luzia7
20.10.12, 14:16
Zacznę od tego,że Od połowy sierpnia, na małych wargach sromowych wyszła mi wsypka, coś Ala gęsiej skórki jest to białe jest to na zwenętrznej stronie w tym dołku to, stosowałam na to climotozolum, Tridem, pimuforcot, vritazolin, tabletki heviran, maść herepex, globulki Gyno-pervyl 150, tabletki na florę bakteryjną , teraz inovag globlki dopochwowe..... wysypka nie schodzi, czasem mnie tam piecze, ale jako tako ona nie jest uciążliwa... coraz bardziej się schiz uje co to może być... za dużo na internecie czytam... tam jakieś kłykciny, tu Kiła.. w czasie gdy miałam te wysypkę oddawałam krew, więc choroby typu. kiła odpadają, bo zacznijmy od tego,że mam jednego partnera seksualnego, któremu nic nie dolega... więc nie mam już na to siły... byłam u chyba 4 czy 5 lekarzy ginekologów, jedni mówią, bym się tym nie martwiła... itd. jedni coś zapisują... ale gdyby to wyglądało na kiłę po wysypce to Ginekolog by chyba o tym mi powiedział prawda? już po prostu odbija mi, bo wcześniej tego nie miałam, nie wiem z skąd się wzięło...naprawdę już głowa mnie od tego ...myślenia boli. miał ktoś takie problemy ?? proszę o pomoc.... więc jak widać powyżej brałam i maści na grzybicę i tabletki na opryszczkę i maści także, sama już nie wiem co to jest... piecze, wysypka się nie powiększa... nie da się tego wycisnąć, nie ropieje.... więc co to jest głowa mnie od tego boli... współżyłam, z chłopakiem niczym się ode mnie nie zaraził..... mam jednego chłopaka... piszę tu na dermatologii bo na ginegologii nie wiem już co i jak ..... wydaje mi się ,że to jakieś uczulenie, problem skórny jest....