Dodaj do ulubionych

gdzie można szybko kupić meble kuchenne???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 20:39
Mam pytanie - czy wiecie gdzie można zamówić ładne, nowoczesne meble
kuchenne z w miarę szybkim terminem realizacji????????
Wszystkie firmy z którymi się kontaktowałam mają terminy
najwcześniej na marzec! :((( :((( :(((
Jakaś masakra po prostu.... :(

Będę wdzięczna za namiary na sprawdzonych fachowców.
Pozdrawiam!
D.
Obserwuj wątek
    • Gość: kriss Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 20:50
      szybko to tylko gotowe zestawy np. BRW mozna kupic , jezeli robione na wymiar to
      oczywiscie dluzej, terminy sa na styczen, dowiadywalem sie w paru miejscach.
      • Gość: Dana Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 20:53
        Na przykład? :)
        • Gość: gosc Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.ha.pwr.wroc.pl 22.11.07, 21:06
          np byłam ostatnio w Manhattan meble (przy Placu Solidarności), chyba na 2 albo 3
          pietrze. Zrobiłam sobie wycenę kuchni (na frontach firmy Atlas) czas oczekiwania
          8 tygodni. I w większości firm termin 6 - 9 tygodni, więc nie wiem jak szukałaś :)
          powodzenia
          • Gość: Dana Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 21:46
            W Manhattanie rzeczywiście nie byłam, bo skupiałam się bardziej na
            małych firmach robiących różne meble na wymiar.. ;)
            Zajrzę więc na pewno, dzięki! ;)

Liczę na kolejne Wasze wskazówki! ;)

Pozdrawiam!
            D.
            • werronka10 Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? 23.11.07, 14:00
              jak w manhattanie to mebes, a ja mebes nie polecam.
              masakra jakaś z reklamacjami.
              nie tylko ja narzekam.
              zgłosiłam usterkę w grudniu i w czerwcu przyjechali, zabrali szafkę i mialam dziurę po niej jeszcze dwa miesiące. ale teraz to ja dopiero mam :((( ale chyba się już ich nie doczekam
              • Gość: gość Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 15:14
                A może Dekorda? na rogu Włodkowica i Św. Antoniego, ktoś ma jakieś
                doświadczenia z ta firmą?
                • Gość: gość Re: meble kuchenne/dekorda IP: 89.174.15.* 11.09.08, 17:56
                  Dekordy nie polecam!!! U nas chyba skończy się zerwaniem umowy. Forniry
                  wybarwione w ciapki, meble miały być na początku lipca, do tej pory użeramy sie
                  z reklamacjami i z wydostaniem ze studia reszty mebli, która w ogóle nie została
                  zamontowana. Od dwóch miesięcy żyjemy bez czynnej kuchni. Do tego bardzo
                  niekompetentna Pani która zajmowała sie naszymm projektem, oraz kierownik który
                  umawia sie na montaż i nie raczy nawet go odwołać - poprostu nikt nie
                  przyjeżdża! A TY zwalniasz sie człowieku z pracy i czekasz na nich jak frajer w
                  domu. Wydaliśmy tam dużą sumę pieniędzy (60 tys) i to co dostajemy w zamian jest
                  szokujące!!!
    • Gość: 1annamariap Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.as.kn.pl 23.11.07, 16:29
      Nie wiem jak szybko jest teraz, bo ja robilam jakies 1,5 roku temu(czekalam
      ponad miesiac,moze z 2,ale na pewno dobrze robia meble kuchenne na wymiar w
      Expert kuchnie w Astrze, na parterze(zrobili mi takie meble jakie
      chcialam(projekt dopracowalismy pare razy),zamontowali w polowe dnia i wszystko
      jest z nimi w porzadku do dzis, zadnej reklamacji nie skladalam.Naprawde jestem
      zadowolona z tych mebli, podobaja mi sie i innym tez.Jest duzy wybor
      materialow,mozna tez zamowic od razu u nich sprzet(takze szeroka oferta).Ja
      mialam swoj, takze za niewielka doplata zamontowali mi moj.Aha w astrze sa
      oprocz tego jeszcze chyba 2 inne stoiska z meblami kuchennymi.Poza tym wiem, ze
      meble na wymiar robia tez na dworcu swiebodzkim, na tym targowisku, ale to nie w
      moim guscie akurat, wiec trzeba sprawdzic samemu(widzialam u jednej
      kolezanki,ale srednio mi sie podobaly, choc Ona byla zadowolona,to kwestia
      gustu,zreszta moze maja tam inne propozycje,a akurat Ona wybrala taka)
      • kuligot Uwaga NA firme ATLAS 03.12.07, 20:49
        Jak szybko to nie ATLAS!!!
        > Zdecydowanie ODRADZAM!!!!! Są nierzetelni, nieterminowi - i w
        ogóle wszystko na nie. Nic z umowa się nie zgadza - mam serdecznie
        dosyc uzerania z nimi juz od pół roku - termin dostarecznia mebli
        był na 31 lipca - do tej pory nie mam frontów szafek i zamówionego
        u nich oświetlenia. Wszystko dowozili na raty - i do końca roku
        kwestia na penwo sie nie zamknie!!!!!! Naprawde jestem juz
        zdesperowana - a właściciel L. Hamrol (dotrałam do jego prywatnego
        telefonu) po prostu przestał odbierać ode mnie telefony... szcyt
        nieprofesjonalzmu i sama juz nie wiem czego...
    • Gość: Yolanda Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.08, 18:09
      Ja znam taką jedną firmę - Fraxinus, kom. 509-875-944. Może firma
      nie jest wielka, ale słowna! Całkiem szybko (wykonanie wraz z
      montażem niecałe 1,5 miesiąca) i nad wyraz profesjonalnie (bardzo
      miły Pan z obsługi:):):)) Można liczyć na fachowe porady.I, co
      ważne, w przyzwoitej cenie (projekt gratis). Naprawdę byłam pod
      wrażeniem.
      • jumakbaby Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? 02.01.08, 22:17
        O! ja tez znam Fraxinusa :). Robią z resztą nie tylko kuchnie :). Mała firma,
        ale wierzcie, takie są najlepsze. Ja mam kuchnie BRW... ładna to może ona jest,
        ale ile krwi mi napsuli przy jej montowaniu to koszmar. Wielki komunistyczny
        moloch! A Pan Witek,o ile dobrze pamiętam, z Fraxinusa, który robił mi szafy,
        biurka i zabudowę łazienkową, a u moich przyjaciół kuchnię (śliczną z resztą) to
        profesjonalista. Przede wszystkim świetny projektant z odpowiednim
        wykształceniem i przeszkoleniem. Bardzo słowny i kontaktowy. Firma rzetelna i na
        prawdę godna polecenia. No i bardzo elastyczna: chcesz kuchnię za 20000, proszę
        bardzo, ale dla ludzi z cieńszym portfelem mamy też niezły wybór. I do tego tak
        samo doskonałą obsługę i serwis. Polecam :) kontakt : skype- fraxinus4
        gg -3381346
    • Gość: Marta Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.users.zlotniki.pl 04.01.08, 19:18
      Oto nr dobrych i uczciwych fachowców od kuchni:509 875 944. Polecam. Mam śliczne i praktyczne mebelki. M
    • Gość: ania Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.static.korbank.pl 13.01.08, 10:37
      polecam firme lider z wrocka,www.lider2.com.pl
      nie moge nic zlego powiedziec.
      • Gość: Fantek Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.static.korbank.pl 13.01.08, 10:52
        Tak zerknęłam na ich projekty i faktycznie profesjonalna robota.Ale ile to tak
        mniej więcej kosztuje,ile np. Aniu dałaś za swoją kuchnie?
        • Gość: ania Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.static.korbank.pl 13.01.08, 11:01
          moja kuchnia kosztowała 6.800,00
    • Gość: xyz Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 20:30
      ...tylko w Erze. A tak na poważnie w BRW czekaliśmy jakieś 3 miesiące
      • Gość: andre Re: gdzie można szybko kupić meble kuchenne??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 11:59
        Ja również robilem przymiarki w kilku firmach, w koncu zamówiłem w
        IKEA, całość była gotowa w tydzień, jestem zadowolony z jakości i
        obsługi, drobna reklamacje (wymiana 1 frontu) wykonali od reki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka