adagio1 30.05.06, 15:33 Witam, szukam dobrego prakieciarza, wiec jeśli ktoś zna lub może polecić z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sulexxx Re: Dobry parkieciarz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.06, 12:33 A może uda Ci sie kupic parkiet razem z montażem? niektóre sklepy tak sprzedają, ja tak kupiłem podłogi i wynegocjiowałem montaż, również do pozostałych pokoi tez mam tak zamiar zroić czyli kupić panele gdzie w cenie będzie montaż pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dobry parkieciarz IP: *.wroclaw.mm.pl 01.06.06, 15:38 parkiet już kupiłem, jeszcze w grudniu żeby załapać się na ulge remontową, wiec terz pozostaje mi tylko szukać osób z polecenia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: Dobry parkieciarz 02.06.06, 08:52 Na Pulawskiego jest sklep z parkietem ,maja tam swoich fachowcow mnie musisz tam kupowac ale zlecenia na wykonanie przyjmuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avio_netka Re: Dobry parkieciarz IP: 62.111.218.* 02.06.06, 14:05 Znam, po prostu rewelacyjnego! Koleś mieszka pod Opolem, ale nie robi problemów z przyjeżdżaniem. Mi położył parkiet dwa i pół roku temu, mam za sobą 3 sezony grzewcze i ani jednej szczeliny! Poważnie! oczywiście jest porysowany, bo mój pies sobie zrobił lodowisko na nim, ale na to nie ma patentu :) Jest piękny (parkiet, chociaż pies w sumie też)... I z całą odpowiedzialnością polecam parkieciarza, moim rodzicom kładł dechy. Pełna klasa! Pomoże dobrać, doradzi, po prostu fachowiec. I, moim zdaniem, nie zdziera. Ale info to na prywatnego maila: avio_netka@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dobry parkieciarz IP: *.wroclaw.mm.pl 05.06.06, 17:45 Szukam parkieciarza który potrafi olejować parkiet, czy każdy to potrafii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUrek Re: Dobry parkieciarz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.06, 18:33 omijaj firmę profi parkiet czy jakos tak z jed.narodowej ROBIĄ w konia! Odpowiedz Link Zgłoś