Gość: karol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 08:42 nie mam żadnej opini ale chcę być pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BM Re: Korzeniowski, Robert IP: *.mtm / 192.168.57.* 10.09.03, 20:50 Gratuluję złotego medalu!!! Szkoda ,że chodziarstwo to tak mało popularny sport. Myślę ,żę jak będziesz odnosił dalej sukcesy (jeżeli nie zrezygnujesz z karjery na pewno jakieś będą) sport ten będzie cieszył się większym zainteresowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Korzeniowski, Robert - zapis czatu 10.09.03, 22:48 Polacy zawsze sie ineteresuja biodrami, zawsze eksytujemy sie i niecierpliwimy jak sie ułoża biodra Adama Małysza, i patrzymy na ruszające sie biodra Roberta Korzeniowskiego. Dlatego Polskę mozna nazwac krajem bioderek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzupelnienie Re: Korzeniowski, Robert - zapis czatu IP: *.supernet.com.pl 11.09.03, 20:09 peter.steele napisał: Polskę mozna nazwac krajem bioderek oraz-przy okazji-biodrówek;) Odpowiedz Link Zgłoś
kirin Re: Korzeniowski, Robert - zapis czatu 11.09.03, 05:27 jestem naprawde sumna, ze reprezentuje nas Taki Czlowiek.wielkie brawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dese Re: Korzeniowski, Robert - zapis czatu 11.09.03, 18:01 Korzeniowski jest ok ale chód to głupi sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Korzeniowski, Robert - zapis czatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 19:54 cześć robert !!! Jak widze jesteś mistrzem świata .Uprawiam również ten sam sport co ty . Ucze sie w sportowym w Białegostoku. Pozdrawiam cie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewenement1986 Re: Korzeniowski, Robert - zapis czatu IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 11:32 cze bardzo mi miło ze teraż do ciebie piszę , jestes fajny gtościu lecz jesteś zabardzo spięty daj na luz nie daj się innym jesteś sam jak pęk słomy twój świat to bieganie zajmij sie innym zajęciem a nie cły czas tym samym tylko biegania i bieganie na tweoim miejscu bym zrobi,ł g Odpowiedz Link Zgłoś
bibi15 Re: Korzeniowski, Robert - zapis czatu 18.09.03, 09:20 Gratulacje dla Pana Roberta. Czy jest Panu znana osoba nazywająca się ZBYSZEK SADLEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXXx Re: Korzeniowski, Robert - zapis czatu IP: *.proxy.aol.com 08.10.03, 22:31 Ja go nie lubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś