Dodaj do ulubionych

firma "Probis"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 14:51
Poszukuje osób,które już zakupiły okna i rolety od tej firmy
tzn."Probis" ul.Reja 72a we Wrocławiu.Czy to jest firma wiaryodna,bo
w całym domu chce tą usługę wykonać a czytałam coś żle o tej
firmie.Proszę odpowiedz mi bardzo mi zależy.
Obserwuj wątek
    • Gość: niezadowolony klie Re: firma "Probis" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:43
      Odradzam.Nierzetelna firma. Podpisałem umowę w styczniu 09 na montaż okien w
      mieszkaniu i budowanym domu. Termin realizacji 3-4 tygodnie. Zamontowali okna w
      domu nie ten profil który zamawiałem zamiast komerlinga jakieś deko, parapety w
      jednym pokoju dwa różne kolory. A potem zaczęły się schody. Umówiony montaż w
      domu odwołują w tym samym dniu. Nie muszę mówić jakie to rodzi komplikacje
      PODCZAS BUDOWY. Z montaż pod koniec lutego mimo około 10 różnych terminów nic
      nie wyszło - właściciel zawsze odwoływał montaż w dniu umówionego montażu. On
      nie chciał zrobić tych okien. Jak się budujecie to sami wiecie jak dużą obsuwą
      jest przesunięcie montażu okien (elektryk, hydraulik, tynki, podłogi itp.) Pod
      koniec kwietnia właściciel stwierdził, że się pomylił przy wycenie w styczniu
      !!!!!!!!!! i mam mu dopłacić 14 tysięcy z choinki chyba się urwał. Zamówiłem
      okna gdzie indziej i tam dotrzymają terminu. Jak chcecie trochę adrenaliny to
      zamówcie tu okna, ale jak chcecie je mioeć na czas to omijajcie tą firmę z
      daaaaaaaaaaaaaleka.
    • Gość: Agnieszka Re: firma "Probis" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 15:11
      Czytam te komentarze z niedowierzaniem ponieważ ja mam zupełnie inne
      doświadczenia z firmą Probis. Fachowy pomiar i obsługa. Mieszkanie idealnie
      zabezpieczone podczas montażu. Czyściutkie i szybkie wykonanie. Jestem bardzo
      zadowolona z tej firmy i z czystym sumieniem polecam znajomym. Nikt nie narzekał
      jak do tej pory.
      Podsumowując - polecam z czystym sumieniem.
      • Gość: aga Re: firma "Probis" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 22:26
        Ja mam bardzo przykre doświadczenie z tą firmą.Moja sprawa trafiła
        do sądu i co się okazało było więcej osób takich jak ja. Nikomu tej
        firmy nie polecam.Widocznie Pani miała szczęście .
    • Gość: lech Re: firma "Probis" IP: *.legnica.vectranet.pl 04.06.09, 16:26
      firma porażka. jak ktoś chce miec klopoty albo wrzody zoladka to niech sie
      zdecyduje na zakup w tej firmie.
      • Gość: cece Re: firma "Probis" IP: *.legnica.vectranet.pl 27.07.09, 22:50
        ta firma jeszcze w ogóle istnieje???? zadziwiające jeśli tak. już dawno
        prokurator powinien dobrać się właścicielowi do skóry.
    • Gość: partacze Re: firma "Probis" IP: *.core.lanet.net.pl 15.08.09, 08:38

Witam firma "Probis"jest nie rzetelna inie kompetentna-zakładałam u nich okna są
      porysowane i jest smuga pomiędzy szybami do tej pory, a trwa to prawie rok nie
      doczekałam się reklamacji,złożyłam już skargę u rzecznika spraw
      konsumenta.Stanowczo odradzam firma kogucik!!!!!!!!!
    • Gość: Adam Re: firma "Probis" IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.11.09, 12:33
      Firma nieuczciwa - wiecznie przekładane terminy. Firma wspolpracuje z
      Lucasbankiem - bank od razu przelewa 100% pieniedzy po czym pozostaje juz tylko
      blagac p.Prokopowicza, zeby raczyl przyjsc. Prosze sie przygotowac na
      przekladanie terminu wiele razy - najczesciej w umowionym wczesniej dniu. UWAGA
      - firma nie ma siedziby - adres na umowie i pieczątce to fikcja. ODRADZAM
      ODRADZAM ODRADZAM !!!
      • Gość: Adam Re: firma "Probis" IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.11.09, 12:34
        Osoby poszkodowane zachecam do wspolnego wybrania sie do PROKURATURY Prosze
        pisac : piast3@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka