aniouek1 23.03.06, 07:56 Z tą wiosną, proszę państwa, To jednak mała draka: Niby trawka tu-ówdzie wyprysła, Przysłała na zwiady ptaka, No tak, niby to przyszła, Ale na razie Byle jaka. (Hanna Łochocka) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 sroda wiosenno-sniegowa:(( - Kendo 22.03.06, 09:52 23.03.06, 08:20 sroda wiosenno-sniegowa( Autor: kendo Data: 22.03.06, 09:52 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- po wczorajszym slonecznym dniu,dzis znowu snieguje, mroz nocny -10 stopni ustapil i jest odwilzowo, mysle,ze bedziemy sie tak borykac do konca marca z zimowymi nastrojami... ale co tam....szufladunia otwarta co dzien i sie przewietrza,lapiac odrobinki sloneczka) zycze cieplego/zdrowego dnia. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: wiosna - ŚRODY' 2006 29.03.06, 07:32 witam całkowicie wiosennie ) przebisniegi wreszcie mi zakwitły... biedaczki pod półmetrową warstwą śniegu spały do tej pory ) Odpowiedz Link
kendo Re: wiosna - ŚRODY' 2006 29.03.06, 10:00 hej kasikku i reszte szufladuniow.... otwierac prosze swe szufladki i sloneczko wiosenne wpuszczac) zapowiada sie cudny dzionek i takiego Wam zycze. Odpowiedz Link
aniouek1 a u mnie dżdżysto, mglisto i słoneczka nie widać 29.03.06, 11:50 ale...NIC TO. Przeminie dżdżysto i mglisto i słoneczko się z pewnością w sobie właściwym czasie znajdzie by ziemię osuszyć i kwiatkom pokazać drogę do nieba, coby swoje wielobarwne główki podniosły ciesząc się, że są i że słoneczne niebo jest nad ziemią Z nadzieją Spoglądam Ponad chmury Zwątpienia... Od kilku Dni przylatuje Na moje Okno - Biała gołębica Dziobkiem Stuka w okno Przypomina O Twoim Nadejściu Oczekiwanym Zbigniew Barteczka P.S. Czekam na wiosnę prawdziwą Odpowiedz Link
kendo Re: a u mnie dżdżysto, mglisto i słoneczka nie wi 29.03.06, 12:09 a ja tu probuje zobaczyc zacimienie slonca, i tak strasznie jest jaskrawe,ze az slepia bola patrec przez oslone. cieplego dnia . Odpowiedz Link
aniouek1 dobrego dnia Szufludkowie :) 05.04.06, 07:32 Pomyślnego i pachnącego wiosną i ludzką życzliwością dobrego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: dobrego dnia Szufludkowie :) 05.04.06, 10:36 oby byl dobry mimo pochmurnosci za oknem, a wiosna co dzien z piekniejszymi akcentami nas wita,az przyjemnie w seduchu sie robi pieknego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: wiosna - ŚRODY' 2006 05.04.06, 16:25 mala...co robisz noca?? milego cieplego dnia Ci zycze. Odpowiedz Link
aniouek1 dobry wieczór :) 05.04.06, 20:18 Mala nocami chyba w chmurkach buszuje i dlatego śpiąca Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór :) 05.04.06, 20:35 tez tak mysle, ostanio strasznie rankami jakas niewyspana , mysle,ze moze teskno do kraju spowrotem) milego wieczoru Anioueczku i Mala. Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór :) 12.04.06, 21:59 witam...choc o tak niezwyklej porze) ech dzionek taki troszke byl zwariowany ale teraz OK milej nocki Szufladunie. Odpowiedz Link
kendo Re: Dzien Dobry 19.04.06, 10:02 moze bedzie dobry jak sie sprezymy) cieplego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: Dzien Dobry 26.04.06, 17:52 chlodno/deszczowo.... niemniej ciepla w serduchach zycze. Odpowiedz Link
aniouek1 dobrego, słonecznego, pomyślnego dnia Ludkowie 03.05.06, 08:00 bogatego w ludzką życzliwość pięknego wiosennego dnia Wam życzę. Cieszę się, że wreszcie mogę Wam powiedzieć dzień dobry Szufludkowie U mnie wstał piękny, słoneczny dzień. Wiosna w pełnym rozkwicie, zieleń soczysta, pąki na drzewach, ukwiecone krzewinki i różnobarwne kwiaty w ogrodzie i do tego turlikanie skrzydlatych artystów - szaleństwo urokliwe dźwięków, tonów, języków, barw! Czuć,że jeszcze moment, a ozłocą się łąki majami. Zachwyca mnie wiosna. Miłego, dobrego dnia pełnego zachwyceń urokliwych Odpowiedz Link
kendo Re: dobrego, słonecznego, pomyślnego dnia Ludkowi 10.05.06, 08:43 napewno bedzie taki dzionek... niebo niebiesciunkie,ptaszyny koncertuja,tulipany rozkwitaja... ale mam cudnie u siebie. cudownego dnia zycze. Odpowiedz Link
mala20033 Re: dobrego, słonecznego, pomyślnego dnia Ludkowi 10.05.06, 17:00 A u mnie bedzie dzis ulewa i burza... Odpowiedz Link
kendo Re: dobrego, słonecznego, pomyślnego dnia Ludkowi 17.05.06, 10:32 nareszcie nie pada, zdziebko chlodnawo,ale moze byc, bzy coraz wieksze paki maja i mysle,ze do niedzieli bede sie cieszyc kwieciem cieplego wiosennego dnia. Odpowiedz Link
mala20033 Re: dobrego, słonecznego, pomyślnego dnia Ludkowi 17.05.06, 15:53 Slonecznie lecz chlodno...moje dwa psy juz sa znowu razem.. Dzionka Milego Odpowiedz Link
kendo Re: dobrego, słonecznego, pomyślnego dnia Ludkowi 17.05.06, 19:55 pogodowo,niemal podobnie mamy, tylko moje kocie gdzies zaginelo od polowy kwietnia( miej sobie mily dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: wisenna sroda 24.05.06, 08:55 niech Wam humoru doda))))))))))))) cieplego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: wisenna sroda 31.05.06, 10:40 nastepne przewiniecie dnia tygodniowego, miejcie sobie cieplo i przyjemnie, a tak swoja droga moglibyscie przewietrzyc Swoje szufladunie. Odpowiedz Link
kendo Re: wisenna sroda 14.06.06, 10:32 cieplunio,ciepluniooooooooooooooooo wnet bedzie pachniec piwoniami.... po prostu cudownie... takie dnia Szufladunie zycze. Odpowiedz Link
mala20033 Re: wisenna sroda 14.06.06, 19:26 goooooraco..uf...jak gooooraco! Milego Dzionka... Odpowiedz Link
aniouek1 [...] 27.03.07, 22:55 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link