maresol 15.09.04, 23:17 wiem dlaczego mnie nie ma - takiej pustki jak tu na tym forum to nie znajdzie się nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarna_z_lasu Re: pustka 16.09.04, 04:16 Och maresolku - ale news. w temacie pustki /podkreślone/ paniusia z lasu ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: pustka 16.09.04, 08:13 maresol napisał: > wiem dlaczego mnie nie ma - takiej pustki jak tu na tym forum to nie znajdzie > się nigdzie Cos w tym jest. Ale jesli tak, to juz nie pustka. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: pustka 16.09.04, 08:37 skoro wiesz,ze tu jest pustka to tu jesteś. Pustkę miewa się w sobie (to mój osobisty pogląd). pozdrawiam z Pustek (Cisowskich:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka3 Re: pustka 16.09.04, 12:59 maresol to moze jednak wrocisz ,bo jakos pusto bez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: pustka 16.09.04, 13:06 kajzerka3 napisała: > maresol to moze jednak wrocisz ,bo jakos pusto bez Ciebie. kajzerko, masz racje.... pusto bez niego... :( WRACAJJJJJ !!!!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: pustka 16.09.04, 15:05 coś ty mares, gdzie indziej jest jeszcze gorzej, sprawdzałam:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: pustka 16.09.04, 23:15 oj bardzo brak alumette:(( zaczarowana dorożka, zaczarowany dorożkarz, zaczarowany koń - "KIG" Odpowiedz Link Zgłoś
alumette Zapytajcie Artura 16.09.04, 23:36 Cóż według Ben Alego, czarnomistrza z Krakowa, to nie jest nic takiego dorożkę zaczarować, Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui wymaga 28.09.04, 17:55 Osobiscie wole inny fragment: "Niedobrze. Serce. Glowa. W dodatku przez firanke: srebrne dachy Krakowa jak "secundum Joannem" nizej gwiazdy i liscie takie duze i male. A moze rzeczywiscie zgodzilem, zapomniałem?" fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
venusjanka Re: pustka ....do wypełnienia 16.09.04, 22:13 A muzyka?.... To..hm...to.. - przestrzeń między nutami,rzucająca na bezsennych garsteczkę siana. :) Sursum Corda! Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: pustka ....do wypełnienia 28.09.04, 12:07 Venusku:)))) żeby to forum udało sie zapełnić muzyka w miarę synchroniczną to bym był tu codzień, ale niestety jest jakie jest - tragiczne mares "zaczarowana dorożka, zaczarowany dorozkarz, zaczarowany koń" - KIG Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: pustka ....do wypełnienia 28.09.04, 12:54 maresol napisał: > Venusku:)))) żeby to forum udało sie zapełnić muzyka w miarę synchroniczną to > bym był tu codzień, ale niestety jest jakie jest - tragiczne ależależ, dzięki powyższym wpisom jest Piąkniej Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka3 Re: pustka ....do wypełnienia 28.09.04, 13:14 nonstop napisał: > maresol napisał: > > > Venusku:)))) żeby to forum udało sie zapełnić muzyka w miarę synchroniczn > ą to > > bym był tu codzień, ale niestety jest jakie jest - tragiczne > > ależależ, dzięki powyższym wpisom jest Piąkniej wlasnie maresol przewin tasme Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pustka ....do wypełnienia 28.09.04, 13:48 Och jaka ulga. Cudowna muzyka,tylko nonstop coś trzeszczy.... Zrób coś z tym maresol ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: pustka ....do wypełnienia 28.09.04, 13:56 a co ja mam zrobić z nonstopem? nawet nie znam go i mi nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pustka ....do wypełnienia 28.09.04, 14:00 maresol napisał: > a co ja mam zrobić z nonstopem? nawet nie znam go i mi nie przeszkadza Nonstop też mi nie przeszkadza,tylko to trzeszczenie nonstop. Może się klepka jakaś tj. drucik poluzował ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: pustka ....do wypełnienia 28.09.04, 15:25 nie drucik, tylo śrubka, njebjeska albo, może to my trociny? Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: pustka ....do wypełnienia 28.09.04, 19:08 Mam njebjeskie oczi i loczki bląd ale żeby trocinki w makówce u Halinki...? nio nio brzydalu Ty jeden Ty ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: pustka ....do wypełnienia 28.09.04, 13:54 Kajzereczko po przewinieciu tasmy stwierdzam że pewno chodzi Ci o to " ze jest tragicznie" - że jest to jest ale w odniesieniu do tych którzy tę tragedie wnoszą - inaczej sie nie da tego opisać, mozna tylko przemilczeć , więc przemilczam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielkapsotnab Re: pustka 29.09.04, 11:10 maresolski nie biadol -wracaj szybciutko!!!!!!!!!!!!nie czytaj runka -on wpędza w deprechę)))))))))) pozdrówka mgielka Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: pustka 30.09.04, 18:18 wróciłem mgiełko psotna zawsze:))))) i trzymaj sie ciepło, a runka rzeczywiscie nie czytam, hehe mares Odpowiedz Link Zgłoś
mgielkapsotnab Re: pustka 02.10.04, 07:55 to mnie ucieszyło niezmiernie))))))))))radosny powrót słonecznego mareska)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mayday_extaze Re: pustka 30.09.04, 21:35 nie potrzebnie wogle odchodziles Maresku , bez Ciebie zle by bylo -a tak wogle to kiedy Cie zobacze? pozdrawiam mayka Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 pewnie, ze pustka... 02.10.04, 10:27 sie wam nie dziwie, ze pustke odczuwacie (czy odczoowacie?) jak nie ma webera na czacie, ale moowi sie trudno, nie mozna miec wszystkiego w zyciu :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP dyry weber pozdro Odpowiedz Link Zgłoś