Dodaj do ulubionych

Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i rybka

IP: *.hti.pl 08.06.03, 12:53
Spotkanie było naprawde udane kto nie był niech żałuje. Były tance pogaduchy
nawet spiewy. Jednym słowem było wspaniale. Po wczorajszym dniu pozostały wsp-
omnienia, bardzo miłe zaciesniły sie znajomości.
A ja tam byłem piwo piłem i tanczyłem to co uważałem za stosowne opisałem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alison Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 13:30
      Przykro mi, że nie dotarłam:( Cóż, siły wyższe, niestety.

Pozdrawiam.

Alis
    • Gość: Peter.Steele Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 16:48
      Alison żałuj było naprawde suuper zreszta jak inni zląduja wdomach sami tez od
      siebie cos napisza
    • Gość: oranje gzik i pyry IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 18:24
      Ja powiem, ze zapoznalem wreszcie w realu kilka milych postaci jak rowniez
      mavericka;) He he. (Maver ty pijusie!)
      Poza tym, po raz kolejny konkluzja, ze czat to wielki zbiorowy obowiazek.
      kra
      (anegdotka: senna mowi: - w zyciu, ale no w zyciu, nigdy kormo sie Ciebie
      takiego nie wyobrazalam. A loczki na to: - no! no! no!)

• Gość: Peter.Steele Re: gzik i pyry IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 18:32
        Kormo i tak najlepsze z tych spotkan sa privi ja je uwielbiam i to jest
        najspanialsze.
        A pyry i kebab meksykanski były bardzo dobre a gziki to chyba jakis podróbkowy
        był
      • Gość: KRIS Re: gzik i pyry IP: 213.216.82.* 09.06.03, 09:09
        kormo :))
        znaczy - takiego cacy czy takiego bee ? :))
    • Gość: rybka nocne_żarcie IP: *.nat1.tvknet.pl 08.06.03, 21:16
      Też bardzo się cieszę, iż mogłam po raz kolejny spotkać się z niektórymi i
      urealnic znajomości z tymi, z którymi dotąd nie mialam okazji się spotkać. Pyry
      były -mmmmmmmmmmmm, zwlaszcza z sosem czosnkowym, ale wyżerka w Rzeźni - to
      było wielkie żarcie. Fajosko było, zwłaszcza Poznań nad ranem zadziwił mnie
      tłumami ludzi na ulicy, ech..:)
      Pozdrawiam wszystkich
      ryba
      • Gość: oranje Re: nocne_żarcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 22:07
        widzisz rybka... a ja musze to codziennie, eh...
        kra

• Gość: rybka Re: nocne_żarcie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 13:39
          Kormo, Ty to masz faaaaaaaaajnie, tak codziennie, hmmm :)
          plum
    • Gość: AsKaro Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.06.03, 22:29
      Potwierdzam, bawiliście się świetnie, a piłkarzyki były oblegane... :-))))

Pozdrawiam

AsKaro
      • Gość: necha Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.03, 08:25
        Gość portalu: AsKaro napisał(a):

> Potwierdzam, bawiliście się świetnie, a piłkarzyki były oblegane... :-))))
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > AsKaro
        Tak tak jedynym mankamentem bylo to ze walilam gole do swojej bramki...ech to
        piwko,poprawie sie :))
    • Gość: sliMac--->Nauta Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 23:22
      Mam tfoje okulary...jakims trafem...(nawet wiem jakim). jak moge oddac?
      • Gość: nauta_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.icpnet.pl 08.06.03, 23:34
        jak to jakim? !!! dalam Ci w ratuszowej i poszlismy do rzezni i Ty nagle sie
        zgubiles !! moze jakos jak bedziesz w poznaniu to daj znac i gdzies je odbiore
        • Gość: oranje kukulary nauty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 07:28
          e hehe, znowu sie rozbawilem; nauta bedzie bohaterka poezji kuluarowej! Czekam
          na wiecej (swoja droga nauta super z Toba sie gra w gry rozne!!!)
          kra

• Gość: nauta_ Re: kukulary nauty IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 16:19
            kormo mi rowniez fajnie sie z Toba gralo ale gier roznych uprawialismy tylko
            pilkarzyki wiec nie wiem skad Ty wiesz jak sie ze mna gra w cos innego ale o
            tym to na privie:) najlepsza byla radosc ze strzelonego gola :))
            a co z ta poezja?
            • Gość: oranje Re: kukulary nauty IP: *.crowley.pl 09.06.03, 17:37
              a w dartsa to niby nie gralismy nigdy? a w inne gry jeszcze..., he?
              • Gość: nauta_ Re: kukulary nauty IP: *.icpnet.pl 09.06.03, 17:48
                no tak zapomnialam ale wybaczysz mam nadzieje?
        • runek Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb 09.06.03, 09:00
          a co mu jeszcze pożyczyłaś ?
          • Gość: nauta_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 16:10
            runek łobuzie ja mu je (okulary) dalam na przechowanie
    • Gość: lew_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 09:12
      ...albo podarowalas??:)))))))
      • Gość: franek Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: 212.244.188.* 09.06.03, 10:03
        eeeee - tance byly? coz(czykropki) - jas nie doczekal;)
        • Gość: Peter.Steele Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.devs.futuro.pl 09.06.03, 10:45
          Franiu byly tance i tance kolo rury hehehe.
          • mietowe_loczki Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb 09.06.03, 10:56
            a ja niepotrzebnie wypaliłam te dwa papierosy,kaca miała po nich :-),
            cieszę się, że przyjechała do mnie Rybka i Mave, oboje mielinawet szansę
            obejrzeć mój żyrandol, który niedługo oddaję do muzeum obrzydliwości :-),
            cieszę się, że w końcu poznałam co niektórych czatowników z Poznania i okolic,
            a Nauta, oczywiście, musiała mi narobić trzody ;)

a ciąg dalszy nastąpi chyba dziś w późnych godzinach wieczornych,
            pozdrawiam,
            Loczki
            • Gość: nauta_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 16:13
              a loczki za to biegla do toalety wolajac "szybciej, szybciej !! wyprzedzmy
              wszystkich" :P
      • Gość: rybka Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 13:43
        Lew - nauta nam podarowała:)kilka godzin swego życia
        • Gość: Peter.Steele Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.devs.futuro.pl 09.06.03, 14:09
          Oj rybka to ja tez dziekuje za podarowanie mi tych kilku godzin z twego zycia.
          dziekuje za te privy na których sie nagadalismy :)))) Chociaz i tak to za mało
        • Gość: nauta_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 16:17
          Rybko ilekroc bedziesz w poznaniu bede wpisywac Cie w karnecik i poswiecac Ci
          pare godzin mego zycia :)
    • Gość: lew_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 15:50
      A to bardzo milo ze nauta wam podarowala pare godzin jej zycia.Pod koniec jej
      zycia bedzie jej tych godzin pewnie brakowac ktore stracila na spotkanie z
      wami:))i moze bedzie tez zalowac czegos??:))..a tak to oczywisicie
      spodziewalem sie ze niektorzy tu beda dziekowac za spedzone chwile:)..jedyne
      szczesliwe w dotychczasowym zyciu:)..tu musze sie usmiechnac:)...jak niewiele
      czlowiek potrzebuje do szczescia:)
      • Gość: nauta_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 16:21
        lew a Tobie to nic nie napisze i basta ! :P
      • nonstop Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb 09.06.03, 16:42
        Jasne, niektórym wystarczy napisać zgryźliwy post na forum
        hyhy
      • Gość: rybka Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.nat1.tvknet.pl 09.06.03, 21:05
        Lew, nieeee, to Tobie będzie tych kilku godzin brakować:P
        O!
    • Gość: lew_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 18:17
      Non jak zwykle masz swieta racje ...hyhy...dowcipnie mialo byc...hyhy
    • maverickb Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb 09.06.03, 21:36
      jeszcze raz ja:)

juz pisalem, w srode bede:)) , franek, w srode tancory tez beda, przybywaj!!:)).
      W czwartek wiekszych spotkan na Targach nie mam, mozna bedzie poszalec do rana
      jak w niedziele:))
      Bylo wspaniale, wielkie dzieki :))).

PS. Lew, gdybys milczal to filozofem bys zostal....

Do zobaczenia w srode, a jutro o 12-ej trzmajcie kciuki za mnie:)).

mave
      • kasiaflo Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb 09.06.03, 21:47
        No do rana nie dam rady, ale sie pojawie zapewnie w srode :))) chocby na maly
        moment.

Kasiaflo
      • Gość: nauta_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.icpnet.pl 09.06.03, 22:21
        bede
      • Gość: rybka Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.nat1.tvknet.pl 09.06.03, 22:56
        maaaaaaaaaave, pomyslcie we środę, że jestem z Wami:)
    • Gość: lew_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 22:04
      Drogi Maverick..ja nie chce byc filozofem:) wystarczy mi to,czym jestem:)..a
      tak poza tym nonstopowi chleba odbierac nie bede:)...bosze jaka ucieche
      mam:)...Rybciu droga coz mam ci odpowiedziec??..chyba tylko to ,ze nigdy w
      swoim zyciu nie zalowalem niczego co zrobilem:)...i zescie sie spotkali to
      bardzo milo i fajnie.Szkoda wielka ze nie mam takiej mozliwosci.Podziwiam
      was za to:)(bez kpin)..po zatym postanawiam sie poprawic i wiecej nie
      grzeszyc:)...
      • Gość: nauta_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.icpnet.pl 09.06.03, 22:20
        lew czym ? a nie kim?
        • Gość: nescaa_fe Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.03, 22:27
          to ja juz nic nie powiem:)
          Nie trykali sie to wiem!!!! necha
          • Gość: Peter.Steele Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.devs.futuro.pl 10.06.03, 08:07
            NEsca Ciebie tez było miło spotkac i to dla mnie big suprice :)))
            • Gość: nescaa_fe Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 10:04
              Gość portalu: Peter.Steele napisał(a):

> NEsca Ciebie tez było miło spotkac i to dla mnie big suprice :)))

hehe oj oj mnie bylo bardziej suprice :)PPP (czyzby tak dzialalo pozenskie
              pivko?)pozdrawiam J.
              • landryneczka_truskawkowa Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb 11.06.03, 10:06
                Jestem pod wrazeniem a samobóje tez strzelałem widac to rodzinne, alebo pilismy
                to samo piwo a moze i to i to ????????????
                • Gość: nescaa_fe Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.03, 10:14
                  hehe taaa najwyrazniej to wina tych szalejacych hormonow ...to rodzinne!!!!
                  Mam nadzieje ze zastane was z tymi szalejacymi na nastepnym spotkaniu :)))P
                  • landryneczka_truskawkowa Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb 11.06.03, 10:32
                    > Mam nadzieje ze zastane was z tymi szalejacymi na nastepnym spotkaniu :)))P
                    Pewnie ze będa bo najwazniejsza jest rodzina to jest podstawa.
                    Hormony zadziałają.
    • Gość: lew_ Re: Wrazenia po spotkaniu poznanskim z Mave i ryb IP: *.proxy.aol.com 11.06.03, 19:57
      nautko..ja juz sie ze wszystkim zgadzam..byle tylko byl pokoj:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka