nonstop Re: nonik non nonstop :-) 08.10.03, 09:02 Tak więc "Polały się me łzy czyste, rzęsiste..." :-))) otrę zatem ślozy wzruszenia batystową chu steczką i dawaj wpieriod! Dziś przyjmuję z okazji postarzenia się heheh Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_cube Re: nonik non nonstop :-) 08.10.03, 09:05 Ha! i bylam piewsza w kolejce ! (non, mam nadzieje ze to docenisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_cube Re: nonik non nonstop :-) 08.10.03, 09:06 Byłam nawet przed nonem! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: nonik non nonstop :-) 08.10.03, 09:12 a ja myslalem, ze Non jest z tych, co to sie ich czas nie ima... wszystkiego :) b. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: nonik non nonstop :-) 08.10.03, 09:43 ...dobra, tu nie pitol, tylko powiedz kiedy to opijemy:) a ja przy okazji oklepie, bo dyc smialosc jakas dziwna nona ogarnia:) mow co bedziem pic, ile i kiedy?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: nonik non nonstop :-) 08.10.03, 12:48 sam widzisz, nawet ta odpowiedz Twoja jakas taka klasycznie ponad- czy poza... czasowa b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota.11 Re: nonik non nonstop :-) IP: 217.8.166.* 08.10.03, 10:03 to ja powtarzam: marzeń spełnionych !!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: nonik non nonstop :-) 08.10.03, 10:17 Cmok, cmok, cmok i jeszcze jeden cmok! :)))) G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_a_m Re: nonik non nonstop :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 10:39 Ty, Non, Ty Się starzej godnie, ślicznie i uroczo i piękność kolan zachowaj :) tego Ci życzę ja (Jarzombek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrrrryska Re: nonik non nonstop :-) IP: *.acn.pl / 10.64.6.* 08.10.03, 13:51 dokladam sie oczyiscie;) wszystkiego najlepsiejszego:) p.s duuzo kimchi,hihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: nonik non nonstop :-) IP: *.e-lider.pl 09.10.03, 10:25 o tak, tak, kimchi dla nona. przyjade na pogrzeb:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrrrrska Re: nonik non nonstop :-) IP: *.acn.pl / 10.64.6.* 09.10.03, 20:15 Gość portalu: zaba napisał(a): > o tak, tak, kimchi dla nona. przyjade na pogrzeb:) a ty zabciu jeszcze jakos zyjesz,hih^^ poza tym spojrz na tygrryske jaka silna i zdrowa jest:) hehe, zyj nonie sto lat jednym slowem:D Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_jacek Re: nonik non nonstop :-) 08.10.03, 13:55 nonie, tekili wiele i watroby zdrowej:)) mave Odpowiedz Link Zgłoś
ejsi Re: nonik non nonstop :-) 08.10.03, 15:49 Byś nigdy nie pozbył się "pereł ukrytych pod językiem" i znalazł to czego wciąż szukasz nonie. ejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriek Re: nonik non nonstop :-) IP: *.astercity.net 08.10.03, 16:33 nonu, czego jest wiecej - lat na twym karku czy PiM w twej pamieci? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona.byla. Re: nonik non nonstop :-) IP: *.dip.t-dialin.net 09.10.03, 10:17 sto lat ? ;-)Kiedyśmy się żegnali We łzach i w milczeniu, Gdyś się smutna oparła Na moim ramieniu, Twarz miałaś bladą, zimną, Pocałunek zimniejszy, Wróżyła mi ta chwila Okropność dzisiejszej. Zimno na moje czoło Spadła rosa ranku - Przeczułem, że zapomnisz O dawnym kochanku. Dziś zachwiana twa sława, Śluby zniweczone, Dziś słyszę twoje imię I za ciebie płonę. Przy mnie mówią o tobie; Milczę - rozpacz, trwoga, Dreszcz mnie przebiega zimny - Czemuś mi tak droga? Nie wiedzą, że znam ciebie, Jak dźwięk dzwonu ich głosy; Długo, długo klnąć będę Ciebie - i moje losy. W tajniśmy się widzieli - W milczeniu żal tłumię, Że zapomnieć, oszukać Twoje serce umie. Ach! gdy cię ujrzę jeszcze, Jakimż dziękczynieniem Do stóp twoich pobiegnę? - Łzami i milczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
umka_ Re: nonik non nonstop :-) 09.10.03, 13:21 troszkę spóźniona, ale szczerze się uśmiecham :))) Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: nonik non nonstop :-) 11.10.03, 13:22 Jednego buziaka i dwa baty (bo lubi) Fem3/4 Odpowiedz Link Zgłoś