Gość: rain IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 01:42 Od niedawna jestem mieszkańcem tego bogatego etnicznie osiedla. Szukam tu ciekawych ludzi. Są tu tacy? Czekam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bauns Re: Brochów IP: *.eclub.pl / 10.253.252.* 09.08.02, 10:37 Mieszkam niepodal tego "wspaniałego" miejsca, uczęszczałem tam do SP80. Jedna dobra rada - Uciekaj!!! Nie jestem rasistą ale mniejszość narodowa zamieszkująca tamte tereny jest dosyć agresywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Brochów IP: *.dial.pl 26.09.02, 23:48 Mieszkałem tam rok czasu i nie spotkałem się z agresją.Ludzie są mili i sympatyczni.A mniejszość jest ok, śpiewają w lecie grają na gitarach i nikomu nie robią krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-a-t-k-a Re: Brochów 05.11.02, 13:13 Gość portalu: dd napisał(a): > Mieszkałem tam rok czasu i nie spotkałem się z agresją.Ludzie są mili i > sympatyczni.A mniejszość jest ok, śpiewają w lecie grają na gitarach i nikomu > nie robią krzywdy. Ehh przez kilka lat mialam do czynienie z ta "dzielnica" i nie uwazam aby mniejszosci ja zamieszkujace byly mile i sympatyczna (nie mowie o ludziach). Ogolnie w zyciu jestem bardzo tolerancyjana...ale byly niemile rzeczy ktore mnie spotkaly z "ich" strony i ehhh nie wiem jak tak mozna robic.....hmmm wydaje sie ze chca od siebie odstraszyc innych..... pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rain do agatki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 15:48 o jakich rzeczach mówisz? Co konkretnie ci zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuz Re: Brochów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 10:53 Trochę stary wątek, ale niech będzie... Nie wiem czy jestem "ciekawy człowiek"(ad 1.list), ale mieszkam na Brochowie od 2 lat i jest OK., spokój, cisza, mili ludzie. Dla mnie to jest wieś z dobrą infrastrukturą i super dojazdem do miasta. Romowie są spokojniejsi niż wielu polaków....A pozatym bez przesady, nie jest ich tam aż tyle. Chętnie też spotkam kogoś ciekawego i fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś