Dodaj do ulubionych

Profit Development

10.02.07, 19:24
Prosze o opinie na temat developera Profit Development. Jestem zainteresowany
mieszkankem na Obornikiej 111 - ZIELONA PERGOLA.

Czy ktos nabyl juz tam jakies mieszkanie?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Profit Development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:38
      Istnieje bardzo przydatne narzędzie (również na tym forum) zwane wyszukiwarką.
      Skorzystaj, to naprawdę nie boli.
    • Gość: Grzegorz Re: Profit Development IP: *.stb.ubr01.sout.blueyonder.co.uk 11.02.07, 11:36
      Kupilem na Spizowej, nie ma problemu z finansami, mozesz przenosic date wplaty transzy, nie kombinuja. Ale zly jestem teraz bo chcialem zrobic aranzacje i stwierdzam ze da sie chyba jedynie przesunac partycje, bo jak przychodzi do bardziej skomlikowanych np. przeniesienie wc czy kuchni, to sie nie da bo wentylacja. Poza tym na razie nie ma problemow - obsluga klienta dostateczna!
      Pozdrawiam
      • Gość: Bart Re: Profit Development IP: *.magma-net.pl 11.02.07, 12:25
        No nie dziw się że się nie da, bo jak ty przeniesiesz sobie WC to muszą ci
        zrobić do niego wentylacje, nie wspominająć że powinien w okolicy bć gdzieś pion
        wodny, a taka wentylacja niesie za sobą pomniejszenie mieszkania nad Tobą!!
        Myślę że inni klienci mogli by być zdenerwowani.

pozdro
        • Gość: Grzegorz Re: Profit Development IP: *.stb.ubr01.sout.blueyonder.co.uk 11.02.07, 12:33
          To ze wentylacja jest potrzebna to mnie nie dziwi. Dziwi mnie za to ze u sasiada za sciana jest wc, przy tym samym ciagu, wiec ogolnie stwierdzam ze dla nich to problem wiec wola odpowiedziec ze archtekt i kierownik projektu sie nie zgadza bo ciagu wetylacyjnego nie ma.
          Szkoda tylko ze pracuje w brazy budowlanej wiec troche sie znam a oni szukaja jeleni...
          • Gość: joe budowniczy Re: Profit Development IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.07, 15:01
            Zapewne potrzebny był dodatkowy pion do tego twojego przeniesionego wc, a w
            budynkach wielorodzinnych nie zawsze jest miejsce, żeby taki dodatkowy pion
            dołożyć (jak ktośwcześniej pisał mogłoby to zmienić czyjesz mieszkanie na
            wyższej ondygnacji)- ale to zapewne wiesz, skoro pracujesz w branży budowlanej.
          • Gość: Bart Re: Profit Development IP: *.magma-net.pl 11.02.07, 17:04
            Nie da się podpiąć dwóch WC, a raczej nie można bo da się wszystko - właśnie
            widać jak się znasz na budownictwie. Mieli rację że się nie zgodzili.

pozdro
            • Gość: Grzegorz Re: Profit Development IP: *.stb.ubr01.sout.blueyonder.co.uk 11.02.07, 19:30
              przy zastosowaniu odpowiedniej wentylacji mozna wszystko (grawitacyjna/mechaniczna). Jesli w pionie sa podpinane to podpiecie w poziomie tez nie stanowi problemu, w szczegolnosci gdy zastosujesz went. mechaniczna. POczytaj ksiazki i nie rzucaj sie, chyba ze cie to jakos specjalnie podnieca.
              Milej lektury, ja juz koncze ten temat.
              Pozdrawiam
              • Gość: HerMann Re: Profit Development IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.07, 20:10
                Co do miłych lektur to polecam:
                Dz. U. Nr 75, poz. 690
                § 148.2.W pomieszczeniu, w którym jest zastosowana wentylacja mechaniczna lub
                klimatyzacja, nie można stosować wentylacji grawitacyjnej.

HerMann
                • Gość: Bart Re: Profit Development IP: *.magma-net.pl 11.02.07, 20:44
                  Ale tam jest wentylacja grawitacyjna i nie można do niej podpinać mechanicznej!!!
                  • Gość: Bart Re: Profit Development IP: *.magma-net.pl 11.02.07, 20:46
                    Aha i jak to w pionie są podpinane, bo czegoś tu nie rozumiem, każde WC ma
                    osobny przewód wentylacyjny, chyba nie myślisz że do jednego przewodu jest
                    podpięte kilka pięter???
    • jezyk771 Re: Profit Development 11.02.07, 20:59
      Prosze o opinie na temat developera Profit Development. Jestem zainteresowany
      mieszkankem na Obornikiej 111 - ZIELONA PERGOLA.

Czy ktos nabyl juz tam jakies mieszkanie?

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka