Dodaj do ulubionych

Chcę sprzedać mieszkanie

IP: *.aster.pl 31.05.09, 10:50
Mam mieszkanie do sprzedania na Prusa z 2000 roku, powierzchnia około 47
metrów 2 piętro w budynku 3 kondygnacyjnym bez windy. Ile mógłbym dostać za
takie coś? Dodam, że mieszkanie nie wymaga remontu i jest dosyć dobrze urządzone.
Obserwuj wątek
    • Gość: kawro Re: Chcę sprzedać mieszkanie IP: *.lanet.net.pl 31.05.09, 11:28
      jak sie zastanowisz nad cena , odezwij sie na kamienicawro@gmail.com bo szukam
      mieszkania
    • Gość: do RObert Re: Chcę sprzedać mieszkanie IP: *.ntlworld.ie 31.05.09, 11:48
      Zalezy to od wielu czynnikow jak np. jaka jest wystawa okien, jaki widok, czy
      jest balkon/piwnica/parking/garaz itd. Istotne jest czy jest ciche czy nie.
      Jakie tam placisz rachunki rowniez ma znaczenie. Zob kilka zdjec i wrzuc na
      jakis serwer np
      fotosik.pl

opisz dokladniej co i jak wowczas forumowicze pomoga. Sam szukam lokum wiec moze
      bedzie to dla mnie atrakcyjna oferta.

Przejrzyj portale ogloszeniowe ale tylko oferty bezposrednie. Na agencje nie ma
      co patrzec bo oni dorzucaja do ceny x% i pozniej ogloszenie wisi miesiacami.
      Jezeli zalezy Tobie na sprzedazy szybkiej daj cene nizsza.
      Musisz sobbie odpowiedziec na jedno fundamentalne pytnaie, czy chcesz mieszkanie
      sprzedawac, czy sprzedac?

Pozdrawiam i zycze udanej transakcji

• Gość: Robert Re: Chcę sprzedać mieszkanie IP: *.aster.pl 31.05.09, 22:07
        Mieszkanie jest idealnie ciche, ma miejsce postojowe,rachunki są bardzo niskie,
        około 130 zł plus liczniki co i wody, a ponieważ wystawa okien jest na płd zach,
        jest sloneczne i cieple. Jest tez rozkladowe, wg mnie jedyna wada tego
        mieszkania jest to, ze nie ma balkonu tylko drzwi balkonowe.
        Polozone jest na osiedlu zamknietym. Chwilowo nie moge zrobic zdjec, bo mnie tam
        nie ma. Dodam tylko, ze budynek jest bardzo ladny, dostal nagrode " budynku
        mieszkalnego roku". Wlasnosc hipoteczna z wieczysta dzierzawa.
      • Gość: a Re: Chcę sprzedać mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 10:29
        Sprzedajacy bezpośrednio życzą sobie zazwyczaj mniej od posredników
        o ich prowizję 2%+22 vat.Na mieszkanku za 300.000 zł to jest 7320zł.
        Dodam że aby sprawdzic papiery sprzedającego tez trzeba dać np
        prawnikowi od nieruchomości jakieś 1.000zł bo zdarzają się czasem
        niepotrzebne kłopoty po transakcji.Pewnie 6.000.0zł droga nie
        chodzi, kazdy ma wybór..
    • Gość: joldre Re: Chcę sprzedać mieszkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 11:35
      to dodaj jeszcze, że tak fatalnie wygłuszone, ze słyszysz jak dwa
      piętra wyżej pokrywka na garnku podskakuje.
      • Gość: Robert Re: Chcę sprzedać mieszkanie IP: *.aster.pl 03.06.09, 07:13
        To może powiesz mi ile to jest warte?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka