Gość: ewka IP: 195.117.2.* 14.05.03, 09:47 jakiś mały pożar na forumie? eh, zapaliłabym. ewka_co_by_wzniecila_chetnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kate1 :))) IP: *.chello.pl 14.05.03, 10:04 ech ewko, mniemam że o pożar zmysłów Ci tu chodzi, bo i wiosenna pora sposobna ku tego typu działalności A ja tegoć roku jeno pokibicuję wzniecaniu Twemu Wzniecaj więc sobie niebożę, a ja sobie kieyć indziej pochędożę :))) Pozdro keta niewznietliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: :))) IP: 195.117.2.* 14.05.03, 10:15 Gość portalu: kate1 napisał(a): > ech ewko, mniemam że o pożar zmysłów Ci tu chodzi, bo i wiosenna pora sposobna nieeeeeeee! chce pozar, zwykly pozar - ze ognia podkladanie, ze palenie az do spalenia, do samego gruntu, do popiolu, no! Takie mam destrukcyjno- konstrukcyjne zapedy, bo przeciez budowe trza bedzie zaczac, zeby sam popiol sie nie ostal, ino uzyznieniu gleby posluzyl. E, ide spac dalej. ewka_de Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd ofiary w ludziach?? 19.05.03, 00:17 Ewuś... a czy podczas pożaru tego Forumu.. ofiary jakieś przewidujesz?? Ja idę spać, gdyby na mnie trafiło, to zginę w błogiej nieświadomości;)) rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: ofiary w ludziach?? IP: *.chelmnet.pl 19.05.03, 21:21 rena_gd napisała: > Ewuś... a czy podczas pożaru tego Forumu.. ofiary jakieś przewidujesz?? > Ja idę spać, gdyby na mnie trafiło, to zginę w błogiej nieświadomości;)) Rena! no boj sie Boga! Ofiary w ludziach?! NIGDY! Spij spokojnie, jutro sie obudzisz, a tu na forumie bialo, czysto, cicho. Nudno? E, to nic, bo zanim zdazysz kawe pierwsza tego ranka dopic, watkow kilka nowych sie pojawi i trwac beda do nastepnego pozaru, by rankiem znowu wstac ze zgliszcz. I tak w kolko, az do zawsze. ewka_co_ja_dziwka_w_zielonej_sukience_opuscila Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: a gdyby tak 14.05.03, 10:13 pożar w sercu??? ja się piszę, tylko niekoniecznie wzniecany przez cię ;) miłego podpalania, zapalania, rozpalania itp. itd. rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: a gdyby tak IP: 195.117.2.* 14.05.03, 10:18 brrrr, wyglada na to, ze siedliskiem zła jestem! Sami dobrzy ludzie tutaj - tylko te serca i serca, i wzniecanie tych tam, co bicie szybsze powoduja. I z pozaru nici... ewka_z_siedliskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: a gdyby tak IP: 62.65.141.* 14.05.03, 10:44 cos a la dyskusja o wojnie w iraku? nie ma problemu, poczekajmy na koree. smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: a gdyby tak IP: *.nat1.tvknet.pl 14.05.03, 13:43 Chodzi Ci Ewuś o Feniksa, tego, co z popiołów powstaje? Kurna, przydałby się taki pożar, jeno by trza wirtualne zapałki skombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: a gdyby tak IP: 213.17.145.* 14.05.03, 15:07 NAPALMEM GO he he he a non niczym neron cos "napisze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc_abc Re: a gdyby tak IP: *.hfx.eastlink.ca 14.05.03, 19:50 ....muwiom lodzie, rze rzaby siem stlasnie bojom porzaruf:) * qui tacet consentit:))P:abc_abc_spalona_na_stosie Gość portalu: ewka napisał(a): > jakiś mały pożar na forumie? eh, zapaliłabym. > ewka_co_by_wzniecila_chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: a gdyby tak 14.05.03, 19:58 oj tak, tak, mam doswiadczenie w rozpalaniu ognisk na stogu siana:) p_l_z_zapalkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: a gdyby tak IP: *.gdynia.mm.pl 14.05.03, 21:26 rozpal więc ewko-neronowa i popatrzmy ja k płonie Rzym i jego Forum:-))) ps ja lubie patrzec a zapędów nie mam-dosyc pożarów w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Ewa_podpalacz? 15.05.03, 19:51 Gość portalu: ewka napisał(a): > jakiś mały pożar na forumie? eh, zapaliłabym. > ewka_co_by_wzniecila_chetnie Płoną góry..płoną lasy..i obory płoną czasem... Ewa ja Ci dobrze radzę:)))Ty uważaj..z tymi iskrami...znowu coś spalisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: a gdyby tak 15.05.03, 20:05 oj ewka, ewka... a starczy Ci cierpliwosci? Bo z ogniem to jest tak, ze jak ma byc porzadny, to trzeba dogladac, podsycac, pielegnowac :) A nie, jak to zwykle kobiety, podpalic i w nogi b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: a gdyby tak IP: *.gdynia.mm.pl 15.05.03, 20:08 hihi bigott-widzę traumatyczne przeżycia jakoweś:-))))))) albo szara rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: a gdyby tak IP: 195.117.2.* 15.05.03, 20:49 bigott napisał: > oj ewka, ewka... > a starczy Ci cierpliwosci? nie! zdecydowanie nie! Cierpliwosc jest cecha, ktorej u siebie nie zauwazam. > Bo z ogniem to jest tak, ze jak ma byc porzadny, > to trzeba dogladac, podsycac, pielegnowac :) dogladac i owszem - zza wegła, zeby rzes nie usmazyc. Pielegnowanie zgliszcz - na to jestem gotowa. > A nie, jak to zwykle kobiety, > podpalic i w nogi jesli podczas ucieczki nogi ladnie sie prezentuja (nie sprawdzalam), to bede uciekala, w kiecce , krotkiej rzecz jasna. Kobieta wszak jestem. ewka_kobieta_z_nogami_i_zapalkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: a gdyby tak IP: *.gdynia.mm.pl 15.05.03, 21:19 hihihi ewka;-)))))) dziewczynko z zapałkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtan Re: a gdyby tak IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.05.03, 21:33 ... uwielbiam zapach napalmu o poranku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: a gdyby tak IP: *.chelmnet.pl 18.05.03, 00:09 Gość portalu: wojtan napisał(a): > ... uwielbiam zapach napalmu o poranku. napalmu, Wojtanku, prosto z rak moich rzecz jasna. ewka_z_napalmem Odpowiedz Link Zgłoś
k2ki Re: a gdyby tak 18.05.03, 11:05 a moze tak ewka napalona?:))) buziak ewcia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: a gdyby tak IP: *.chelmnet.pl 18.05.03, 19:44 k2ki napisała: > a moze tak ewka napalona?:))) buziak ewcia:)) lightami Macku, lightami - jak zawsze. ewka_napalona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtan Re: a gdyby tak IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.05.03, 00:12 nawet super lightami. Z Twych rąk rozbłyskujac w pełni - księżycem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: a gdyby tak IP: *.u.mcnet.pl 19.05.03, 09:15 Może Neron nie był takim idiotą, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: a gdyby tak IP: *.stacje.agora.pl 19.05.03, 11:39 idiotą?? eee, nie, to się chyba parafrenia nazywa, smoku ;-) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit cd. IP: *.stacje.agora.pl 19.05.03, 11:40 a w zasadzie parafrenia z piromanią ;-) (hehe, ale to brzmi) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: cd. IP: 62.65.141.* 19.05.03, 13:03 przeciez on nic nie podpalil (chyba ze skreta), wymyslily to sienkiewicze i inne tego takie... smokeron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka kto ma zapalki?? IP: *.chelmnet.pl 19.05.03, 09:30 chyba nikt... Moze zatem cos alternatywnie? ewka_bez_zapalek Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: kto ma zapalki?? polecam 19.05.03, 18:33 Proponuję przejść się po bankach... - rzucanie piorunami zapewnione Jak chcesz się zagotować to polecam ZUS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: kto ma zapalki?? polecam IP: *.chelmnet.pl 19.05.03, 21:11 feministka0.75 napisała: > Proponuję przejść się po bankach... - rzucanie piorunami zapewnione > Jak chcesz się zagotować to polecam ZUS... Fem, nie potrzebuje alternatywnych miejsc do toczenia piany, tylko alternatywy dla zapalek. Hmm, piorun mowisz? grom? z jasnego nieba? no to kto ma uklady w jasnym niebie? ewka_bez_niczego Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: kto ma zapalki?? 19.05.03, 21:41 Gość portalu: ewka napisał(a): Hmm, piorun mowisz? grom? z jasnego nieba? no to kto ma uklady w > jasnym niebie? > ewka_bez_niczego Och.. gdyby tak.... Dać jakiś znak...! I piorun trzasnął właśnie..! Na wszystkie tutejsze waśnie..! Troszkę by było nudno... Więc czasem trzeba trudno.. Podpalać małymi zapałkami... I nie straszyć minami....!!! Miny z uśmiechem proszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś