frela85 06.09.10, 14:26 Jeśli macie jakieś typy na dobrą PANIĄ ginekolog z Zabrza - bardzo prosze o informacje. Ostatnio polecono mi Dr n. med. Małgorzata Cieślak-Steć , która pracuje na Pl. Traugutta 6, co o niej wiecie?? Z góry dziękuję. Link Obserwuj wątek
gruda88 Re: zabrze 02.01.11, 22:46 Znam ta lekarkę bardzo dobrze, uczęszczam do niej. Mogę o niej powiedzieć tylko tyle że jest świetnym lekarzem. Jest konkretna i bardzo sympatyczna. (bez głupich odzywek i jakis dziwnych aluzji- co mi sie zdarzyło nie raz u ginegologa) Polecam Mam pytanie z tego co napisałaś przyjmuje równiez w zabrzu czy jest to przychodnia? Jeśli tak to w jakie dni tam przyjmuje? niedawno przeprowadziłam się do zabrza i nadal jeździałam do niej ale do gliwic, a widzę że miala bym bliżej. Link
milewidziany Re: zabrze 04.05.14, 19:32 Pani dr Małgorzata Cieslak to w istocie super fachowiec. Przyjmuje w Gliwicach naprzeciw Urzędu Miasta (nie jestem gliwiczanką i zapomniałam nazwy ulicy). Jest ponadto onkologiem więc patrzy na pacjentkę znacznie szerzej niż ginekolog. A przy tym jest ciepła i bardzo sympatyczna. Moje koleżanki też do Niej jeżdzą z Katowic bo jest tego warta!!! Link