Dodaj do ulubionych

Smok + 3 towary:))))))))))))))))

11.02.03, 00:11
Helio:)

Chcialam serdecznie podziekowac Smokowi, Elce i Lampce za przemila i szybka
podroz w ostatni weekend;) He he he:)

Bylo superooooooooooofsko - mam nadzieje ze niebawem znoof sie szpotkamy:)

DZIEKI WIELGASNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:)

Maggie_i_wow_ale_szybko_poszlo_o_kurde_gdzie_jest_moja_komorka!

ps) nadal zastanawia mnie idea wspolngeo szklepu:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: smok_telesfor Re: Smok + 3 towary:)))))))))))))))) IP: 62.65.141.* 11.02.03, 14:51
      nizamaco

smok

ps. a komorke radze na sznureczku na szyjce nosic, kluczyki tez, tak na wszelki
      wypad. bez takiego zabezpieczenia, nie bedzie nastepnej razy ;-)

• Gość: elka.od.smoka Re: Smok + 3 towary:)))))))))))))))) IP: 217.20.200.* 11.02.03, 20:18
        maggie, a w tym sklepie smok bedzie sprzedawal towary, ktore przez granice
        przewozil? hihihi
        • Gość: olomanolo Re: Smok + 3 towary:)))))))))))))))) IP: 134.76.132.* 12.02.03, 09:48
          Gość portalu: elka.od.smoka napisał(a):

> maggie, a w tym sklepie smok bedzie sprzedawal towary, ktore przez granice
          > przewozil? hihihi

Elciu czyli cooo??.. Smok ma ochote na .. zyzki??? ;))))) A raczej Utarg z
          zyzkiem he he he

OloBardzoWdzieczolo
          • rejal Re: Smok + 3 towary:)))))))))))))))) 12.02.03, 11:46
            nolo, to Wdzieczolo dwuznacznie rozumiem... bu. Wdziecznys za dostawe Gadowi
            czy wdzieczysz sie jako Kobieta za lada do towarku...? cholendzium, ten sklep
            mnie w glowie namieszal...
            ggie usciski i nie pakuj juz komorek do smoczego gajeru he? ;)
            p_l_
            • Gość: olomanolo Re: Smok + 3 towary:)))))))))))))))) IP: 134.76.132.* 12.02.03, 12:09
              rejal napisała:

> nolo, to Wdzieczolo dwuznacznie rozumiem... bu. Wdziecznys za dostawe Gadowi
              > czy wdzieczysz sie jako Kobieta za lada do towarku...?

Lampuniu, zdecydowanie Gadowi! Noooo wieeeesz! Ja ii wdzieeeczeeenie fuuuu! ;)

> cholendzium, ten sklep
              > mnie w glowie namieszal...

No bo wiesz..
              W zyciu chodzi o to, aby z zyzkow czerapc zyzki! ;)
              • Gość: elka.od.smoka Re: Smok + 3 towary:)))))))))))))))) IP: 217.20.193.* 12.02.03, 15:19
                no, lepiej zeby w smoczym garniturze zadnych obcych komorek nie bylo :-)

w sklepie, to dobrze by bylo, zeby za lada tez stal jakis towar, to klientow
                przyciagnie, a sprzedawac bedziem kiszone ogorki i paste z makreli hihihihi
                • lampka_nie_winna Re: Smok + 3 towary:)))))))))))))))) 12.02.03, 16:30
                  a, no tak, to byl pociag towarowy:)
                  p_l_
                  • Gość: Maggie Re: Smok + 3 towary:)))))))))))))))) IP: *.stud.uni-goettingen.de 12.02.03, 21:41
                    A z zyzkowy biznes to olo najlepiej wychodzi:)
                    Z niego taki biznesmen ze te zyzki to zyzkuja codziennie na cenie:)

Maggie_i_nie_zly_utarg:)
    • Gość: lll Re: Smok + 3 towary:)))))))))))))))) IP: *.icpnet.pl 29.03.03, 11:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka