wichrowe_wzgorza 14.08.05, 02:46 ...... ojaCie!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sza.raczek Re: Myslovitz, nocą... 14.08.05, 02:58 Kraków nigdy nie był tak jak dziś... Nie zrobię więcej zdjęć... ojaCieeee! Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: Myslovitz, nocą... 14.08.05, 04:45 w trójce było i miauczało :P cium Wam :) Odpowiedz Link Zgłoś
envelope5 Re: Myslovitz, nocą... 20.08.05, 18:17 Byl Myslovitz noca w Trójce? Kiedy????? chlip... jak bedzie w Poznaniu lub okolicach, dajcie znac. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: Myslovitz, nocą... 20.08.05, 18:21 envelope5 napisała: > Byl Myslovitz noca w Trójce? Kiedy????? chlip... jak bedzie w Poznaniu lub > okolicach, dajcie znac. > pozdrawiam. Ze mną właściwie jest co noc :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Myslovitz, nocą... 21.08.05, 10:59 Szaraczku, nieopatrznie porobiłam zdjęcia Krakowowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Myslovitz, nocą... 23.08.05, 18:57 Myslovitz jest gites... a Krakow najlepiej prezentowal sie w ostatni weekend pazdziernika.. minionego roku.. to byla magiczna noc na Kazimierzu.. zapiekanka full za 4,50 zl :)) tez byla magiczna... :))) w ostatni czwartek tez bylem na 3 godzinki w Krakowie.. ale juz nie bylo tak fajnie.. dobrze, ze mozna cofnac plyte... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Myslovitz, nocą... 23.08.05, 21:09 Dla mnie natomiast najlepiej prezentowal sie w pierwszych dniach sierpnia tego roku, gdy "zamęczylam" moja prywatną wycieczkę, a Kazimierz - zyskał od czasu, gdy widziałam Go po raz ostatni:)))) [Alchemia i Mleczarnia] PS. Poza tym przezkadzał mi tłum - wszędzie, tylko nie na Rynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: Myslovitz, nocą... 25.08.05, 10:26 znaczy się, "dziesiąta rano - dla mnie to noc, pracowaćnie chciałem,włóczyłem się za to do puszki zamykali mnie...:)" Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Myslovitz, nocą... 03.09.05, 01:21 ... i znów - Oni- radio - noc:) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Myslovitz, nocą... 03.09.05, 13:22 Kaalko, nie - to Artur sobie Rojek :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś