abiela 18.03.18, 00:28 Adam x2 Adrian Agata x3 Alan x6 Aleksander Aleksandra x2 Alicja x6 Amelia x5 Antoni x6 Antonina x2 Artur Bartek Bianka x2 Blanka Daria Dawidx2 Dominik x6 Dorian Dżesika Emilia x2 Filip x6 Franciszek x5 (w tym Franek) Hanna x2 Hanna Alicja Helena Iga x2 Igor x2 Jagoda Jakub x5 Jan x3 Jeremiasz Joanna Julia x4 Kacper Kajetan Kamil x2 Karol x3 Karolina x2 Kinga x2 Klara Krzysztof Ksawery Larysa Lena x8 Liliana x2 Lilianna Luiza x2 Łukasz Maciej Maja x6 Magdalena x2 Maksymilian x2 Marcel Marcelina x5 Marcin Maria Marta Martyna x2 Mateusz x2 Matylda Melania Michał x2 Mikołaj x2 Mikołaj Olaf Milan Milena Karina Miłosz x4 Miłosz Jan Monika Nadia x6 Nadia Aniela Natalia x5 Natan x2 Nataniel Nicola Nikodem Nikola x3 Nina Olaf Olivier Oliwia x2 Oliwier x3 Oskar x3 Patrycja x2 Patryk Paulina x2 Paweł x4 Piotr x4 Pola Rafał x4 Remigiusz Robert Roksana Szymon x5 Tobiasz Marcin Tomasz Tomasz Bartosz Tymon Victoria Weronika x3 Wiktor x4 Wiktoria x5 Wojciech x6 Wojciech Franciszek Zofia x5 Zuzanna x6 Bliźnięta Mateusz I Magdalena Iga I Oliwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miraflores5 Re: WnŚ Wodzisław Śląski 2017 19.03.18, 00:01 Zaskakuje aż 4 Rafałów 6 Dominików i 5 Marcelin. Tak wiem że Marcelina popularna się robi, ale żeby na równi z Amelią np... Alan najczęściej nadawany ex equo z Dominikiem, Antonim i Filipem...Z imion na L-żadnej Laury(nie do wiary) za to Larysa(negatywnie) i 2 Luizy(pozytywnie). Zawiesiłam oko na Luizach, Marcelinach, Klarze, Melanii, Tobiaszu.Zestawienie dość niemiarodajne Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Wodzisław Śląski 2017 25.03.18, 13:11 Najbardziej zainteresowali mnie Remigiusz, Larysa i Jeremiasz. Odpowiedz Link Zgłoś