Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne -gdzie ??

IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 16.08.04, 09:59
Witam,
mam ogromną prośbę do Was, możecie mi poleci gdzie kupić meble kuchenne z
MDF'u we Wrocławiu za rozsądną cenę i dobrze wykonane? Jakieś namiary na
sklepy, na co zwrocić uwagę, o co pytać, jaka jakośc wykonania i montazu, a
które firmy omijać szerokom łukiem

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Marzena Re: Meble kuchenne -gdzie ?? IP: *.hutmen.pl 16.08.04, 12:05
      Witaj, ja zamawialam niedawno meble do kuchni u stolarza, przeslam wiele firm,
      sklepow ktore oferowaly meble ale tam sa wymiary standardowe, owszem mozesz
      zmienic po swojemu, dopasowac do wymiarow swojej kuchni jednak takie przerobki
      standardu sa bardzo kosztowne. A stolarz wymierzy i zrobi tak jak chcesz, i
      zaplacisz tylko za zuzyty material! Poza tym ja potrzebowalam obudowac szafka
      rury, polegalo to na tym ze z tylu szafk trzeba bylo wyciac otwory na te
      rury... w wiekszosci firm trudne do wykonania... stolarz bez problemu to zrobil
      i rur nie widac, wiele bym mogla opisywac... a i stolarz ma takie same plyty do
      wybory jak sklep, rowniez mdf. Ten u ktorego ja robilam jest na ulicy bodajze
      gospodarczej 1 (kowale) jak cos daj znac a podam wiecej szczegolow. :-)
      • Gość: Kasia Re: Meble kuchenne -gdzie ?? IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 17.08.04, 13:06
        Cześć,dzięki za zainteresowanie,
        a czy ten stolarz ma szeroki wybór kolorów i form frontów, jaka jest jakośc
        wykonania. Czy u niego na miejscu mozna obejrzeć próbki materiałów czy tak na
        oko wszystko leci?
        Pozdrawiam, Kasia
        • Gość: Marzena Re: Meble kuchenne -gdzie ?? IP: *.hutmen.pl 18.08.04, 14:33
          Hej, juz odpowiadam, tak ten stolarz (zreszta jak wiekszosc) ma bardzo szeroki
          wybor frontow, kolorow, form, co tylko chcesz, szybek, uchwytow itd itd. Jakos
          wykonania oceniam na 5. Wykonane super, swietnie je sie uzytkuje i naprawde
          jestem zadowolna. Ma na miejscu probki, mozna obejrzec tez na miejscu
          wykonywane przez nich mebelki! Ja zamawialam tez u niego mebelki do lazienki,
          szafke np pod umywalke, do wneki bo mialam taka i specjane polki i wyszlo
          super!
          • Gość: Fircyk Re: Meble kuchenne -gdzie ?? IP: 193.30.160.* 19.08.04, 09:03
            Hej
            To moze bys zddradziła adres i jakis namiar na tego stolarza?:)
            A czy cena i za jaki metraz mebli jest jakas bardzo poufna?:) Wiem ze to tylko
            orientacyjnie bo mozna takie klocki powymyslac ze oj, ale orientacja to zawsze
            orientacja:)
            POzdrawiam
            • Gość: pikac Re: Meble kuchenne -gdzie ?? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.04, 09:55
              W sprawie kuchni na wymiar (niedrogo i pożądnie) gorąco polecam kontakt z tą
              osobą:

Marcin
              tel. 0600526976

Pozdrawiam,
              Piotrek_K
          • Gość: Kasia Re: Meble kuchenne -gdzie ?? IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 22.08.04, 19:31
            Witaj, to podaj mi adres do tego stolarza, podjade i zobacze jak to wygląda,
            zapytam o cene itp.
            Pozdrawiam
      • Gość: Kasia Re: Meble kuchenne -gdzie ?? IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 01.09.04, 14:26
        Marzena, możesz podać adres tego stolarza?
        A może ktoś zna jeszcze jakieś dobre, nie drogie firmy robiące meble kuchenne?
        • Gość: dcd Re: Meble kuchenne -gdzie ?? IP: *.media4.pl 26.09.04, 12:18
          znam także kogoś takiego, także stolarz, który ma duży warsztat i robi meble na
          wymiar, z mdf-u również, ale nie tylko, bo można także i z drzewa, i nie tylko
          meble kuchenne, ale i łazienkowe, barowe, przemyslowe, schody, okna, antresole,
          wszystkie amteriały takie jak w sklepach można spotkać, w zależności co klient
          sobiewybierze, takie dostanie i wszystko bardzo tanio, polecam ta osobe:
          Bolesław Skrzypczak
          tel. 501 341 239
    • Gość: tomek Re: Meble kuchenne -gdzie ?? IP: *.wroclaw.mm.pl 18.08.04, 10:20
      Ja mogę polecić dobrą firme od mebli kuchennych na ul. Sleznej 146-148, firma DiK.
    • Gość: Benedykt IMHO, efekt zależy najbardziej od dobrego montera IP: *.visp.energis.pl 19.08.04, 00:02
      Projekt to dużo, zrobienie mebla też, ale wszystko mozna zepsuć kiepskim
      montażem. Zamowilem meble w fabryce w Ostroszowicach wraz z montażem i dobrze
      trafiłem. Montował ten co przy nich na codzień robi w fabryce. Uważam, że na
      montażu nie ma co specjalnie oszczedzać. (w granicach rozsadku)
      Polecam
      • Gość: Aga Re: IMHO, efekt zależy najbardziej od dobrego mon IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 20.08.04, 23:16
        Witam
        Czy mogłabym dostać adres tej firmy?
        Pozdrawiam
      • Gość: Kasia Re: IMHO, efekt zależy najbardziej od dobrego mon IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 22.08.04, 19:39
        Witaj, słyszałam też o meblach z fabryki Ostroszowickiej, nawet gdzieś je
        oglądałam. Beznadziejne mają te elementy (chyba siłowniki) przy klapach
        otwieranych do góry. Nie można uchylic klapy do dowolnej pozycji tylko trzeba
        podnieść do samej góry aż zaskoczy taki dynks :-) Widziałam lepsze rozwiązania,
        ale pewnie te są droższe.
    • Gość: Anastazja Re: Meble kuchenne -odradzam firma TAURUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:15
      stanowczo odradzam firmę TAURUS z ul. kochanowskiego
      polecam omijać szerokim łukiem

• Gość: mariusz Re: Meble kuchenne -odradzam firma TAURUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.04, 15:26
        napisz dlaczego, ja jestem bardzo zadowolony
    • Gość: xantia Re: Meble kuchenne -gdzie ?? IP: *.wroclaw.mm.pl 15.09.04, 19:01
      Firma Meblux7 na tylach Hali Strzegomskiej na Nowym Dworze. Czynne chyba od 12
      do 18 pon-pt. sobota 12-15. Solidnie, nie drogo, milo i bardzo punktualnie, a
      takze sprawnie i z humorem - mlody wlasciciel i jego zona i mlodzi monterzy.
      Naprawde polecam. Mi ich polecono i jestem bardzo zadowolona - juz rok uzywam
      moich gdzieniegdzie bardzo fikusnych mebelkow i wszystko super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka