gagatka4 Re: Kłykciny 27.05.05, 18:25 Polecam południewskiego!tez sie u niego lecze, jest bardzo miły i sie dobrze u niego czuje, nie wiem jeszcze jakie bedą rezutaty laseru ale mysle że ok Link
morwa90 Re: Kłykciny 30.05.05, 11:41 DZIEWCZYNY BŁAGAM PODAJCIE JESZCZE JAKIEGOŚ SPECJALISTE KTÓRY SIE ZNA NA HPV i jezeli znacie przypadek np. kłykcin w jamie ustnej to błagam o odpowiedz gdzie mozna je leczyc Link
madziowwwwwwka Re: Kłykciny 31.05.05, 11:35 Zawiślak Antoni Ziołolecznictwo Pruszków, ul. Komorowska 54, tel: 0 602 215 302 Link
geriamo Re: Kłykciny 02.06.05, 14:04 trafilam do wspanialej pani doktor,wspominanej na forum, dr Lewicka( www.lew- lew.com.pl ).Wytlumaczyla mi o co chodzi,zrobila badania,zastosowala krioterapie i zaleczyla go, bo "trzeba go polubic".Prowadzila tez moja ciaze, zalecila cesarke,ze wzgledu na to,ze wirus moglby przeniesc sie na struny glosowe dziecka.W ciazy HPV sie uaktywnil,ale po pol roku znuw sie zmutowal i obecnie mam "wresje nieonkogenna".Najgorsza sprawa sa finanse,musze przyznac,ze "moja walka z HPV" kosztowala mnie niemale pieniadze,ale to moje zdrowie i wiem,ze panstwowo nie moglabym sie leczyc z takim skutkiem. Polecam dr Lewicka,sama wizyta kosztuje 80 zl,badania osobno Pozdrawiam Asia Link
asiam17 Własne refleksje 17.06.05, 15:05 Moja wypowiedż nie jest do końca związana z treścią wątku.Ale jestem oburzona, że ktoś przytacza moje wypowiedzi umieszczone na tym forum i do tego podpisuje się pod nimi!!!!!!!!Rozumiem,że geriamo chciała podzielić się własnymi doświadczeniami, ale chyba tak sie tego nie robi.Nie stać Cię Moja Droga na kilka słów samodzielnie wymyslonych i zapisanych? Asia Link
lovelove1 Re: Kłykciny 08.06.05, 23:51 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2212819&id_f=2 tutaj znajdziecie pare wypowiedzi co do wirusa Link