ewka5 22.06.04, 09:41 slownikowa definicja chama : z innej rasy, czlowiek ordynarny, grubianski, nieokrzesany, dziala bez oslonek, bez ukrywania wlasciwej intencji, czesto przemoca i z uzyciem sily. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lampka_nie_winna Re: żeby skończyć raz na jutro 22.06.04, 09:51 wewko, to jeszcze tyle czasu dajesz na skonczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
noc.nik Re: żeby skończyć raz na jutro 22.06.04, 09:59 a ten co "bez oslonek" to sie nie nazywa - golas ? -- dzisiaj golas, jutro cham Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: żeby skończyć raz na jutro 22.06.04, 10:00 noc.nik napisał: > a ten co "bez oslonek" > to sie nie nazywa - golas ? Nie, to sie nazywa Wielki Ryzykant. Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: żeby skończyć raz na jutro 22.06.04, 12:33 Ewik, >bez ukrywania wlasciwych intencji skoro ja zawsze pisze, ze wszystkie moje pisania wynikaja z mojego egocentryzmu to tez i chamski jestem? lomatko. b. ps. a oslonek nie urzywam, bo nie lubie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: żeby skończyć raz na jutro 23.06.04, 10:22 bigott napisał: ps. a oslonek nie urzywam, bo nie lubie :)) > > Czy to będzie wielkie czy małe chamstwo z mojej strony, jeśli zauważę (najprawdziwszą prawdę, jak powiada niejaki lew), że można jedynie nie UŻYWAĆ?? f. w nastroju egzaminacyjnym;) Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: żeby skończyć raz na jutro 22.06.04, 12:51 ja piszac o chamach mowilem, rzecz jasna, o ludziach innej rasy a swoja droga, to co mozna skonczyc za pomoca definicji? Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: żeby skończyć raz na jutro 22.06.04, 13:53 te osłonki, co ich nie ma, to też mie intrygiwujo, wewku ;-) PiEs 1 z innej od czego [tej rasy]? PiEs 2 a niewłaściwe intencje to on znaczy sie ukrywa, czy nie posiada? PiEs 3 hmmm... naade czwato linijko żem sie zadumała, bo znaczy sie chamstwa na czacie niet, jako że i przemocy nie uświadczysz; każdą próbę można zdusić w zarodku ignorem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: żeby skończyć raz na jutro 22.06.04, 16:11 jestem bliska histerii oraz rozpaczy z powodu: 1. totalnego braku zrozumienia moich intencji, a wlasciwie intencji zupelnie pojedynczej 2. uzywania "lomatko" w sytuacji do lomatkiej niepodobnej 3. pytania o rase 4. tu nie wiem, co wpisac, ale umieszczam punkt, bo cztery jakos lepiej i powazniej zarzutowo wyglada niz trzy. Slowniki maja? Maja. Sie nie czepiaja, bo se zajrza? Licho ich wie... Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: żeby skończyć raz na jutro 22.06.04, 17:29 ewka5 napisała: > jestem bliska histerii oraz rozpaczy z powodu: > > 1. totalnego braku zrozumienia moich intencji Polecam moja sygnaturke :)) To czego ja nijak nie jestem w stanie zrozumiec, to pisania margit. Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: żeby skończyć raz na jutro 23.06.04, 08:48 > To czego ja nijak nie jestem w stanie zrozumiec, to pisania margit. Pytanie, jakie nalezaloby (sobie) zadac brzmi: z jakiego (czyjego) powodu? b. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: da da da 22.06.04, 19:54 agni_me napisała: > wewko, pomyśl o Jakobsie i pisz dalej :-) - czy Re: do da da da bedzie ha ha ha? hahahaahahahahahahahahahaahahahahahaha mysle, wiec jestem, jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
binka reflekszyn 22.06.04, 21:15 nie czytawszy innych wątków o chamstwie nasunęła mi się jednakowoż refleksja i się tu z Wami nią podzielę (czy chcecie czy też nie): w dawnej Polszcze chamem nazywano chłopa, a rodzice moi z chłopów, choć już wykształceni, ergo - możecie mówić do mnie per cham - przodków się nie wyprę i basta pozdrawiam interklasowo chamów i szlachetnej krwi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: żeby skończyć raz na jutro 23.06.04, 08:28 Ewik napisala: > jestem bliska histerii oraz rozpaczy z powodu: > totalnego braku zrozumienia moich intencji, a wlasciwie intencji zupelnie > pojedynczej Mam dwie wiescie, jak zwykle o roznym stopniu wysycenia optymizmem, sama zgadnij ktora jest ktora. Po pierwsze - wpisuje Cie do Klubu Milosnikow Nieporozumienia, z racji malego jeszcze w kwestii rozeznania - narazie do Kola Mlodych. Po drugie - ulubionemu mojemu niezrozumieniu podlega zapewne wiekszosc Twoich intencji, lecz umyka to Twojej uwadze :)) b_prezes_KMN Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: żeby skończyć raz na jutro 23.06.04, 10:07 bigott napisał: > Mam dwie wiescie, jak zwykle o roznym stopniu wysycenia optymizmem, sama zgadnij ktora jest ktora. - bardzo smieszne bardzo smieszne, Bigo, no jak mam zgadnac, skoro do Klubu mnie zapisales, he?! > Po pierwsze - wpisuje Cie do Klubu Milosnikow Nieporozumienia, z racji malego jeszcze w kwestii rozeznania - narazie do Kola Mlodych. - dziekuje, czuje sie zaszczycona, poniekad. A do mlodych, to przez wiek, cholera Twoja jasna! > Po drugie - ulubionemu mojemu niezrozumieniu podlega zapewne wiekszosc Twoich intencji, lecz umyka to Twojej uwadze :)) - teraz ide sie pociac! Zeby Bigo?! Takie swinstwa?! Ze mięęęę w wiekszosci bez???????? Buuuuuuuuuuuuuuuu > b_prezes_KMN - b znaczy byly??? Znaczy tak od razu JA prezesem???? (hahahaahahahahah) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: KMN 23.06.04, 23:26 hippy_pottamus napisała: > to jakie te składki, Prezesie? ;-) - (samozwanczo) powiem: najwyzsze! Odpowiedz Link Zgłoś