Dodaj do ulubionych

Rodzina na swoim - wrocław

IP: *.bestgo.pl 28.08.12, 11:28
Jakie inwestycje domy/mieszkania kwalifikują się do Rodziny na swoim we Wrocławiu i okolicach?
Obserwuj wątek
    • jotbe82 Re: Rodzina na swoim - wrocław 30.08.12, 11:22
      U nas w ofercie
      a) rynek pierwotny
      I.mieszkania
      - Osiedle Cynamonowe -jot-be.com.pl/rynek-pierwotny/mieszkania-menu/osiedle-cynamonowe/61/
      - Sycowska 17 - dwa ostatnie mieszkania na sprzedaż - jot-be.com.pl/rynek-pierwotny/mieszkania-menu/sycowska-17/47/
      II. domy
      - bliźniaki 130 m2 - Pietrzykowice - 4 km od płd. granicy Wrocławia ( za Oporowem) - jot-be.com.pl/rynek-pierwotny/domy-menu/park-residence-domy-rodzina-na-swoim/80/
      - bliźniaki 150 m2 - Słoneczne Domy - Mirków - przy płn. granicy Wrocławia jot-be.com.pl/rynek-pierwotny/domy-menu/sloneczne-domy-domy/45/
      b) rynek wtórny
      I. mieszkania
      Kleczkowska - 3 pokoje 62 m2 - 220 000 zł
      jot-be.com.pl/rynek-wtorny/mieszkania/3220/212/OMS/
      Stabłowice- ul. Górecka - 70 m2 - 2 pokoje z ogrodem -
      jot-be.com.pl/rynek-wtorny/mieszkania/3692/212/OMS/Pozdrawiamy
      • Gość: prawda Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.finemedia.pl 09.09.12, 00:43
        złodzieje i tyle
      • teligowieligo Re: Rodzina na swoim - wrocław 09.09.12, 07:11
        na targach ci mieli sporo ofert w rns

www.archicom.pl/o-firmie/aktualnosci/na-jagodnie-ponad-sto-mieszkan-w-rodzinie-i-singlu-na-swoim
    • grap.pa Re: Rodzina na swoim - wrocław 11.09.12, 19:57
      Witam, także poszukujemy z mężem mieszkania w RNS. Jako że zalezy nam na tym żeby móc wprowadzić się w tym roku szukamy mieszkania, które wkrótce będzie mogło być oddane. W tej chwili jesteśmy zainteresowani mieszkaniami na osiedlu Maestro na Jagodnie. Oglądaliśmy również mieszkania Dachbudu na Królewieckiej, ale tam raczej odpada.
      Czy ktoś wie może czy jakaś inwestycja spoza Wrocławia kwalifikuje się na RnS? Radwanice, Siechnice, Sw. Katarzyna?
      • Gość: Hey Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.finemedia.pl 13.09.12, 16:25
        dom.gratka.pl/deweloperzy/tresc/422-239455-1-zegarmistrzowskaiimieszkaniazogrodamiwprogramierodzinanaswoim.html#876742de339a23bb,1
        Dzisiaj znalazłem. Ciekawę,ale ja szukam na południu.
      • Gość: zyta Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.12, 16:44
        szwagier takie wynegocjowal w rns, tylko na innym pietrze
        www.archicom.pl/inwestycje-mieszkaniowe/dostepne-mieszkania/mieszkanie/n-1212k?offset=0#anchor-top
        odbiory chyba za miesiac czy dwa
      • r_gosiak Re: Rodzina na swoim - wrocław 14.09.12, 13:07
        INSTREM na ul. Opolskiej
        • Gość: JanDzban Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.internetia.net.pl 14.09.12, 16:15
          Fantastyczna lokalizacja..........
      • Gość: Rodzina już na swo Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.12, 13:19
        sprawdź ofertę firmy Awbud - wydaje mi się, że u nich znajdziesz mieszkania w RNS, ale głowy za to nie dam. www.awbud-developer.pl
        • Gość: ziom Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.12, 17:24
          i przy okazji jak bedziesz sprawdzac oferte awbudu zapoznaj sie z opiniami klientow, jakie to dziadostwo, zebys potem nie zalowal
          teraz jeszcze kantuja i robia oszukane wpisy udawanych klientow
          zenada
          • Gość: doradca Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.146.26.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.12, 21:01
            Teraz wszyscy bedą nakrecali sie RnS-em. Był przez tyle czasu dostępny, to sie krzywili.
          • Gość: Rodzina juz na swo Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 10:26
            A skąd pomysł taki? Ja mieszkam w mieszkaniu od Awbudu i nie narzekam. Ważne było to, ze skonczyli budowe w terminie
          • Gość: dabu Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.finemedia.pl 26.09.12, 10:30
            zapoznawanie się z opiniami w internecie - powodzenia
            wszyscy wiedzą, że piszą głównie hejterzy, bo osoby, które są zadowolone nie mają takiej potrzeby.
            Sam mam mieszkanie od nich i nie mam powodów do narzekania.
          • Gość: itsOK Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 16:01
            Przeszukałem opinie w necie - wszystkie sa raczej bardzo stare (negatywne) a poztytywne wzglednie młode - może się zmienili?
            • Gość: buum Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 20:48
              podobno tam jaks lipa z parkingami jest, ktos coś wie na ten temat? mówie o firmie AWbud
              • Gość: Ania Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.12, 22:21
                Tak, to są raczej mieszkania dla ludzi bez samochodów, bądź też takich którzy parkują na bielanach :-). Całokształt beznadziejności dopełniają ścianki kartonowo-gipsowe...
                • Gość: phi Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.12, 09:42
                  kartonowe ścianki? raczysz żartować - chyba nigdy nie byłaś w ich mieszkaniach.
                  • Gość: Ania Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.12, 10:39
                    Wystarczy tylko spojrzeć na specyfikację...
                    • Gość: Ania Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.12, 10:36
                      Ja przez Twój post zrozumiałam, że te ściany to się kupy nie trzymają - a to bzdura
            • Gość: jola Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.12, 13:09
              a może zainwestowali w marketing szeptany? chociaż jak patrzę na styl, więcej niż 10 gr za wpis raczej nie płacą :)
      • Gość: anonim Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 18:56
        podwrocławskie miejscowości są fajnym rozwiązaniem - ale dojazd do centrum czasami bywa tragiczny. Ja ze swojego doświadczenia (ostatecznie wybralem Siechnice) polecam tutejszych deweloperów takich jak Alfaakt

Za to we Wrocławiu to faktycznie tylko Awbud, LCC czy też Gant - ścisła wrocławska czołówka branży
        • Gość: jola Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.12, 17:17
          awbud czołówka branży? chyba się zsikam ze śmiechu. Nawet jak na warunki pcimskie, byłaby to co najwyżej przecietna firma.
          ponosi was w tej agencji.
    • Gość: on LCCorp w RNS IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.10.12, 15:10
      www.lcc.pl/
      • Gość: Pismak Re: LCCorp w RNS IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.12, 12:11
        na boga, tylko nie LCC!
        • Gość: dorcia Re: LCCorp w RNS IP: *.internetia.net.pl 05.10.12, 12:27
          wlasnie prowadze z nimi negocjacje ale sa nieugieci i bardzo naciskaja zeby sie szybko decydowac.. nie chce miejsca parkingowego za 23 000 a z tym sie wiaze zakup. Wiec chyba sobie odpuszcze
          • Gość: parkingowy Re: LCCorp w RNS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 21:10
            przecież to warunek, żeby miec w RnS! taki przekręt przez wszystkich stosowany
    • katra71 Re: Rodzina na swoim - wrocław 05.10.12, 14:20
      Zobacz: www.smsp.wroc.pl - ja kupiłam.
    • Gość: Awbudowiec Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.12, 12:47
      Niech piszą, że robię im "laskę" ale na prawdę jestem zadowolony z tego dewelopera. I nie bardzo rozumiem tę nienawiść do tej firmy
    • Gość: Tomasz Problem Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.12, 09:37
      Generalnie jest tak, że trzeba liczyć się z drogim miejscem parkingowym - jak masz auto to jest ok.
      • Gość: RnS? Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.12, 13:48
        To nie jest jakiś przekręt?
        • Gość: rysiuzklanu [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 11.10.12, 18:03
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: parking? Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.12, 09:46
        O co dokłądnie chodzi z tym parkingiem? trzeba go mieć, żeby się załapać czy co?

a słyszeliście o tym nowym programie - mieszkanie dla Młodych? coś ktos wie na ten tema?
    • Gość: mieszkanka Słoneczne Groblice IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.12, 14:10
      Kupiłam z mężem mieszkanie w RNS, już odebrane:) as-hajto.pl/inwestycje/inwestycja-sloneczne-groblice/rzuty-i-cennik-2.html
      • Gość: miastowy Re: Słoneczne Groblice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 19:25
        szkoda, że tak daleko od centrum
        • Gość: w centrum drogo Re: Słoneczne Groblice IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.12, 16:50
          w ścisłym centrum drogo - obrzeża miasta są fajne. Chociaż faktycznie Groblice brzmi daleko
          • Gość: Ania [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 18.10.12, 17:20
            • Gość: gosc Re: Słoneczne Groblice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.12, 11:07
              DewelopART na Karmelkowej uruchomił inwestycję gdzie praktycznie wszystkie mieszkania spełniają rns
          • Gość: orlik Re: Słoneczne Groblice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 21:32
            Wysoka, Partynice - generalnie południe miasta
    • Gość: jantar Re: Rodzina na swoim - wrocław Willa Totu IP: *.dynamic.mm.pl 21.10.12, 10:25
      my z mężem bierzemy chyba mieszkanko w Willi Totu. niby daleko ale las jest wyczepisty.
      • Gość: dobre mieszkanie Re: Rodzina na swoim - wrocław Willa Totu IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.12, 20:13
        A ja polecam mieszkanie w SM Osada. Północ Wrocławia. Dobre ceny. Mieszkania w ostatnim etapie budowy. 2 bloki już oddane i zamieszkane. Akty notarialne niebawem będą podpisywane. Bezpieczny zakup. Dobra jakość. Nowe osiedle. Polecam. Od razu piszę, żeby nikt bzdurnie nie komentował, że jestem przedstawicielem handlowym. Jestem mieszkańcem tego osiedla i w 95% jestem z niego zadowolony, więc mogę polecić. Mieści się w RnS a czasu do wygaśnięcia programu zostało niewiele. Nie pakujcie pieniędzu do jakichś cudaków typu Religa. Bierzcie to co jest sprawdzone. Osada Kminkowa. SM Osada. www.kminkowa.pl
    • Gość: juz mam! Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.12, 12:30
      Mieskzanie w Rodzinie na Swoim mozna smialo kupic od awbudu. A ktos wie cos o tych nowym programie?

Mieszkania dla mlodych
      • Gość: SabinaS Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 22:59
        ja juz odebrała mieszkanie dawno (od awbudu) ale musze powiedziec, że bywało róznie:) Jednak jak juz dostałam klucze, to bardzo mi sie podobało - polecam
    • Gość: RnS 4U Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.12, 10:50
      teraz to bardzo wiele inwestycji robionych jest z myślą o RnS - wystarczy przeszukac oferty najpowaniejszych deweloperów
      • Gość: Dibo Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 23:00
        przejżałem kilkanaście stron internetowych - spodobały mi się oferty Awbudu i LCC - może macie jakies ciekawe opinie na ich temat?
        • Gość: Rayders Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.finemedia.pl 26.10.12, 12:52
          Ci z LCC lubią szybko jeździć;-)
          • Gość: poradnikP [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 26.10.12, 15:15
            • Gość: Dibo Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.12, 15:20
              domkoncept mnie nie przekonał przy bliższym spotkaniu,
              LCC faktycznie szybko jeżdżą, ale za to czym :)

A Awbud?
              • Gość: dajpanspokój [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 26.10.12, 15:33
              • Gość: lambo Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.finemedia.pl 30.10.12, 12:38
                Już właściwie niczym, ewentualnie MPK;-D
        • Gość: Ull Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 20:11
          Nie znam LCC, ale słyszałem ze Awbud jest całkiem w porządku
    • Gość: mewa Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: 79.141.163.* 28.10.12, 18:07
      zależy co masz na myśli pod sformułowaniem : wytrysk na twarz.
      • Gość: Gabi Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.finemedia.pl 30.10.12, 12:42
        Szukam czegoś z ogródkiem , jak dla mnie za drogo, ale może komus się spodoba www.nieruchomosci.com.pl/zegarmistrzowska_ii,budnest,1982,deof.html
        • Gość: jolka Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 20:56
          Z ogródkami mają tutaj zabrodzka.pl/ ale trzeba kupić gara ż,
        • Gość: viva Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 06.11.12, 21:04
          tu tez sa z ogrodkami, boiskami i fitness
          www.archicom.pl/inwestycje-mieszkaniowe/dostepne-mieszkania/mieszkanie/p-2072a-0?offset=5#anchor-top
    • Gość: janek Groblice IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.12, 15:41
      W groblicach masz inwestycje się reklamują że metr ok 3500 zl, słoneczne groblice to sie nazywa, fajne osiedle domków patrzac z boku
      • Gość: Groblaman Re: Groblice IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.12, 15:18
        a jak wygląda dojazd do Grolic? Przecież to jakaś masakra
        • Gość: Janek Re: Groblice IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.12, 13:22
          Plusy i minusy mieszkania za miastem:) ale wg mnie nie jest tak źle porównując do innych podwrocławskich miejscowości, da się w ludzkim czasie dojechać do pracy w centrum Wrocławia i wrócić
    • Gość: Jaro Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.play-internet.pl 07.11.12, 15:38
      mieszkania do 50m2 tu jest ich dużo www.albumnieruchomosci.pl
      • Gość: POLECAM Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.12, 20:37
        dobra opcja: awbud-deweloper.pl
        • Gość: x Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.12, 13:10
          zdecydowanie odradzam
          • Gość: gość Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.12, 00:54
            na RnS 4800 zł/m2 w www.triadadom.pl/ pewny deweloper i lipy nie robi - teraz mają 3 lokalizacje - widać jeszcze, że ostro jadą z biurowcem na Długosza
          • Gość: moze być Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 21:47
            ja mam dobre skojarzenia z tą firma, ale nie miałem osobiscie od cczynienia (znajomi polecali)
            • Gość: Srawbud Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.internetia.net.pl 11.11.12, 22:15
              Chłopie, wracaj do swojego biura sprzedaży i skup się wyglądaniu mądrze, bo każdy kto jest choć trochę ogarnięty dostrzega tą nieudolną próbę reklamy. Nie wbijaj chociaż z tego samego ip i nie spamuj we wszystkich powiązanych tematach co 5 minut.

Jedyne o czym to świadczy, to że w sprzedaży awbudu pracuje średnio ogarnięty "selsmenedżer" który ma ludzi za idiotów.

Jak już koniecznie musisz reklamować za wszelką cenę, to chociaż zapytaj kogoś kto ma jakiekolwiek pojęcie na ten temat, bo jedyne co osiągasz w ten sposób to uśmiechy politowania. Skup się bo jelonków ubywa, a robiąc taką pseudoreklamę o klientach z gotówką którzy zwykle są bardziej rozgarnięci możesz zapomnieć.

• Gość: _Snake_ Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: 194.251.119.* 12.11.12, 09:16
                Daruj sobie, chłopina pewnie chciał błysnąć w niedzielę wieczorkiem co by sobie sprzedaż poprawić a ty go męczysz :)

Takie czasy, reklama jest wszędzie, a wprost widzisz tylko tą prymitywną (jak zwykle tu na forum). Niedawno widziałem dobry film na ten temat - w stanach była podstawiona przez agencję reklamową rodzinka, która nakręcała lokalną sprzedaż na osiedlu szpanując odpowiednio. Jelonki z sąsiedztwa łykały i świetnie działało, dopóki jeden z sąsiadów się nie wykręcił i pojawił się wątek o moralności.

Tylko za chłolerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
              • Gość: it Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.12, 12:25
                nie bardzo mnie tyczy to, czy chcesz sobie potrolowac, ale akurat neostradę ma sporo osób - nie koniecznie więc jest to jedna osoba.

Ja o tej firmie słyszałem, ale sam nie korzystałem, wiec cięzko mi coś pwoiedzieć
                • Gość: it Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.balticom.lv 12.11.12, 12:57
                  przysmalił cie jak świniaka na ruszcie, ale widać że ostro dalej smarzysz.

przecież w drugim wątku napisałeś że twoja siostra kupowała jakiś czas temu, to jak to w końcu jest? ciekawe że wszyscy odpowiadający w wątkach dotyczących awbudu mają neostradę i stwierdzili że odpowiedzą w przeciągu 20 minut o 21.40 w niedzielę. a dzisiaj ładują z dialogu jak wściekli próbują wyłapać rozlane mleko heheh.

hehe, koleś, wiadomo już że masz w domciu neostradę, a w biurze sprzedaży dialog. heheh. No, ale przecież gdybyś był trochę bardziej kumaty, to nie musiałbyś ludkom goowna wciskac
                  • Gość: ludekx Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.30.238.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.11.12, 20:37
                    I tak osiągnęli, co chcieli, cały czas gadacie o nich:))))
    • Gość: Włodziu Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.217.146.194.generacja.pl 13.11.12, 23:57
      Ja z własnego doświadczenia proponuję awbud, od 2 miesięcy mieszkam w ich mieszkaniu i jest okej. Do tego wielgaśny parking dla mieszkańców przed blokiem ^^
      • Gość: buli Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.12, 12:02
        nie wiem czy wielki, ale wystarczający - ja też polecam
    • Gość: sopel targi rodzina na swoim 23-24 lisopada IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 14.11.12, 07:41
      zaproszenie na event Rodzina na Swoim
      www.archicom.pl/sites/default/files/Folder_Archicom_WWW.pdf
      • Gość: Stop Re: targi rodzina na swoim 23-24 lisopada IP: *.147.135.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.11.12, 17:23
        Stary zygac sie chce od tego awbudu zasranego!!!!
    • Gość: polecam Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.12, 17:15
      Dużo firm ma na to specjalne techniki (Na rodzinę na swoim) ale mi podobało się to jak dogadałem sie w awbudzie
      • Gość: Ryś Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ecatel.net 16.11.12, 11:42
        Daruj sobie chłopcze marmoladziany. Awbud wszyscy niech omijają szerokim łukiem, sprzedawcy nie sprzedają totalnie nic, a na forum króluje monolog jednego barana który próbuje ludziom gó... wcisnąć. Tyle masz czasu w pracy? Nikt do biura sprzedaży nie chce przyjść? Ciekawe dlaczego, może już się kapnęli że jak próbuje się robić z ludzi idiotów to im się to nie podoba?
      • Gość: Ryś Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ecatel.net 16.11.12, 11:44
        Daruj sobie chłopcze marmoladziany. Awbud wszyscy niech omijają szerokim łukiem, sprzedawcy nie sprzedają totalnie nic, a na forum króluje monolog jednego barana który próbuje ludziom gó... wcisnąć. Tyle masz czasu w pracy? Nikt do biura sprzedaży nie chce przyjść? Ciekawe dlaczego, może już się kapnęli że jak próbuje się robić z ludzi idiotów to im się to nie podoba?
    • Gość: BATE Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.12, 12:54
      Ja wlasnie szukam mieszkania dla swojej rodziny we wroclawiu - absolutny top:
      LCC GANT I AWBUD
      • Gość: Czesio Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.12, 15:57
        Lubię to!

