jonit77 Re: poezja poranna 17.10.03, 14:33 upij się ze mną zmęczeniem gdy wypić nie będzie juz co/* mózg sobie ze mną przegrzej takie picie ,jak życie,ot co ewentualnie/* po co = nie będzie takiej potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 17.10.03, 15:57 Upij się ze mną rewą winną, pocałunkami osusz łzy, niech będzie tak,jak być powinno- dla Ciebie ja, a dla mnie Ty. łomatko, a ja pierwsza optowałam za tym żeby już dać upijsiom spokojnie umrzeć....(hehe:"..nie zabijaj tej miłości, daj spokojnie umrzeć jej..") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: poezja poranna IP: *.stacje.agora.pl 17.10.03, 16:28 nie usmiercaj upijsiow toula ;-) to sympatyczne zwierzatka (przewaznie) i nieetycznie tak je wyganiac na mroz ;) Wypijże ze mną amarulę Gdy pada deszcz a wokół ziąb Niech egzotyczny dziś poczuję likieru smak i czar twych rąk m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.P.K.O. Re: poezja poranna IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.10.03, 14:56 upij się ze mna raz pierwszy i drugi sprowadź gwiazdy na ziemię, srebrny pył nas otoczy u bram ciała Twojego cień kładzie się długi szafirowym morzem już błyszczą Twe oczy Juz płoną Twe usta, już oddech nas łączy wiatr żagle napina, w morze czas wypłynąć fale tnie jak nożem kadłub statku rączy ech, zanurzyć się w nich, pogrążyć i zginąć... więc zanim powiesz - koniec, dosyć, pass chodź, upij się ze mną choć ten jeden raz ..a jesli już upijsie miałyby umierać...niech to robia z miłości a nie z przepicia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa cd.Marynarskiego 19.10.03, 15:26 Upij się ze mna więc z miłości, wśród turkusowych* morza fal, niech cały świat nam dziś zazdrości, a jutro? kac, i ból, i żal..... *szafirowych?:)) Drogi/a:))T.P.K.O., jasne, że jak coś uśmiercać, to raczej z miłości niż z przepicia.....:)))) toulaa_niealkoholiczka Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Diabelski 19.10.03, 15:41 Ooooo, zauważyłam, że to był 333 upijś!!!!! i mię się z trzema szóstkami omenowo skojarzyło, więc jeszcze mefistofelowski.....(a do 666-go dojdziemy, kochani?:))) Upij się ze mną w Mordorze, Mefisto z łupu się cieszy, duszy mej nikt nie pomoże, lecz warto czasem i zgrzeszyć.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.P.D.O. Re: Diabelski IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.10.03, 22:59 ach upij się ze mna, no, upij do cna bądź mi niebem i ziemią i wody kropelką nasz dzban wina niech nigdy nie zobaczy dna bo ja upić się z Tobą mam ochotę wielką delikatnie i powoli wino niech sie sączy kiedy kielich prosi o nie wciąż bezwstydnie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: cd.Marynarskiego 19.10.03, 18:22 toulaa napisała: > Upij się ze mna więc z miłości, > wśród turkusowych* morza fal, > niech cały świat nam dziś zazdrości, > a jutro? kac, i ból, i żal..... > > > *szafirowych?:)) > > toulaa, jeśli Bałtyk - to szmaragdowe, jesli Riviera lub inne Morze Śródziemne - to morze być ostatecznie szafirowe, choć mądrość ludowa mówi o lazurach. :))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUZMARIAN Re: cd.Marynarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 02:01 me... znajdź mnie... gdzieś tu jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m dla A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 21:45 Znalazłam Cię już dawno temu, pamietasz? Moja Miła? Tak szybko z rąk Cię nie puszczę. Reńskiego także. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: cd.Marynarskiego 20.10.03, 13:42 freya napisała: > toulaa napisała: > > > Upij się ze mna więc z miłości, > > wśród turkusowych* morza fal, > > niech cały świat nam dziś zazdrości, > > a jutro? kac, i ból, i żal..... > > > > > > *szafirowych?:)) > > > > toulaa, jeśli Bałtyk - to szmaragdowe, jesli Riviera lub inne Morze > Śródziemne - to morze być ostatecznie szafirowe, choć mądrość ludowa mówi o > lazurach. > > :))) > > > > > > freyko, kochana, poetce(:)) chodziło o to, co powstanie ze zmięszania:))) morza oczu niebieskich z morzem oczu zielonych:))).....może jakis artysta plastyk wypowie sie autorytatywnie????:)))) pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: cd.Marynarskiego IP: *.stacje.agora.pl 20.10.03, 16:10 nieautorytatywnie optuje za turkusem, bo jakby wiecej zieleni w sobie ma ;-)) *** Upijmy się dziś w starym porcie; Niech rum w szklanice leje się, Bo rankiem będzie jak w szlagworcie: ... zapomnę cię, zapomnę cię... m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUZMARIAN Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 02:03 znajdź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m z dedykacją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 17:26 Upij się ze mną w miejskim parku, rumem spod stołu uracz mnie. Pod drzewem wyrwij mnie z letargu, niech wiem, że To nie śni mi się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: z dedykacją 21.10.03, 08:16 "Upij się ze mną blisko nad Odrą grogiem gorącym w tę porę zimną, suknię jak rzeka przyoblecz modrą, i proszę znowu - nie czuj się winną." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota.11 z dedykacją :) IP: 195.94.203.* 20.10.03, 18:03 Upić sie chcę z przyjacielem Za szczere słowo, rozumne Przyjemność wypicia wspólnego Powtórzyć: Ty u mnie,ja u Cię, Ty u mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 20.10.03, 23:53 Upij sie ze mna wieczornie Zasnij w mych ramionach Bedzie nam bardzo wybornie A może i wyborowo. I nigdy juz nie powiem" Ty goopia krowo" --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 21.10.03, 01:45 Upij się ze mną, w trans mnie wprowadź, przy boku mym do rana trwaj, pozwolę może pocałować i kącik ust....i sukni skraj... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WishingJoe poezja poranna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.10.03, 02:04 Na rąbku serwetki, w kawiarni, zbudować swój świat Zbudować swój swiat, bez granic, bez końca Postawić, zapomnienia kropkę na “i” swojego życia. Wyciągnięta dloń, ktoś pochwyci, w przelotnym muśnięciu, krótki dotyk palców, dreszcz Jak utrzymać dłoń w uścisku, Jak zawiązac kciuki, Jak poprowadzić drogą do zamku na rabku serwetki, Gdzie życi............ i kelner posprzątał stolik wishingjoe@lycos.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annuszka Re: poezja poranna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 10:56 Upij sie ze man w kinie Malta gdzie charczy tasma i rwie sie film. Jestes podobny do Bogarta? ;)))! Swietnie;)-upijmy sie w Malcie dzis z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
ty.juz.wiesz Re: poezja poranna 21.10.03, 11:14 upij sie ze mna na klifach Aranow gdzie wyje Atlantyk i konczy sie swiat ja wroce do Dulin a Ty sie zastanow czy po tym pijanstwie ciagle chcesz mnie znac. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: poezja poranna 21.10.03, 12:18 "Upij się ze mną smakiem cykuty, choć Sokratesem nigdy nie będę, a gdybym jak on był już zatruty, to lilię złóż, a nie prebendę." :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: poezja poranna 21.10.03, 12:23 "Upij się ze mną ciepłą sake, już mi nie bardzo chce się żyć, można pamietać cną mussakę, ale nie można przestać pić." Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa a la Norge 21.10.03, 13:07 Upij się ze mną norweską wódką, czy prośba moja brzmi zbyt prosto??? znów będę twoja, choć na krótko, gdzieś w parku Vigellaanda w Oslo. Odpowiedz Link Zgłoś
ty.juz.wiesz podróżniczce 21.10.03, 13:12 Upij sie ze mna na Wyspach Brytyjskich mgla jak histeria wnet otoczy nas film bardzo szybko nam sie urwie przy herbatce o piatej szybko minie czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.P.K.O. chcę do Pragi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.10.03, 17:03 upij się ze mną w pociągu do Pragi niechaj dłonie nam nie spoczną pocałuj wprost w usta z języczkiem...u Wagi zakłóćmy, och, zakłóćmy ciszę nocną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewodniczka Re: chcę do Pragi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:04 Upij mnie, wznieć w mym ciele płomień, choć w Pradze nie ma morza fal, tam będę Twoim cicerone, i tylko wracać będzie żal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 13:32 Upij się ze mną tak zwyczajnie, (jakbyś z najlepszym kumplem pił) chociaż to picie pójdzie marnie, bo pewnie mi nie starczy sił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielka-poranna Re: poezja poranna IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 21.10.03, 14:19 Upij sie ze mnaszczescia chwila bo ona zawsze krotko trwa wszystko co piekne szybko mija w dal sie rozplywa jak siwa mgla Upij sie ze mna kropla rosy taka malutka jak ma lza o spojrz w oddali kwitna wrzosy milosci tony wiatr nam gra Upij sie ze mna tu na lace gdzie polnych kwiatow zujesz won gdzie slonce swici nam gorace a w swojej dloni masz ma dlon Upij sie ze mna, ja z Toba tez wez mnie goraco,wiem ze chcesz wez mnie i przenies do raju bram wez moje serce, ja Ci je dam No nic, upije sie dzis sama lecz wiem ,ze ciagle kochasz mnie porozmawiamy o tym zrana gdy promyk slonca zbudzi Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 21.10.03, 17:31 Upij sie ze mna Touloo Swym malibu z mleczkiem Poczujesz sie wtedy jak misiulo A pozniej pobaiwsz sie z koteczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 21.10.03, 17:36 Upij sie mną Chodz pijana całe zycie Bedziesz zawsze ta piwertwszą I nigdy nie powiesz" zmarnowałeś mi zycie" --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 21.10.03, 20:24 Upij się ze mna binberkiem Zapij to wszystko piweczkiem Wyjade na miasto rowekiem A w powrocie sasiad poszczuje pinczerkiem --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 21.10.03, 20:45 Upij sie ze mna muzyką dnia Gdy świerszcze rano nucą nam Dzień porannieje w teczowym tle A sarny po łakach włoczą się Dziekuje rybce za wspólpraće przy tym --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa dla peterka-koteczka:)))) 21.10.03, 21:18 peter.steele napisał: Upij sie ze mna Touloo Swym malibu z mleczkiem Poczujesz sie wtedy jak misiulo A pozniej pobaiwsz sie z koteczkiem Upij się ze mną, moja rybko, siądziem na Bułgarskiej pospołu, dla Ciebie się nauczę szybko nawet o poseńskim futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa a la Malibu kokosowe 21.10.03, 21:22 Upij się, rozbij kokos młotem, choć wiem, ze wolisz trunki inne, zaproś mnie(jak mówiłeś) potem, na Wasze pyry z gzikiem słynne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Ala biała czekolada 21.10.03, 21:49 Najedz sie czekoladą białą Ja upije sie koniakiem I Zachwycimy sie oboje smakiem Wtem poczujemy przyjemnośća wspaniałą --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Ala biała czekolada 21.10.03, 21:58 Upij się, wypij flaszkę wina, wiadomo wszem i wobec wszak, że szybciej krążyć krew zaczyna, gdy w ustach czekolady smak.... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Ala biała czekolada 21.10.03, 22:18 Upij sie ze flaszką samogonu Otwórz swa czekoladke Wyjdziemy razem na klatke I nie trafimy do domu --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.P.K.O. Re: Ala biała czekolada IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.10.03, 22:51 więc upijajcie się do woli i czekoladą raczcie się w mgle zniknę i powoli wraz ze mna znikną wiersze me i już do Pragi nie pojadę niech pusty pociąg dalej mknie ktoś inny dzisiaj sie upija kroplą co zdobi usta Twe Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Ala biała czekolada 21.10.03, 23:12 Upijmy się, na dworze ciemność, wiesz wszak,drogi TPKO, że ja uwagi mam podzielność, więc może jeszcze przemyśl to? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.P.K.O. ...... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.10.03, 23:09 dobrze przez chwile poetą być winem i rymem leczyć duszę przez chwile nawet chce sie żyć lecz umrzeć przecież kiedyś muszę Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: ...... 21.10.03, 23:16 Upij się z Wagą, moja Rybko, pij ze mną w noc,i przy świtaniu, w ramionach mych zapomnisz szybko o smutku...i o umieraniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: ...... 21.10.03, 23:22 Wsłuchaj się W słowa piosenki Czy poujesz tę moc Czy słyszysz te dzwieki Przezyjesz nie jedna jeszcze noc --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JG Re: poezja poranna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 21:37 Upij się ze mną tak normalnie, a chlaną puszkę zaraz zgnieć. Potem zdeprawuj mnie moralnie, dzis lepiej pic, niż mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Uwaga: ku(o)munikat 22.10.03, 10:18 Uprasza się o pisanie upijsiów (wyłącznie) oraz o niezazdraszczanie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annuszka Re: IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 21:04 Upij sie ze mna w drodze na Majorke. By podroz nam szybciej minela bede z pamieci cytowac ci Lorce ty bedziesz mi spiewal Cohena Odpowiedz Link Zgłoś
freya poezja całonocna 22.10.03, 21:21 Upij sie ze mną słodyczą vinsanta, Niech pieści me ciało Twoja dłoń ciepła. Oddam Ci każdą część mego jestestwa, Choć miałabym za to trafić do piekła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annuszka Re IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 21:27 Upij sie ze mna przy drodze do Dulin choc w Dulin jest pubow ze szesc. Bo wole przy drodze jezyny obrywac niz w pubie przy barze sie gniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Uwaga: ku(o)munikat 23.10.03, 18:00 nonstop napisał: > Uprasza się o pisanie upijsiów (wyłącznie) oraz o niezazdraszczanie > :-)) nic dodać, nic ująć......tym razem się zgadzam z nonem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.P.K.O. Re: Uwaga: ku(o)munikat IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.10.03, 23:45 ...do wiadomosci przyjmuję... ... więc upij się ze mna ten raz ostatni nich księżyc będzie świadkiem nam i niech nie nie śmieszy Cie tak bardzo kiedy z gwiazd Ci pierścionek dam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.księżyca.blasku Re: Uwaga: ku(o)munikat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 00:55 Upij się ze mną gwiezdnym pyłem, pierścionek na mym palcu lśni, dziś będę Twoja, choć przez chwilę, i czule szeptać będę Ci.... Odpowiedz Link Zgłoś
kreon1 Re: poezja poranna 22.10.03, 23:28 upij się ze mną w AA-klubie nic nam nie zrobią mowię Ci przecież wiesz stary jak to lubię a prezes pewnie pijany spi Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 22.10.03, 23:54 Upij sie ze mna jak domator Toulaa przyniesie trunków cała masę Bedzie ona rządzic jak dykator Za to bedziesz musiał posprzatac cała klasę --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 23.10.03, 09:30 peter.steele napisał: > Upij sie ze mna jak domator > Toulaa przyniesie trunków cała masę > Bedzie ona rządzic jak dykator > Za to bedziesz musiał posprzatac cała klasę > > --- > Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć > Marzyłem w coś, wolno było marzyć > Upij się ze mną, peterku, przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę, ja bedę w obcisłym sweterku i zamówimy coś a la carte. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 23.10.03, 09:38 toulaa napisała: > peter.steele napisał: > > > Upij sie ze mna jak domator > > Toulaa przyniesie trunków cała masę > > Bedzie ona rządzic jak dykator > > Za to bedziesz musiał posprzatac cała klasę > > > > --- > > Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć > > Marzyłem w coś, wolno było marzyć > > > > > Upij się ze mną, peterku, > przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę, > ja bedę w obcisłym sweterku > i zamówimy coś a la carte. > Upij się że mną w Twym obcisłym sweterku Cały wieczór bedę wrokiem po Twobie wodził Bedziesz mi szeptac moj Peterku A na konieci Powiesz, żem to ja Ciebie uwodził :)))) --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 23.10.03, 09:47 Upij się ze mną nad brzegiem Warty, niech krew w nas popłynie jak górski strumień, romans na czacie? to nie żarty, choć ja uwodzić przeciez nie umiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 23.10.03, 09:53 Upij się ze mna Tywm uwodzeniem Na które mam ochotę Nie zatruję Ci zycia marudzeniem Leczy Ty zajmujesz sie swym kotem --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 23.10.03, 10:18 peter.steele napisał: > Upij się ze mna Tywm uwodzeniem > Na które mam ochotę > Nie zatruję Ci zycia marudzeniem > Leczy Ty zajmujesz sie swym kotem > --- > Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć > Marzyłem w coś, wolno było marzyć Upij się ze mną, w diabły kota, przestańmy wreszcie tylko gadać, i może najdzie Cię ochota by wszystkie moje wdzięki zbadać?:)) łomatko,czy już niedługo zaczną nasze posty kasować?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.P.K.O. Re: i już IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.10.03, 16:29 przez chwilę być poetą przez chwilę być kochankiem lecz puchnie łeb jak bania gdy się dostanie dzbankiem ... i już... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 23.10.03, 00:05 Upij sie ze mna sokiem Na zime wyjdzie nam to na zdrowie Warte przejdziem jednym krokiem A nastepna flaszke z sokiem obalimy na rowie --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 23.10.03, 00:15 Upj sie ze mna moja złoscia Gdy ktos przychodzi na czta Bawi sie twa nagością Na taka babe to tylko trzeba miec bata --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annuszka Re: poezja poranna IP: *.supernet.com.pl 23.10.03, 17:53 Upij sie ze mna w Pireusie bo stamtad wyruszam dzis w rejs Zanim port znajde na Eginie ja mine,kac minie,ty miniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korcia Re: poezja poranna IP: *.poznan.tktelekom.pl 23.10.03, 20:43 Upij się ze mną martini bo chcę się z tobą ześwinić pod stołem chcę tarzać się potem i chrząkać i oblać się błotem Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 23.10.03, 20:50 Upij sie ze mna denaturatem Nie palmy wtedy papierosów Zróbmy to na zewnatzr aletm bo nie bedziemy mieli nosów --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korcia Re: poezja poranna IP: *.poznan.tktelekom.pl 23.10.03, 20:52 upij się ze mną wieczorem gdy zechcę być pod humorem upij się także na smutno a jeśli nie chcesz to trudno ... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 23.10.03, 20:51 Upij sie ze mnba wódka czeską Rozbiorę Ciebie w namietności Bedzie laka nebeską Gdy w pokoju obok bedzie pełno gości --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korcia Re: poezja poranna IP: *.poznan.tktelekom.pl 23.10.03, 20:56 upij się ze mną stilu piterze może być w aucie lub na rowerze może być dzisiaj może być jutro upij się ze mną piwem lub wódką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korcia Re: poezja poranna IP: *.poznan.tktelekom.pl 23.10.03, 21:01 Upij się ze mną tutaj i szybko ty będziesz Kenem ja będę Frytką ty będziesz Jasiem a ja małgosią ty będziesz panem a ja gosposią Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa bohemistyczny 24.10.03, 01:33 Upij się ze mną czeskim piwem, okazja więcej se nevrati, oczaruj mnie namiętnym privem, a potem całuj..już nie dla draki. T.P.K.O.......to draka, nie bój:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 23.10.03, 20:53 Upij sie ze mna mocna kawą Smak poczujesz boski Nie zasniesz juz pod ławą A prezesem TV nie bedzie Kwiatkowski --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annuszka Re: poezja poranna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 21:01 Upij sie ze mna dzis w nocy i wypij wszystko do dna ze kac cie jutro dopoadnie to pewne jak dwa razy dwa Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 23.10.03, 21:51 Upi sie ze mna krwia dziewicy Ciebie zobacze w spudnicy Gdy pólnoc wybiła Wypiekniałas przez te krew moja miła --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś