jazzika1 24.05.06, 17:34 Bardzo prosze o informacje odnosnie tych developerów. Troszke juz poczytalam ale to jednak za mało. Szzególnie zalezy mi na opini osób które od nich mieszkania juz kupiły. Dzięki wielkie i czekam na info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtr Re: Spectrum i Awbud IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.05.06, 18:53 Znajomy juz 3 razy podchodzil do odbioru mieszkania na Niemczanskiej (Spectrum). Nie udalo sie jak narazie. Usterka usterke usterka pogania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer0nka Re: Spectrum i Awbud IP: *.magma-net.pl 25.05.06, 09:10 oj a ja odebrałam przy pierwszym podejściu. Fakt, było kilka usterek, spisaliśmy protokół i już w większości usunięte. I problemów przy tym żadnych nie było. A poza tym znajomy mojego znajomego...... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtr Re: Spectrum i Awbud IP: *.crowley.pl 25.05.06, 10:43 Nie znajomy mojego znajomego, tylko moj bezposredni kumpel ze studiow i z pracy. Z reszta, juz mu dalem namiary na forum, wiec zaraz sie wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Spectrum i Awbud IP: *.crowley.pl 25.05.06, 10:57 Spectrum pozostawia wiele do zyczenia, 3 razy umawiano sie ze mna na odbior mieszkania, a na godzine przed przyjazdem na budowe okazywalo sie ze mieszkanie jednak nie jest jeszcze gotowe. Kiedy ow odbior sie odbyl, w mieszkaniu nie bylo zalozonych kontaktow, w posadzce dziury a wykonczenie okien nie zrobione. Czekam na wykonanie poprawek juz 3 tydzien, mimo ze poprawki mialy byc wykonane szybko (zrezygnowalem juz z wiekszych korekt typy: krzywizna sciany na dlugosci 3m przekraczala 1,5 cm). Ogolnie do teraz nie otrzymalem informacji ani tez nikt nie probowal sie ze mna skontaktowac aby poinformowac ze np "z pewnych powodow..... ale przepraszamy", oraz zero odpowiedzi na maila. Swoja wypowiedz moglbym rozszerzyc o slowo k.... ale poprostu juz mi sie znudzilo odkad mam do czyniena ze Spectrum...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sulexxx Re: Spectrum i Awbud IP: *.wroclaw.mm.pl 28.05.06, 19:23 mam pare uwag jesli chodzi o Awbud tj na temat usterek w lokalu jutro spotkam sie z instpektorem by mu pokazac fuszereczki, zobaczymy jak będzie z naprawą wtedy zdam relacje Odpowiedz Link Zgłoś
karolus_1 Re: Spectrum i Awbud 30.05.06, 14:13 i jak tam sulexxx poszlo z inspektorem, czekam na relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amdziu Re: Spectrum i Awbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:59 noo ja tez..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sulexxx Re: Spectrum i Awbud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.06, 12:25 sprawa się przeciąga, co prawda potwierdził naocznie partoline, kazał złożyć pismo z opisem w sekretariacie co też zrobiłem i od zeszłego tygodnia tj od wtorku nic się nie dzieje, zaczynam się nerwować, dzisiaj chcę zadzwonić i dowiedzieć się co też przez tydzien uradzili, czy mi to usuną, czy sam to zrobie (co bym wolał) a oni zwróca mi pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś