peter.steele Re: poezja poranna 23.10.03, 21:52 Upi sie ze mna na łące Słoncem usmiechnięci Gdzue kijaja zające lerzymy razem wygięci --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
no_coment Re: poezja poranna 26.10.03, 13:05 Na wesoło (Agnieszka Osiecka) Upij się ze mną na wesoło Zechcesz coś chlapnąć, no to chlap I niech się raz zamknie koło Moich mężczyzn, Twoich bab Upij się ze mną na wesoło Zechcesz coś zburzyć, no to zburz I niech raz się zamknie koło Jak przebaczać, no to już Moje oczy zapłakane Twoje szanse zmarnowane I wydatki ponad stan Jakaś pani, jakiś pan Długie listy od tej pani Przeprowadzki z walizkami Jakieś nieba - czyje, gdzie Niewesołe gwiazdy dwie Nowi ludzie, nowe sprawy Niebezpieczne gry, zabawy Jakieś noce, jakieś dni Nieudane rififi I ucieczki do podkowy Zawracanie komuś głowy Odbijanie się od dna Z jakąś Ty i z tamtym ja Upij się ze mną chińska wódka I złotą rybkę dla mnie złów Życie zazwyczaj trwa za krótko Chcesz coś powiedzieć, no to mów Upij się ze mną za niewinność Kilka zabawnych nieprawd złóż Zapominanie miła czynność Jak zapominać, no to już Moi chłopcy, Twoje baby I to życie aby aby I to picie - nigdy dość I ta jędza - głucha złość Nagle wstydy i bezwstydy I uśmiech - okryjbidy I pieniądze - jakie, skad Telefony... to był błąd Długich kaców poniewierka Kruchy talent - jak iskierka Samoloten nagle w dal Do rozwodu jak na bal Jakieś listy, jakieś kwiatki I ucieczki gdzieś do matki Późnej klęski gorzki smak Przekonanie, ze nie tak Uprzątanie bałaganu Bez jasności i bez planu I tęsknoty - za kim że? I powroty takie złe -- Trzeba wciaz byc pijanym. Zeby nie byc znekanymi niewolnikami czasu, upijajcie sie; upijajcie sie bez przerwy - winem, poezja albo cnota... wedle upodobania. (Ch. Baudleaire) Odpowiedz Link Zgłoś
kreon1 Re: poezja poranna 23.10.03, 22:25 Upij sie ze mną czystą wódką przynieś z lodówki bo sie chłodzi Te pół literka starczy na krótko Ale za dużo podobno szkodzi Upij sie ze mną wirtualnie kiedy czatujesz po drugiej stronie Pijmy na zdrowie tak niebanalnie Niech drżą nam przy klawiszach dłonie Upij się ze mną dzisiaj po pracy Choć to dopiero czwartek nie piątek Tak robią prawie wszyscy polacy Ja już zacząłem i tracę wątek Upijmy się razem tanim winem Stojąc pod mostem jak kloszardzi czemu masz taka głupią minę Tą propozycją chyba nie wzgadzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: poezja poranna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:05 no...no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @kobietka Re: poezja poranna IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 23:00 Upij się ze mną w „Czarciej Łapie”, Od dawna czekam na tę noc, Twoje spojrzenie moje złapie, Ono mi daje wielką moc. Upij się ze mną tak ja kiedyś Bywało przecież już nie raz Sześć setek wódki, szklaneczka coli Jak szybko wtedy mijał czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annuszka Re: poezja poranna IP: *.cafekontakt.pl 24.10.03, 18:59 upij sie ze mna "Pod wscieklym pstragiem" gdzies jest na pewno taki pub Ja ci zamowie pinte Guinnesa ty mi Kilkenny i schab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: poezja poranna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:14 Upij się ze mna tak bezwstydnie, jak ze mną tylko można pić... Po piciu takim to w malignie będziesz, choć ponoć warto zyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: poezja poranna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 20:58 będę z Tobą pić o brzsku wódkę chamską co rozgrzewa trzewia wątroba sie znajdzie w potrzasku z gęby zrobi sie cholewa będę z Tobą pić w południe dzień wznowiwszy tak wspaniale wreszczeć będę "cudnie! cudnie!" tańczyć będę ku Twej chwale będę z Tobą pić o zmroku ślipmi błyskać czerwonymi jęzor rozpuszczę w amoku zlęgnę pod lędźmi Twymi Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa orientalno- macierzyński:)) 24.10.03, 21:48 Upij się ze mną w Bangkoku, Tajką uległą Ci będę, po (bez trzech miesięcy) roku, ta noc skończy się happy endem. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Ojcowski 24.10.03, 21:55 Upij sie ze mna na statku Po kilku latach będe Ciebie szukal jak zawziety Jakies dziecko do mnie powie "mój tatku" A Ty mnie bedziesz scigała za zaległe alimenty --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem w coś, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUZMARIAN Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 23:49 UPIĆ SIĘ Z TOBĄ BEZWSTYDNIE na balkonie jak w Weronie Romeo wcięty w pół zgięty... och... upić się Tobą upić po prostu Tobą żyć... kocham... a co? niech gadają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUZMARIAN Re: poezja poranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 23:53 ach...i aby dopełnić dzban pełen reńskiego- Żaba: pozdrowienia od dziwki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: poezja poranna 25.10.03, 11:07 "Upij się ze mną goldwasserem, niech nikt nie mówi tego nam, że zawsze trza być koneserem, trunków wszelakich, a nie Dam." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldpiernik Re: poezja poranna IP: 151.92.176.* 25.10.03, 12:27 obudź się ze mną kacnym rankiem i spróbuj razem ze mną być ja ci przyniosę skądś maślankę wieczorem znowu będziem pić kolejnym rankiem słysząc razem gulgoty trzewi starych rur wieczór wspomnimy gdy pod gazem oparci staliśmy o mur i rymów wciąz szukając wspólnie rankiem trzeźwiejąc tu i tam nałogiem spięci dość szczególnie choć razem trwamy... każdy sam OLDPIERNIK SKACOWANY MORALNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korcia Re: poezja poranna IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 17:57 upij się ze mną oldpierniku używek w domu mam bez liku nazwiesz mnie małą pijaną dziewką ja Tobie powiem - alkoholiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldpiernik Re: poezja poranna IP: 151.92.176.* 27.10.03, 17:16 mała pijana dziewko miła coś mnie na drinka zaprosiła poezją lepiej się upijmy albo i prozą, może kinem? i tak pijani sobie żyjmy czasami słowa kropiąc winem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korcia Re: poezja poranna IP: *.poznan.tktelekom.pl 26.10.03, 08:37 Upij się ze mną Kreonku w niedzielę o drugiej trzydzieści po mszy w kościele a jeśli nie możesz bo gości macie zostanę tylko przy ciepłej herbacie ps. to macie tych gości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korcia Re: poezja poranna IP: *.poznan.tktelekom.pl 26.10.03, 08:49 upij się ze mną bo z mężem nie mogę bo gonił teściową i złamał nogę po co ja wyszłam za tę niebogę to teraz chlaśniem na drugą nogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korcia Re: poezja poranna IP: *.poznan.tktelekom.pl 26.10.03, 08:50 Jesteś tam ? Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 26.10.03, 19:53 uprasza się o komunikowanie z rodzeństwem za pomocą upijsiów:)))))) toulaa_co_komunikuje_nie_z_rodzeństwem_upijsiami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 26.10.03, 19:55 albo o niekomunikowanie:))))..korciu i kreonie, rodzeństwo miłe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldpiernik Re: poezja poranna IP: 151.92.176.* 27.10.03, 17:09 z rodzeństwem pijam raczej z rzadka i porozumieć się dość trudno upijsiów rymy - gładka gadka choć z nagła jakby trochę nudno toulu podrzuć mi myśl nową bym się w upijsiach nie zagubił bo z moją coraz słabszą głową nie chcę zapomnieć, żem polubił te upijsiowe żarty psoty co forum całe niemal zjadły i kacem pośród mdłej roboty na rozum, serce, duszę padły a jeśli nagłe otrzeźwienie ma mnie do życia znów nawrócić miej mnie za brata i natchnienie takiemu bratu chciej podrzucić :) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: poezja poranna 28.10.03, 13:29 Upij się ze mną, oldpierniku, w pijanym widzie ujrzyj mą postać, choć braci tutaj mam bez liku:)) może chcesz też mym bratem zostać??? :)) A poważnie...to przecież tyle razy apelowałam o połączenie erotyki z tym, co powoduje delirium tremens......aż się prosi, nie? ..i może czasami to módlmy się, żeby tej weny było mniej, niż więcej, dla dobra czytających( icluding me, of course:))) Pozdrawiam- toulaa_klio_i_errato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldpiernik bez upij ...siana IP: 151.92.176.* 28.10.03, 18:05 dałem se z rana bo muza taka to już draka i żona wkurzona toulu, dzięki, modliłem sie o brak weny ... z obfitością muz :-) braterstwo - jak najbardziej mogę sie do Ciebie zwracać "SIOSTRO"? OLD Rozbrojony zupełnie Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: bez upij ...siana 28.10.03, 21:43 Gość portalu: oldpiernik napisał(a): > dałem se z rana > bo muza taka > to już draka > > i żona > wkurzona > > > > toulu, dzięki, modliłem sie o brak weny ... z obfitością muz :-) > braterstwo - jak najbardziej > mogę sie do Ciebie zwracać "SIOSTRO"? > > OLD Rozbrojony zupełnie > Upij się ze mną, drogi bracie, aż o obrączkach zapomnimy:), i spojrzysz na moi kazirodczo- to wszystko stanie się tej zimy. :))) old, Wielki Bracie..mów mi siostro, Kleopatro najlepiej.....albo jak ino chcesz, jeno mów:))) a co do żony.....zapozna się z moim małżonkiem i po kłopocie:)))) toulaa_siostra_golębica Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 26.10.03, 11:43 Upij sie ze mna Szampanem nastepny dzień nie bedziesz miała złości rano juz nie będe takim panem Jednak na myśl o szapanie bedze miał młdości --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: poezja poranna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 11:47 Upij sie ze mną miasto moje w niedzielę słońcem lukrowaną zakończmy tydzień ten we wdwoje ja ze stolicą mą nielubianą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: poezja poranna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 11:49 rymki durne sobie piszę nic z nich nie wynika czemu czas swój i twój tracę? wiem już: bo mam bzika! Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 26.10.03, 11:48 Upij sie ze mna bacardii Niebedziemy juz tacy twadzi Zjemy troszke samkołyków Lecz Ty nie znajdziesz do kominka patyków --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 26.10.03, 12:20 Upij sie ze mna porannie Kawa ciemna jak lawa Gdy bedziemy w wannie A za nami bedzie płynąć Wełtawa --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korcia Re: poezja poranna IP: *.poznan.tktelekom.pl 26.10.03, 13:54 upij się ze mną powietrza łykiem i łez strumieniem i śmiechu czkawką upij się ze mną smutkiem psich oczu upij się śniegiem i w parku ławką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korcia Re: poezja poranna IP: *.poznan.tktelekom.pl 26.10.03, 13:59 Upij się ze mną nostalgicznie deszczowo jesiennie nieco lirycznie upij mnie swoich ramion kołyską dniem marokańskim nocą paryską Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Na zmianę czasu 26.10.03, 17:30 Upij się ze mną w Greenwich czasie, że tempus fugit wiem, niestety, może odgonić nam uda się moich facetów i twoje kobiety.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanka Re: poezja poranna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.10.03, 20:04 Upij sie ze mna przy blasku ksiezyca Upij sie ze mna miloscia Upij sie szeptem i bliskoscia oddechem krotkim i nagoscia Upij sie ze mna ta chwila krotka Upij sie ze mna poranna zorza i blaskiem slonca wstajacego Upij sie ze mna ten raz ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna Policyjna 26.10.03, 20:24 Unitra sie skończyła Tego w zyciu nauczyła jak sie chodzi w defiladzie jak sie pała macha w stadzie jak z dowódcą mozna gadać Jak do tarczy dychy wsadzać jak szorowac pisuary Jak kantuje sie kuchary I jak trzeba kombinowac By w POLICJI sie uchowac --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna Policyjna 27.10.03, 17:25 peter.steele napisał: > Unitra sie skończyła > Tego w zyciu nauczyła > jak sie chodzi w defiladzie > jak sie pała macha w stadzie > jak z dowódcą mozna gadać > Jak do tarczy dychy wsadzać > jak szorowac pisuary > Jak kantuje sie kuchary > I jak trzeba kombinowac > By w POLICJI sie uchowac > > > --- > Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć > Marzyłem też, wolno było marzyć Wiersz owy został umieszczony na oficjalnym zaproszeniu na przysiege do Skoły Policyjnej dla dobra tej Szkoły nie podaje miejsca gdzie ona sie znajduje. --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka ... 28.10.03, 13:23 Upij sie ze mną w zwykły dzień roboczy najlepiej przed trzynastą ciebie wyrzucą z pracy i mnie wyrzucą i nic nie obejdzie nas to. Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Re: poezja poranna 28.10.03, 14:48 lepiej w sieci schwytać kruka ,niż z koromoranem na czacie stukać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna dla.. (ona wie) 28.10.03, 18:18 Upij się ze mną czekoladką* gorącą Poczujemy gorąca lawe w nas pełznąca wyruszymy razem do lasu Gdzie stracimy poczucie czasu *oczywiście, że białą --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka (on będzie wiedział) 28.10.03, 19:55 W barze z widokiem na Atlantyk upij się ze mną ty.juz.wiesz nie,nie zatanczę z tobą walca i spiewać ci nie bede też Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: (on będzie wiedział) 28.10.03, 21:18 hmmmmm....annuszko..chyba tą razą intuicja Cię zawiodła:))))) peter.steele napisał: upij się ze mną czekoladką... Upij się ze mną czekoladą, i oparami endorfiny, ze skutkiem lepszym niż malagą- nie poczujemy nawet zimy... Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: (on będzie wiedział) 28.10.03, 22:13 toulaa napisała: > hmmmmm....annuszko..chyba tą razą intuicja Cię zawiodła:))))) (lepsza zawiedziona intuicja niz w trujce poranna audycja?) cos mi jednak podpowiada,ze tym razem ty.juz.wiesz dobrze wie;) pozdrawiam;) (annuszka,co na swoja intuicje moze jeszcze czasem liczyc;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochanka Re: Do...peter.steele. IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 29.10.03, 03:34 Co myslisz o mojej poezji porannej? Widze ,ze jestes uwazany za eksperta.Wszyscy zabija sie o Twoje posty.Jezeli bedziesz mial chwilke napisz prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Do...peter.steele. 29.10.03, 19:31 Gość portalu: Kochanka napisał(a): > Co myslisz o mojej poezji porannej? Widze ,ze jestes uwazany za > eksperta.Wszyscy zabija sie o Twoje posty.Jezeli bedziesz mial chwilke napisz > prosze. jako uważany za eksperta oznajmiam: Jesli jestes kochanka jakiejś wpływowej osoby to masz wielke szanse. Jesli nie to znaczy to daj więcej upijów bo jak wiadomo jedna jaksółka wiosny nie czyni. :-) - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus oceanicznie? 29.10.03, 13:50 w barze na plaży Pacyfiku upijać się nie warto, cóż już nie chce w szklance gin toniku i ciebie ja tez nie chce już Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 29.10.03, 22:09 Upij sie ze mną herbatka ciepłą Do tego z cytrynki soczek Z łyzeczki krople miodu ociekną I jestesmy zdrowi cały roczek - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna słodząca 30.10.03, 00:08 Upij sie ze mna mleczkiem z truskawkami Bedziemy Touluu latać z ptakami Po wspólnym locie Powiatmy wszystkich w przelocie - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochanka. Re: poezja poranna słodząca.Odpowiedz do peter... IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 30.10.03, 05:34 Upijasz sie czym ...Gra do Toulii ? A kto mnie utuli? Tobie oddalam serce A Ty co robisz...porzucaz mnie w rosterce! Upij sie ze mna wiosna... Chcesz wiosny ,jestem wiosna. Upij ze mna deszczu pare kropelek A powiem ci ,ze zadasz za wiele. Upij sie ze mna moja szczeroscia Nie zabarwiona zadna zazdroscia Upij sie ze mna nocy blekitem I nie badz wykretnikiem. I nie upijaj sie ze mna swoja zarozumialoscia Poniewaz brzydze sie taka szkaradnoscia. ------------------------------------------------------------------------------- Izka ------------------------------------------------------------------------------- Nick "kochanka" byl wymyslony pod post.Dziwie sie ,ze Twoja poetycka dusza tego niezrozumiala! Odpowiedz Link Zgłoś
ty.juz.wiesz ;)) 30.10.03, 18:11 Annuszko,upij ise znów ze mną i intuicję uśpij swą oboje wiemy,ze ty.już. wiesz wiec sie nie przejmuj tulą Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna słodząca.Odpowiedz do peter... 30.10.03, 20:44 Pierwszy wiersz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: poezja poranna słodząca.Odpowiedz do peter... IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 30.10.03, 22:30 "The truth is more important than the facts". Swiat jest pelen ludzi ktorzy slysza tylko to co chca uslyszec i widza tylko to co chca zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna słodząca.Odpowiedz do peter... 30.10.03, 22:53 Gość portalu: Izka napisał(a): > "The truth is more important than the facts". > Swiat jest pelen ludzi ktorzy slysza tylko to co chca uslyszec i widza tylko > to co chca zobaczyc. "Jestem zmęczony tymi, którzy chcą słuchać pochlebstw, a zamykją się na szczerosć i prawdę" (Ghandi) I tu sie pisze poezje a nie prośby o recenzje. Zauważ, że nie ma już nowych wpisów, bo zmieniłas charakter tego postu lepiej napisz do mnie maila jeśli chcesz nadal o tym rozmawiać. EOT - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
no_coment Re: poezja poranna słodząca.Odpowiedz do peter... 30.10.03, 23:17 Gość portalu: Izka napisał(a): > "The truth is more important than the facts". > Swiat jest pelen ludzi ktorzy slysza tylko to co chca uslyszec i widza tylko > to co chca zobaczyc. Niebezpieczenstwo w poszukiwaniu prawdy polega na tym, ze czasami się ją rzeczywiscie znajduje. (W. Faulkner) Iza vel kochanka: Domagalas sie opinii, otrzymalas ja. Uwagi ad personam sa nie na miejscu. Peterek.... boszszsz, ty rozdzielaj zdania, bo czasem az sie gubie. Najlepsze sa do tego kropki i wielkie literki. Calkiem delikatny byłes w tej recenzji, chwilami )))) Odpowiedz Link Zgłoś
no_coment Re: poezja poranna słodząca 31.10.03, 00:07 Upij się ze mna, ze mną! sie upij Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 30.10.03, 23:55 Upij sie ze mna zawodowym sukcesem Gdy bede pracował z akcesem Pochwale sie wiekszą wyplata I popoludniami nie bedę miał pracowac łopata - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: poezja poranna...Re .peter... IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 31.10.03, 05:15 Peterku nie chwal sie wyplata...Zle myslisz nie wszyscy pracuja lopata.! Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna...Re .peter... 31.10.03, 06:34 Upij sie ze mna poczujesz troche abstakcji Nie bedziesz czuła satysfakcji Napisz maila na peter.steele@gazeta.pl i tak mozemy sobie truć Jednak nie chce tego wspaniałego wątak psuć - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: poezja poranna...Re .peter... IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 31.10.03, 15:26 ...prosby o recenzje...hmmm prowokacja... ...zmienilam charakter postu...well...ignoruj. ...lubisz kiedy ostatnie zdanie nalezy do Ciebie. ...napisac do Ciebie e-mail?...smieszne...sarkazm...i kto to mowi ten ,ktory jest zmeczony ludzmi mojego pokroju. Przyznam ,ze tez zaczyna mnie to nudzic!!!Znikam ...mozecie spokojnie rozmawiac dalej...wiadomosc przyjeta z ulga ppdejrzewam... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna...Re .peter... 31.10.03, 17:44 Upij sie moja prowakacją Nim najesz sie kolacją Kolacja to kielbasa smazona A Ty nie bedziesz obrażona - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: poezja poranna 01.11.03, 01:54 Upij sie wreście Touli weno Gdy w Tv znowy pojawi sie w leonie zawodowcy Reno Toulaa nam znowu cos napisze Ze kazdemu w pokoju pospadaja karnisze Odpowiedz Link Zgłoś
noc.listopadowa Re: poezja poranna 02.11.03, 02:31 Tej jesieni A tymczasem, kasztanowe liście szukają nas wkoło jak ślepcy - i westchnienia słychać i szepty: "Wróciliście? - nie wróciliście?" - Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: poezja poranna 01.11.03, 05:22 fajny wątek był kiedyś... (teraz tylko zęby bolą, jak się czasem czyta) Odpowiedz Link Zgłoś