annuszka 25.01.05, 20:22 (albo gdyby prezesowa wczesniej sie wygadala...) ...zdazylabym zlozyc zyczenia urodzinowe pewnemu Panu. A tak musze to zrobic teraz...Prezesie - najszczerzej jak umiem-Najlepszego;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubijka Re: gdyby dzisiaj moglo byc wczoraj 25.01.05, 20:33 a fe, prezesowo - takie informacje w tajemnicy trzymac?:) wszystkiego dobrego i usmiechow mnostwo PP:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: gdyby dzisiaj moglo byc wczoraj 25.01.05, 20:37 to ja też, nawet nie wiem komu, ale wszystkiego dobrego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia37 Re: gdyby dzisiaj moglo byc wczoraj 25.01.05, 20:56 lubie.pomponiki napisała: > to ja też, nawet nie wiem komu, ale wszystkiego dobrego:))) Ja tez nie wiem komu , ale wszystkiego najlepszego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: gdyby dzisiaj moglo byc wczoraj 25.01.05, 21:23 A ja wiem komu i tez skladam zyczonka :))))) Trzeba sie starac o lpeszy wywiad :) Odpowiedz Link Zgłoś
tylda Re: gdyby dzisiaj moglo byc wczoraj 25.01.05, 22:21 Bo, ann, ,pamięć Ci szwankuje troszkę;) Wszak rok temu konsumowaliśmy pizzę w pewnym Gronie, i wino było, i filmy... i w ogóle...;) >najszczerzej jak umiem-Najlepszego Dziękuję pięknie, Pan Tylda Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: gdyby dzisiaj moglo byc wczoraj 25.01.05, 22:47 Rok temu nie konsumowałam ergo wiedzieć nie mogłam, tym bardziej pamiętać. Mimo to, najlepszego, ~ :-*** Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Matyldo:)) 25.01.05, 23:51 Wszystkiego naj:)) (wywiad działa) ------ Na Wielkiej Pohulance, w Wilnie, pod numerem 16 mieszkał niejaki Pan Piekielny Ajar Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: Matyldo:)) 26.01.05, 10:03 się dołączam z serdecznościami: spełnienia i spełniania :-* Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: Szlachetko :) 26.01.05, 10:05 Wszelakiego Dobrego Bytu dyg_z_p_l_ Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: gdyby dzisiaj moglo byc wczoraj 26.01.05, 14:28 to jeszcze tak: Przez zycie (ktore jest cudem) idz dzielnie jak Terminator rób to, co lubisz najbardziej (niech jeszcze płacą Ci za to) Pamiętaj ze obok Drogi zawsze jest jakaś Dróżka. "KOchaj i rób co chcesz" Tego Ci życzy a_nóżka. (a to,co mi szwankuje,to nie pamięć jest,o nie!) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: gdyby dzisiaj moglo byc wczoraj 26.01.05, 16:16 tyld, w ramach prezentu nie powiem ci wiersza o krowie - sam więc widzisz, jak dobrze ci życzę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: gdyby dzisiaj moglo byc wczoraj 26.01.05, 16:23 I ja Prezesowi składam najlepsze życzenia :)) Żeby się spełniło, to co ma się spełnić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiercistopka W sprawie tejże:) 26.01.05, 17:59 A ja już posłałam gumisie drugą justkową ;) To już nie będę pisać, że życzę najlepszego... no bo jeszcze powiedzą, że forum zaśmiecam, albo co? ;) No i nie napiszę też, że sto lat;) Odpowiedz Link Zgłoś