LCC też ok, ale awbud mnie przekonał
        • Gość: JAn Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 13:40
          Tu jest dużo ciekawych inwestycji www.albumnieruchomosci.pl
        • Gość: kika Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 14:59
          zgadzam sie z przedmowca, awbud jest dobra firma
          warto kupic u nich mieszkanie
    • Gość: Maria Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.217.146.194.generacja.pl 28.11.12, 18:04
      polecam firmę AWBUD
      poleciła mi ją koleżanka z pracy
      byłam zaskoczona tak dobrym kontaktem z ludźmi z tej firmy - mili życzliwi i przyjaźnie nastawieni do klienta
      mieszkania w rozsądnej cenie
      • Gość: Hmmm Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.12, 18:19
        Ja się z nimi własnie na spotkanie umówiłem - zobaczymy co pokazą
        • Gość: waldi awbud - przestrzegam przed oszustami!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.12, 07:27
          uwazajcie na te oszustwa co tu wypisuja pracownicy awbudu
          mieszkam na zwycieskiej i jest dramat mase usterek, nikt ich nie usuwa, sciany pekaja na potege, co roku astronomiczne doplaty do ogzewania
          nie dajcie sie omotac, bo bedziecie miec kredyt na 30 lat, ciagle doplaty do mieszkan i mieszkanie pelne ustrek, gdzie nawet nie wiesz czy warto chac kase w jego naprawianie, bo to studnia bez dna
    • Gość: gość Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.12, 01:47
      nie wiem czy ktoś we Wrocławiu robi tak jak www.triadadom.pl/ RNS + wykończenie mieszkania
      • Gość: młodzi Osiedle innova - wrocław IP: *.internetia.net.pl 03.12.12, 22:51
        Dla mnie to jest strzał w 10!!!, blisko centrum, może od czasu do czasu jakiś pociąg ale z daleka (obok jest myjnia dla pociągów w planie teren zielony). Cenny jak w RNS plus garaż , rozkłady prawie idealne, z usterka przy odbiorze zobaczymy ale gdzie ich nie ma. Budynki już widać…
        • Gość: jovii Re: Osiedle innova - wrocław IP: *.play-internet.pl 12.01.13, 01:59
          nie polecam zakupu mieszkania na osiedlu Innova oraz współpracy z deweloperem Fadesa Polnord. Przy odbiorze mnóstwo usterek, których potem nie chcą poprawić. Umowa wstępna, jaką oferuje Fadesa Polnord zmusza do podpisania protokołu odbioru na ich warunkach, po czym nie można wprowadzać już żadnych zmian projektowych we własnym mieszkaniu, zmieniać instalacji ani ścian działowych. Nie można wyegzekwować od nich naprawienia usterek. Opóźniają się z wyznaczeniem terminu podpisania aktów notarialnych. Nie można doprosić się ich o zmiany lokatorskie w projekcie mieszkania podczas budowy, a potem jest już za późno na ich wprowadzanie. Pracownicy niekompetentni. Firma trąci warszawskim cwaniactwem,robią wszystko żeby wykiwać klienta. Obsługa bardzo niuprzejma. Projekty mieszkań są słabe, co za tym idzie mieszkania niefunkcjonalne. Proszę spodziewać się wielkich, plastikowych rewizji na liczniki wody w klitkowatej kuchni i łazience. Rury odpływowe w łazience biegną po podłodze, tak więc możecie od razu robić sobie z kafelek prożki i postumenciki.
          • Gość: gumka_9 Re: Osiedle innova - wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.13, 13:56
            A ja kupiłam mieszkanie od Fadesy i nie miałam żadnego z powyższych problemów. Usterki zostały naprawione „szybko i na temat”. Terminy były przestrzegane. Jedynym zastrzeżeniem jakie miałam to to ze trudno było się czasami do nich dodzwonić, ale ogólnie nie mam zastrzeżeń. „Proszę spodziewać się wielkich, plastikowych rewizji na liczniki wody w klitkowatej kuchni i łazience. Rury odpływowe w łazience biegną po podłodze” – nigdy czegoś takiego nie widziałam, pierwsze słyszę.
            • adiel Re: Osiedle innova - wrocław 06.02.13, 12:06
              Jovii, twój post, ten sam, pojawia się na różnych forach. Nawet się nie wysilasz żeby jakoś uargumentować swoją wypowiedz albo napisać cos innego, po prostu przeklejasz post. Albo robisz im czarny PR i jesteś złośliwą konkurencją albo jesteś naprawdę wkurzony - ale wtedy powinieneś wyjaśnić to z developerem, a nie w taki sposób, wypisując bzdury na forach. Ja mam z nimi pozytywne doświadczenia i w ten sposób na pewno nie wzbudzasz ani mojego zaufania, ani innych internautów, wręcz przeciwnie.
          • mtrela Re: Osiedle innova - wrocław 25.01.15, 05:26
            Warto przed zakupem sprawdzić:Odbiory Mieszkań 503-762-371
            mtrela.wix.com/odbiory-mieszkania
    • Gość: Kacper Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.217.146.194.generacja.pl 14.12.12, 13:49
      Parking jest, mieszkanie całkiem przytulne, cena także przyzwoita - polecam
    • Gość: Sabina RNS Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.12, 22:28
      Warto porownac oferty. Gant i Awbud chyba mają dobre warunki
    • Gość: koniec [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 18.12.12, 14:00
      • toniuta RNS ostatni dzownek - jak dzialac? 19.12.12, 18:00
        blog.archicom.pl/2012/12/17/ostatni-dzwonek-–-prosty-zakup-gdy-stawiamy-na-pewniakow/
      • Gość: ciekawski Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.zamosc.one.pl 04.01.13, 10:35
        no właśnie - jak to teraz jest z RnS?
        • Gość: nieciekawski Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: 194.251.119.* 04.01.13, 13:50
          a czego nie rozumiesz?
          • Gość: mieszkaniec [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 04.01.13, 16:37
            • Gość: Radwanice? Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: 193.59.121.* 13.01.13, 21:25
              No właśnie i co z tymi Radwanicami? Szukam tam domu z o ogrodem, w internecie ktoś polecał:
              budnest.pl/o-firmie/inwestycje-zakonczone/radwanice Przystępne ceny i wykończenie też wydaje się być corect. Będę wdzięczna za opinie
              • Gość: Karol Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.dynamic.mm.pl 31.01.13, 21:02
                To mały deweloper, a więc na pewno elastyczny. Miałem kiedyś z nimi do czynienia, bardzo się starają i razie czego oddają wszystkie pieniądze. W sumie kooperacja z nimi wydaje się bezpieczna. Mi też wpadły w oko Radwanice (budnest.pl/o-firmie/inwestycje-zakonczone/radwanice)

