: > a świstak siedzi i zawija je w te sreberka... * mmmm, srebrna brosza - to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: * * * 28.06.04, 16:25 brosza z lemingow? to dostaniesz jak wrocisz :-) m.[z Godotem] Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: * * * 28.09.04, 04:44 hippy_pottamus napisała: > brosza z lemingow? to dostaniesz jak wrocisz :-) m.[z Godotem] - lomatko, tylko nie z Godotem! P.S. (wali mnie w mozg. To z tesknicy. Tesknica to oczywiscie taka miejscowosc.) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: * * * 28.09.04, 04:46 Re: * * * Autor: ewka5 Data: 28.09.2004 04:44 - a imie jego czterdziesci i cztery. (mowilam, ze wali, prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: * * * 28.09.04, 08:29 ewka5 napisała: > Tesknica to taka miejscowosc. niema takiegomiasta Tesknica... Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: * * * 28.09.04, 12:04 A Janas ma ponoc powolac do kadry Fran(ti)kowskiego. Bedzie 9:0. Dziewiata bram(k)a. Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: * * * 28.09.04, 18:20 pikus napisał: > Dziewiata bram(k)a. > znaczy ze wrota??? Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: * * * 28.09.04, 18:42 A w 2005 roku Twista. Oliviera, oczywiscie. fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: * * * 28.09.04, 19:25 z pewną taką nieśmiałością pirata nabędę (tego młodszego) Odpowiedz Link Zgłoś