danusia30 23.09.04, 08:55 nie mam jeszcze zdania , a może inne koleżanki sie wypowiedzą? Link Obserwuj wątek
justiroberto Re: WOLSZTYN ? 20.07.05, 17:39 Jesli chodzi o Wolsztyn to gorąco polecam panią doktor Irinę Kaplenko. Wspaniała lekarka, interesująca się pacjentką i przede wszystkim bardzo kompetentną. Szczera, miła i sympatyczna. Dodam, że jestem "po przejściach" i piszę te słowa jak najbardziej prawdziwie. Link
maria-52 PEPKE 27.07.05, 13:31 zdecydowanie nie polecam pana pepke-oblesny facet!!! fakt, jego KKKKlinika jest wypucowana jak żadna- kominek, lśniące podłogi, dekoracje, alle idąc do lekarza nie to cenimy najbardziej Dlaczego go nie polecam? - na pierwszej wizycie potraktował mnie jak gówniarę, a mam 35 lat, mówił do mnie na ty, traktował mnie okropnie - przechwala sie jaki to ma sprzęt i krytykuje okolicznych lekarzy - nie pyta o nic jakby sam wszystkio wiedział najlepiej, a to przecież wywiad z pacjetką to połowa sukcesu trafnej diagnozy -nie bada piersi, zresztą, który dziś bada, ...a tyle trąbią w mediach o profilaktyce - z relacji znajomych wiem, ze wynajduje u nich nadzerki, po czym gdy zgłoszą sie do szpitala na zabieg inny lekarz stwierdza, że nie mają nadzerki- jednym słowem naciaga kasę czy nfz na kase!!! - z relacji znajomych wiem ze oczekuje, wrecz wyraźnie sugeruje że czeka na łapówke w zamian zaskierowanie na zabieg do kliniki w poznaniu, ma tam kumpla prof. Drewsa wizyta u niego kosztuje podobno 200 zł, ludzie przeciez jak kobieta wybierze się do kliniki sama i zgłosi się na izbie przyjęć to zbadają ja gratis!!!! Link
kama26jg Re: WOLSZTYN ? 13.08.05, 23:38 czy znasz może dr Bartnika? jestem z innej miejscowości, znajomi polecili mi tego lekarza, obecnie prowadzi moją ciążę.jestem z niego bardzo zadowolona ale chętnie dowiem się czegoś więcej. Link
jeasie Re: WOLSZTYN ? 18.06.06, 23:31 Ja jestem za dr Wyrzykowskim!Swietny facet, swietny lekarz! Polecam! Porod u niego to przyjemnosc... A Bartnika to ja poznalam podczas pobytu w szpitalu - zrobil na mnie straszne wrazenie. Nie polecam ( Rozmawial ze mna jak z gowniara i sprawial wrazenie....ehhh Nie polecam! Link
paulinka84 Re: WOLSZTYN ? 27.07.06, 21:30 Ja chodziłam do pani doktor Kaplenko i byłam bardzo zadowolona. Jednak ostatnio coś opinia się o niej psuje. Osobiście, gdybym teraz zaszła w ciążę chciałabym aby prowadził ją dr Wyrzykowski lub dr Makowski. Uważam ich za dobrych i opanowanych specjalistów. Dr Bartnika nie polecam ze względu ne jego specyficzny sposób bycia. Mówi na "TY", traktuje kobiety jak gówniary. Moja kuzynka przez niego straciła ciążę, inna kobieta straciła dziecko w ostatnim czasie. Link
maja.maj Re: WOLSZTYN ? 04.08.06, 13:26 macie może namiary na dr Kaplenko? nr tel, adres? przyjmuje tylko priv czy równiez na kase chorych? pozdr Link
annalalik Re: WOLSZTYN ? 04.08.06, 20:35 CYTAT: Wolsztyn... maja.maj 03.08.06, 20:12 + odpowiedz 3 dni temu II, teraz szukam jakiegoś gina. chciałabym rodzić w szpitalu w Wolsztynie. Może ktoś może mi jakiegoś dobrego gina (najlepiej kobitkę, nie trawię facetów w roli gin) stamtąd polecić? pozdr. • Re: Wolsztyn... sylwi1975 03.08.06, 21:33 + odpowiedz Dr Katarzyna Kocjan.Przyjmuje prywatnie i na kasę chorych w przychodni,ale tam się długo czeka. Link
maja.maj Re: WOLSZTYN - do sylwi1975 17.08.06, 07:48 dzięki za namiary! odwiedziłam p. doktor - bardzo miła, wydaje się być kompetentna, no i nie jest najdroższa . chyba przy niej zostaniemy. jeszcze jedno -pisałaś, że prowadziła twoją ciążę - rodziłaś w Wolsztynie? możesz mi coś bliżej na priv na temat tego szpitala napisać? pozdr. Link