Gość: kocisko IP: 217.5.196.* 28.07.05, 12:38 hydraulik na pół dnia potrzebny (najlepiej sobota) Muszę przesunąć grzejnik o 1,5 m. W związku z tym potrzebny jest fachowiec. Czy zna ktoś namiar na osobę znającą fach. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
steras Re: hydraulik 28.07.05, 16:28 Kwiatkowski 607 235 588 zawsze mie pomaga w takich sprawach:) mieszka we Wrocku Odpowiedz Link Zgłoś
seba.lab Re: hydraulik 25.04.13, 18:40 może komuś się jeszcze przyda informacja - polecam świetnego hydraulika. Zobacz na Fabryka Ciepła tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziub4 Re: hydraulik kraków IP: *.promax.media.pl 30.04.13, 15:21 Jedną z lepszych o ile nie najlepszą firmą hydrauliczną w Krakowie jest Hydromax Pana Andrzeja Orłowskiego. Firma ta specjalizuje się w instalacjach sanitarnych i grzewczych, instalacjach w kotłowniach gazowych, na eko-groszek czy nawet na paliwo. Są też tak zwanym pogotowiem hydraulicznym i możemy skorzystać z ich usług w każdej chwili - więcej tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakwas Re: hydraulik kraków IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.13, 14:35 ja kiedyś korzystałem z usług tej firmy - hydraulik-awarie-krakow.pl/. Konkretnie chodziło o awarię. Szybko i sprawnie. No i niedrogo. Z innymi nie miałem przyjemności współpracować, więc nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: hydraulik kraków IP: *.exnor.eu 07.04.14, 10:30 Osobiście polecę firmę jednoosobową Bogdan Barci. Rozsądne ceny, szybki montaż. Pan zna się na swojej pracy i widać, że posiada praktykę. Polecam. My remontowaliśmy mieszkanie w dzielnicy Podgórze w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: hydraulik kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.14, 09:16 Ostatnio korzystałam z usług hydraulicznych ale nie pamiętam jak się nazywał ten pan ponieważ zgubiłam wizytówkę ale jego strona www można tam znaleźć kontakt polecam Odpowiedz Link Zgłoś
slma Re: hydraulik kraków 06.02.15, 13:10 O ile zauważyłem i to wynika z ogólnego tematu forum (Developerzy: Wrocław) Pan poszukuje hydraulika we Wrocławiu - więc skąd się nagle Kraków wziął??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: hydraulik IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 11:01 Hydraulik Kraków Polecam Szybko i Solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
marekotowicz Re: hydraulik 21.10.14, 19:57 Ja również zapodam namiar na dobrego hydraulika w Krakowie i pewnie nie on jeden jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
infomania Re: hydraulik 08.01.15, 12:42 POLECAM - Grupa PGS Kraków hydraulik, (również elektryk, pomiary elektryczne), ale zespół hydrauliczny mają sprawny i przede wszystkim znają się chłopaki na rzeczy. Nie tylko do urwanej spłuczki i kapiącego kranu. Poniżej podaje linka do ich strony i tam jest też kontakt telefoniczny, pozdro nieruchomoscikrakow.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
turtlas77 Re: hydraulik 25.02.20, 14:56 Polecam hydraulik-krakow.com/, szybko i porządnie Odpowiedz Link Zgłoś