tu jest rzetelne forum, między innymi na temat tej właśnie inwestycji:

forum.investmap.pl/dolnoslaskie-mieszkania-domy-f67/budynek-wielorodzinny-bzowa-t8030.html
                warto przejrzeć
                • Gość: Maria Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.dynamic.mm.pl 31.01.13, 21:08
                  mi z tych inwestycji podoba się Zegarmistrzowska

budnest.pl/zegarmistrzowska-wroclaw/opis-inwestycji
                  byłam tam na zwiedzaniu i pomimo bardzo smukłej sylwetki szeregówek, mieszkania w środku są przestrzene, a deweloper daje możliwość dowolnego zaaranżowania wnętrza + poddasze na rzeczy gospodarcze. Bardzo fajne rozwiązania dla rodzin.

• Gość: Olgierd Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.internetia.net.pl 31.01.13, 21:38
                    Potwierdzam! Pomimo że jest ciasno, to faktycznie w środku jak powiesić dużo luster, to wydaje się że jest sporo miejsca!

Nam developer obiecał że możemy sobie sami poustawiać meble! Dzięki temu w salonie który ma całe 25m i zawiera nowoczesną kuchnię możemy powiesić telewizor i będzie jeszcze miejsce na mały kwiatek. Co prawda nie mamy nigdzie szafy, ale książek nie czytamy, więc żaden problem. Najlepszy jest strych! To prawie 40m, dzięki którym możemy śmiało mówić znajomym że nasze mieszkanie tzn. domek w zabudowie szeregowej ma imponujące 120m! Co prawda faktycznie mamy mniej imponujące ~62m (Z2B/Z2C) ale dzięki skosom, schodom i strychu gdzie można trzymać opony (pod schody nie wejdą), tylko nie ma na niego schodów otrzymujemy olbrzymie hektary!

Świetne rozwiązanie dla rodzin, mieszkanie na zadupiu w cenie mieszkania w centrum, ale dzięki skosom, tarasom i powierzchniom teoretycznym mamy imponujący domek pod miastem! A jak policzyć powierzchnie ścian, sufitów i skosów, wychodzi z 500m!
                    • Gość: :) Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.13, 16:31
                      to nic nie da :) budnest jest znacznie bardziej aktywny a forach internetowych (jako Klient rzekomy) niz na placu budowy. dlatego nie widac konca inwestycji sprzedawanych od czterech czy pieciu lat :)
                      • Gość: Odin Re: Rodzina na swoim - wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.13, 19:10
                        Jakby kogos standard wykończenia interesował w Radwaniach to proszę bardzo budnest.pl/radwanice/standard-wykonczenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka