Dodaj do ulubionych

Sloneczne Piecowice K&C Development

10.05.11, 02:55
Witam.Jest ktoś,kto nabył lub zrezygnował z mieszkania "Słoneczne Piecowice"?Buduje K&C Development.Zastanawiam się nad kupnem.Rozmawiałam tel.i wybieram się na spotkanie.Na co zwrócić uwagę?Pozdrawiam i liczę na cenne opinie i podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bela Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.11, 09:25
      ja zrezygnowałam, potworne zadupie, fatalny dojazd.
      • Gość: bella ? Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: 137.71.226.* 10.05.11, 12:21
        Bella Ty znowu zrezygnowalas z zakupu ?

To gdzie Bella powinnismy kupowac mieszkania ? doradz cos prosze
        • Gość: as Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.internetia.net.pl 11.05.11, 15:34
          nie słuchaj tego świra Belli wiecznie krytykuje wszystko i wszystkich.Ja zakupiłam z mężem mieszkanie w Piecowicahc póki co wszystko jest ok.Mamy swoje forum ,na tym tutaj nic sie nie dowiesz chyba tylko tyle ze wszystko źle i beznadziejnie.Bella jest zwolennikiem Maślic!tam to dopiero korki i padaka jest!Pozdrawiam
          • Gość: Anulka Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.11, 17:08
            które mieszkanie kupiłaś?
          • Gość: Bela Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.wroclaw.mm.pl 11.05.11, 17:26
            No pewnie że są korki blondynko. Dziś są. Nie zauważyłaś powodu tych korków: budowanie węzła wokół stadionu i zamknięta prawie całkiem Kosmonautów... Jak otworzą węzeł i udrożnią Kosmonautów, a stanie się to już za kilka miesiecy, zapomnisz blondynko o korkach na maślicach.
            A komunikacją miejską szybko i sprawnie tam dojedziesz. Co innego z wygwizdowa w Piecowicach. To nie są Słoneczne Piecowice. To jest Ponure Zadupie.
    • Gość: as Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.internetia.net.pl 11.05.11, 17:25
      Na parterze z ogrodem.Pozdrawiam
      • Gość: Bela Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.wroclaw.mm.pl 11.05.11, 17:27
        Kup dobre auto kretynko, będziesz w nim pół zycia spedzała, jak dzieciaki do miasta wozić będziesz i z powrotem.
        • Gość: as Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.internetia.net.pl 11.05.11, 19:51

dziekuję Bella za cenne wskazówki:)kupiłam dobre auto:)bez ciebie nie dałabym sobie rady!Jak dobrze że jesteś na tym forum tyle można się od ciebie nauczyć i dowiedzieć....Kretynie!
          • Gość: Gąsior Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.wroclaw.mm.pl 11.05.11, 20:10
            powodzenia na ponurym zadupiu:)
            • Gość: don Wasyl Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.11, 09:00
              śmieszni naganiacze, mają niby swoje forum ci co kupili, a tu setne wątki tego oszołoma pojawiają się na forum. Myślą, ze ludzie to debile.
    • forum66 Re: Sloneczne Piecowice K&C Development 12.05.11, 09:43
      Ludzie po co Wy się kłócicie?Jednemu pasują Maślice innemu Piecowice.Chciałam porozmawiać z kimś,kto kogo interesują "Słoneczne Piecowice".Osoby niezainteresowane Piecowicami bardzo proszę o nie wbijanie się w wątek.Pozdrawiam
      • pluszowaty Re: Sloneczne Piecowice K&C Development 12.05.11, 15:21
        Nikogo nie interesują Piecowice.
        • Gość: Gustlik Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: 91.90.161.* 13.05.11, 13:51
          zawsze sie jakieś przymuły znajdą co to kupią
      • Gość: pp Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.11, 18:01
        pytanie powinieneś raczej zadać tu:
        Tekst linka
    • Gość: biba Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.181.34.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.11, 14:45
      święta prawda, krętacz, jakich mało
    • Gość: Jan Pomocny Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 13.06.11, 19:15
      polecam portal na stronie www.egloo.pl jest tam masa ogłoszeń wrocławskich deweloperów.
      • Gość: Rafal Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.07.11, 22:04
        Jakie deweloper wydubował bez spóźnień, poprawek, pomyłek? Który to z Wrocławskich deweloperów jest taki bez skazy?

Z tego co widzę Piecowice sprawnie pną się w górę - czy są już opóźnienia?
        • Gość: Sniki Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: 195.116.249.* 21.07.11, 06:06
          W Siechnicach na tym atapie co jest w Piecowicach też nie było opóźnień. Później się pojawiły kiedy inwestycja jest znaczenie bardziej kosztowna a transze coraz mniejsze. A groblice to samo.
          • Gość: WiFirifY Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.11, 12:10
            To rzeczywiście logiczne...Dużo kasy na początku to i budowa szybko idzie. Z tego co ja się orientuję ( taki mam wzór umowy,który kiedyś mi wysłano ) po zakończeniu dachów transze są nadal spore , ok 20 %, plus kolejne za elewacje i coś tam przy odbiorze,więc chyba finansowanie będzie zapewnione. Nie wiem jak było i jest z Siechnicami.
            • Gość: luiza Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.11, 09:35
              już nie smarujcie tak na każdego, żal wam tyłki ściska i tyle....
    • Gość: Marek Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.11, 10:30
      Inwestycja w Groblicach ma zostać przekazana ( własność ) do końca października, w Siechnicach są już przekazane pierwsze lokale dla mieszkańców do wykończenia ( dwa miesiące opóźnienia ) ,w Piecowicach ten deweloper jest dwa miesiące przed terminem. Przyglądam się jego poczynaniom, ponieważ interesuje mnie jego inwestycja na Maślicach. Rozmawiałem z kilkoma osobami w K&C. Kręcą jak wszyscy z tej branży,ale sama kondycja firmy wydaje się solidna.
      • Gość: Tiss Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.internetunion.pl 14.07.11, 11:55
        Ludzie, uwazajcie, to facet z K&C, w ciagu kilkunastru minut wychwala ich wszystkie inwestycje na forum, pisze z dialogu. Marku/Jarku/Krzysztofie - moze sie lepiej zabierz do roboty, by likwidowac opoznienia na swoich budowach, bo cos nie idzie wam najlepiej!
        • Gość: L Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.devs.futuro.pl 14.07.11, 11:59
          Nie prawda jest, że w Siechnicach są oddawane jakiekolwiek lokale. Prace wleką się strasznie, co chwile zmieniają się podwykonawcy, a końca inwestycji nie widać. Tak to wygląda.
      • Gość: Sniki Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.centertel.pl 14.07.11, 23:45
        Witam skąd te informację o przekazywaniu mieszkań w Siechnicach ? Siechnice są na etapie wykonywania instalacji nie ma tynków nie ma posadzek. Jak takie mieszkanie można przekazać do odebrania ? Developer ma pół roku opóźnienia i nie widać końca. Do tego jest nie rzetelny ciągle coś obiecuje i brak konsekwencji tych obietnic.
        • Gość: Sniki Re: Sloneczne Piecowice K&C Development IP: *.54.18.97.static.telsat.wroc.pl 20.07.11, 19:16
          Deweloper nie radzi sobie z firmami podwykonawczymi z powodu finansowych to rodzi problem czasowości inwestycji. Potrafi przy sprzedanym całym osiedlu zaciągnąć kredyt hipoteczny na część wspólną. Największym problem są kłamstwa ze strony dewelopera i to jest najgorsze. ALe prawda jest taka, że buduje bardzo atrakcyjnie i, że co kolpiek by się nie napisało to znajdzie klientów na swoje realizacje. Pozdrawiam.
          • Gość: Agulla Przedszkole "Piotruś Pan" w Kiełczówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 14:32
            Niepubliczne Przedszkole „Piotruś Pan” działa na podstawie wpisu do ewidencji szkół i placówek niepublicznych, realizuje podstawę programową MEN, a nadzór pedagogiczny nad przedszkolem sprawuje Dolnośląskie Kuratorium Oświaty.

O nas

Bezpieczne, kameralne przedszkole położone przy zacisznej ulicy Kiełczówka

Duży, parterowy dom przystosowany do wszelkich wymogów bezpieczeństwa

Duże, przestronne sale dydaktyczne zapewniające komfortową zabawę, naukę
            i wypoczynek oraz atelier ze sceną teatralną

Własny ogród z tarasem i placem zabaw, umożliwiający bezpieczne zabawy na świeżym powietrzu

Bogata oferta dydaktyczno-wychowawcza - pakiet zajęć dodatkowych w cenie czesnego

Zgrana, pełna pasji i zaangażowania kadra wychowawcza i kierownicza

Możliwość opieki nad dziećmi poza godzinami pracy przedszkola

Doświadczenie - przedszkole jest jedną z naszych trzech placówek

Zapraszamy na:www.piotruś-pan.pl. Informacje pod numer telefonu: 730 181 000.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka