05.02.05, 13:59
Czy ktoś ma kogośgodnego polecenia w Lcy?

Pozdrawiam Baśka
    • niki32 Re: Legnica 01.04.05, 22:26
      Malgorzata Czeszejko-Sochacka
      • trini Re: Legnica 22.06.05, 09:13
        Gdzie przyjmuje Pani Czeszejko- Sochacka? Szukam dobrego ginekologa-kobiety w
        Legnicy i chętnie skorzystam z rekomendacji smile
    • bocianowo Re: Legnica 18.04.05, 11:03
      polecam Jerzego malkiewicza przyjmuje na kase chorych w przychodni
      ul.Chojnowska112 gabinet prywatny nad Delicjami.Chodzę do niego od 18 lat i nie
      pójdę gdzie indziej.
    • michalina761 Re: Legnica 09.05.05, 22:00
      Zdecydowanie dr. Małgorzata Czeszejko- Sochacka.
      • aniamarc Re: Legnica 10.08.05, 15:08
        czesc!!!chcę iść pierwszy raz do ginekologa i nie mam pojęcia do kogo się
        wybrać.Proszę doradzcie mi kogoś i czy przyjmuje na kasę chorych.Z góry
        dziękuję.
        • bach28 Re: Legnica 13.08.05, 18:48
          Co do M.Czeszejko - Sochackiej to może i dobra ale dla ciężarnych resztą się
          praktycznie nie zajmuje co do Malkiewicza to tu bym polemizowala...
    • konim691 Re: Legnica 15.08.05, 15:35
      Dobra jest Jedrzejczyk, przyjmuje w szpitalu woj, tyle ze trudno do neij sie dostacuncertain
      • bach28 Re: Legnica 25.08.05, 18:47
        chodziłam do niej prawie 10lat i póki nie było problemów była ok co do
        cięższych przypadków jakim i ja się stała nie polecam nie radzi sobie...
        • tossca Re: Legnica 09.09.05, 14:26
          Dr Grażyna Cybulska - prowadziła moją drugą ciążę "państwowo" i jestem z Niej
          bbb. zadowolona - w przeciwieństwie do opieki dra Hercunia, który "prywatnie"
          prowadził moja pierwszą ciążę.
          Państwowo dr Cybulska przyjmuje w Poliklinice MSWiA na Asnyka, prywatnie gdzieś
          na Piekarach. Ma (miała???) dyżury w szpitalu, robi (robiła???) cesarki...
          • feiniel Re: Legnica 28.10.05, 14:40
            hej!
            a wiecie coś o Agacie Jędrzejczyk-Musiak? endo-gin
            mam problem z hormonami ale jeszcze nikt mi nie powiedział co i potrzebuje
            dobrego specjalisty - może znacie jeszcze kogoś w L-cy lub okolicach
            pozdr
            • bach28 Re: Legnica 09.12.05, 21:49
              Jeśli jest się osobą z problemami to Legnica odpada tu kompletna beznadzieja
              albo nikomu sie nic nie chce albo niedouczeni...
              Mozna próbować Dr Huzarski w Złotoryi prywatnie a pracuje we Wroclawiu-dobry
              specjalista uczciwy czlowiek...
    • 13kot13 Re: Legnica 19.03.06, 20:30
      Zdecydowanie dr Grzegorz Pacułt!!!
      • onap Re: Legnica 14.05.06, 20:05
        rzeczywiscie, w legnicy nie spotkalam sie z dobrym lekarzemsad najgorszy z jakim
        sie zetknelam to dr Tupaj. Zero profesjonalizmu, tabletki przypisuje bez
        zadnych wsepnych badan, chcial mnie leczyc na nadzerke ktorej, jak sie
        okazalo,nie mam!!! calkiem fajny jest lekarz z Jawora, dr Korys.
        • agulka1001 Re: Legnica-dr Skarbiński 21.05.06, 11:20
          mam dobre zdanie o dr Skarbińskim (dobre podejscie psychologiczne)!mialam
          wrazenie,ze nie chce robi krzywdy,jest optymistą...ale moze Wy cos innego o nim
          sądzicie??
          • adrasteaa legnica 22.05.06, 13:40
            Ja napewno nie polece dr Rojka byłam dwa razy na prywatnej wizycie szkoda słów nie zakłada karty przy nastepnej wizycie nie pamieta z jakim problemem bylo sie u niego wczesniej ( fakt tez bym nie pamietala ale mozna robic notatki) umawia sie w szpitalu na usg po czym zapomina ze byl umówiony mialam wrazenie ze myli pacjentki. Moje odczucie byle szybko i spławić nastepny prosze. Jedno co moge powiedziec to to , że jest delikatny jesli chodzi o badanie i w miare sympatyczny ale o profesjonalizmie i zaangazowaniu niestety nic dobrego nie powiem.
        • feiniel Re: Legnica 23.05.06, 11:16
          doktora Korysia z Jawora zdecydowanie ODRADZAM!
          kiedyś się u niego leczyłam - stwierdził mi PCOS i kazał brac Diane przez 20-
          30 lat - a wszyscy lekarze mówią, ze Dianę można brac góra 3 lata; nie raz
          nawet nie chciał mnie zbadać
          znajomej stwierdził PCOS bez robienia USG; 45-letniej kobiecie jako pigułki
          antykoncepcyjne też przepisał Dianę;
          traktuje pacjentki przedmiotowo licząc tylko kasę - byłam u niego na
          konsultacji - ale skoro nie jestem stałą pacjentka potraktował mnie jak
          śmiecia, nic nie chciał powiedzieć tylko sugerował, że moja ginka źle mnie
          leczy, nie chciał ani badać ani zrobić USG (chyba, że za kasę) - był arogancki
          może przy "standardowej" obsłudze jest w miarę ok, ale przy problemach - przy
          niepłodności nie warto tracic na niego czasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka