thesims 12.07.02, 11:29 Czy jest w Warszawie sklep z koszerna zywnoscia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: sklep z koszerna zywnoscia 12.07.02, 11:36 Tak, taki sklep w Warszawie jest. Czy jesteś gojem ? Informacji udzielić Ci może Gmina Wyznaniowa przy Twardej 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann.k Re: sklep z koszerna zywnoscia IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 12.07.02, 13:54 we wpomnianej Gminie na dole jest sklep z koszerna zywnoscia :) no i wszystko inne co przedstawicielowi tego wyznania moze byc potrzebne; Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: sklep z koszerna zywnoscia 12.07.02, 14:04 Ha, dziekuje wam! Fajnie ze jest taki sklep. Jeszcze jakis czas temu mozna bylo sie tylko ewentualnie zapisac na koszernego kurczaka i to chyba tylko czlonkowie gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: sklep z koszerna zywnoscia IP: 217.197.165.* 12.07.02, 14:18 A kiedy kurczak jest koszerny? W czasie dni kult. zydowskiej w Krakowie byl nawet taki pokaz - przygotowywania kosz. kurczka - ale nie lubie tloku i nie pojechalem. Ale moze da sie to w skrocie opisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sklep-koszerny Re: sklep z koszerna zywnoscia IP: *.116-180-91.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.07.14, 20:39 Jest też ostatnio otwarty internetowy sklep koszerny, wiem że zamówienia można odebrać w Łomiankach w sklepie stacjonarnym albo umówić sie na dostawę w warszawie jeśli wartość zamówienia więcej niż 100pln. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklep koszery Re: sklep z koszerna zywnoscia IP: *.116-180-91.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.07.14, 20:41 www.sklep-koszerny.pl bo jakoś wcześniej nie poszedł link do tego www.sklep-koszerny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: sklep z koszerna zywnoscia IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.14, 20:54 A u mnie na podkarpaciu mój sąsiad wąsaty Janusz dwóch prosiąt nie doliczył się przy proszącej się maciorze. I teraz tuczy je co by mieć może nie koszerną ale prawdziwą szynke . Odpowiedz Link Zgłoś