dogdors1 08.07.09, 19:09 Czy ktoś z Szanownych forumowiczów kupił może mieszkanie w inwestycji Odra House u dewelopera Euro Dom i może podzielic się uwagami na temat obsługi przez dewelopera, negocjacji, poziomu cen, itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dogdors1 Re: Odra House 11.07.09, 12:04 Nie ma jednak nikogo, kto rozmawiałby z tym deweloperem? Może o swoich doświadczeniach opowiedzą Ci, co kupili mieszkania w ich poprzedniej inwestycji (Silesia przy Jagiełły)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxie Re: Odra House IP: *.as.kn.pl 13.07.09, 22:02 Witam, co cię nurtuje? Ja mam zakup u tego dewelopera za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
dogdors1 Re: Odra House 13.07.09, 23:11 Jeżeli zakup dotyczy Odra House, to chciałbym wiedziec czy: -byli skłonni negocjowac cenę wyjściową i w jakim procencie, -czy miałaś w umowie określoną waloryzację (przy płatnościach ratalnych) i z jakim wskaźnikiem. Poza tym tak bardziej ogólnie - poziom satysfakcji z obsługi. Dziękuję i pozdrawiam PS. No może jeszcze czy mieszkanie kupiłaś pod wynajem czy do zamieszkania i co Tobą kierowało, że właśnie w tej lokalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slk Re: Odra House IP: *.e-wro.net.pl 23.06.10, 22:56 Witam Czy może ktoś z forumowiczow jest posiadaczem mieszkania w Odra House i bylby skłonny podzielić się wrażeniami. Konkretnie kontakt z developerem(poziom obslugi, negocjacje cen itp) oraz stan mieszkania podczas odbioru. dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Odra House IP: *.wroclaw.mm.pl 23.06.10, 23:40 nikt nie kupił, przeciez ta inwestycja stoi niemal pusta, zajęte jest moze 30 procent mieszkań a zbudowano to prawie rok temu. Ludzie z Euro Domu są beznadziejni: próbowałam umowic sie na oglądanie, zaproponowano mi godziny 11 do 16. Powiedziałam, ze pracuje a oni, że też pracują w określonych godzinach i "czemu ja sie dziwie, mają swoje sprawy też". Chciałam w sobotę, powiedzieli, że w tą nie ale może (podkreślam: może) w następną. Zrezygnowałam, są inne lokalizację. To jest żenada, ten Euro Dom i biuro na Jagiełły. Odpowiedz Link Zgłoś
africalibre Re: Odra House 24.06.10, 09:58 Potwierdzam. Można odnieść wrazenie, ze ludziom z biura nie zależy na sprzedaży. Pytałem na targach w Hali Stulecia obsługe stoiska. Siedział tam ponury facet i starsza kobieta. Chciałem umowic się na oglądanie w tygodniu po godzinie 18. Kobieta powiedziała, ze nie, bo oni tak długo nie pracują. No to nie. Jak sie chce coś sprzedać, trzeba dopasować swoje godziny. Szczególnie jak to coś kosztuje 700 tysięcy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Odra House IP: *.as.kn.pl 01.10.10, 07:59 Piszesz jakies bzdury. Po pierwsze: jak dokonujesz juz tak powaznego zakupu jak mieszkanie to bierzesz dzien wolny - albo pare godzin. Po drugi sorki, ale po godzinie 18 to mozesz sobie jechac do całodobowego tesco i robic zakupy. Nie zapominaj, że Ci ludzie tez maja rodziny i swoje zycie. Nie dziwie sie, że nie chceli sie umowic pozniej - sama bym takiego klienta spuscila na drzewo. Tylko niestety żyjemy w takim spoleczeństwie, że klient myśli, że za wszelką cenę trzeba mu włazić w dupę i być dostępnym 24h na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Odra House IP: *.wroclaw.mm.pl 01.10.10, 09:11 Nie masz racji Anika. Po prostu nie masz racji, to taka branża, podobnie jak pośrednictwo przy sprzedaży nieruchomości, że praca odbywa sie czesto poznym popołudniem albo wieczorami. Nie podoba sie taka praca, zmień, rodzina nic tutaj do tego nie ma. Policja, strażacy, lekarze czy celnicy albo kelnerzy TEZ MAJĄ RODZINY, Anika. Nic nie rozumiesz i to jest dramatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocios Re: Odra House IP: 109.199.19.* 10.07.10, 10:02 Witam, Dziwię się opinii przedmówców, ponieważ kupiłem u nich mieszkanie i uważam, że poziom obsługi jest na wysokim poziomie. Szczególne pozdrowienia dla Pani Kasi. Można negocjować cenę. Generalnie pozytyw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Odra House IP: *.wroclaw.mm.pl 10.07.10, 10:52 Pracujesz w Euro Domu Nocios i naganiasz klientów. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Techbau Odbiory mieszkań i domów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 16:00 Profesjonalne odbiory mieszkań , domów i lokali usługowych od firm developerskich i spółdzielni mieszkaniowych szczegóły na : www.favore.pl/97641_odbior-mieszkania-odbior-domu-wroclaw-okolice-dolnoslaskie.html lub skontaktuj się telefonicznie : 0-607-937-916 071-315-52-48 Firma "Techbau" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocios Re: Odra House IP: 109.199.19.* 10.07.10, 20:49 Nie zamierzam nikogo atakować, jest to moja prywatna opinia i zapewniam "NIE JESTEM PRACOWNIKIEM EURO-DOM" jak widać komuś puszczają nerwy i rzuca bezpodstawne oskarżenia JESTEM POPROSTU ZADOWOLONYM KLIENTEM I TYLE POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Odra House IP: *.wroclaw.mm.pl 10.07.10, 23:43 Nonsens, twoje IP wskazuje, ze jestes pracownikiem. Korespondowalismy z Euro Domem, wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
africalibre Re: Odra House 11.07.10, 11:01 Potwierdzam, Nocios jest pracownikiem Euro Domu, nagania tutaj na kupno tych szalenie drogich mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notek Re: Odra House IP: *.finemedia.pl 11.07.10, 14:50 Ale ludzie wypisujecie głupoty. Nieźle się uśmiałem. Pewnie jesteście z konkurencji. I tak możemy sobie jeden drugiemu udowadniać, a biedni czytelnicy forum mają robioną wodę z mózgu. Szkoda, że poziom dyskusji jest taki niski, bo można by wymienić między sobą ważne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
patrixjer Re: Odra House 11.07.10, 14:55 ot taka wojna polsko-polska, zgoda buduje, a Polska jest najważniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenada Re: Odra House IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.10, 15:43 no i znowu Bela i africalibre trolluja w kolejnym watku-Ci ludzie sa wiecznie niezadowoleni...zenujace!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Odra House IP: *.wroclaw.mm.pl 11.07.10, 17:24 Nikt nie troluje. Zauważ, ze Notek i Nocios to jedna ta sama osoba. Kto to? zapraszam do biura firmy na ulice Jagiełły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notek Re: Odra House IP: *.finemedia.pl 11.07.10, 18:34 Najgorsze w tym wszystkim jest to, że dyskusja zamiast być merytoryczna robi się po prostu denerwująca. Droga Belu czy wniosłaś do dyskusji coś konstruktywnego? Szkoda naszego i Twojego czasu na puste słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Odra House IP: *.wroclaw.mm.pl 12.07.10, 09:03 szkoda czasu na twoje naganianie na kupno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euro-dom Re: Odra House IP: *.as.kn.pl 03.08.10, 12:39 Witam. Panie Darku, dziękujemy za miłe słowa. Przekażę pozdrowienia Kasi. Co to godzin umawiania się na oglądanie mieszkań to myślę, że jesteśmy bardzo elastyczni. Wszyscy pracujemy przeważnie w tych samych godzinach, tak samo jak banki i urzędy. Mimo wszystko wielu naszych klientów nie ma z tym żadnych problemów, bo jeśli komuś zależy na zakupie mieszkania to zawsze znajdziemy termin i godzinę, które pasują obu stronom. Pozdrawiam Paweł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: Odra House IP: 91.90.161.* 03.08.10, 14:28 To wam powinno zależeć bardziej na sprzedaży niż klientom na kupno. Powinniście być do dyspozycji a narzucacie poronione godziny oglądania. Szczytem był duest z targów w Hali Stulecia: starsza pani i niemiły typek w garniturze. Antypropaganda i osiedla i Euro Domu. Skoro ludzie maja wydać 700 tysięcy na wasze mieszkania, to powinniście odpowiednio się prezentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuma Re: Odra House IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 22:47 Kupowałam za pośrednictwem Home Broker - polecam (nie pobierają prowizji). Nie polecam obsługi Euro-Dom - szybko sprzedać, a potem już można olać klienta. Pani prezes ma chyba jakieś problemy, bo bardzo nerwowo traktuje klientów. Generalnie średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: Odra House IP: 91.90.161.* 27.10.10, 09:05 i ta cała syfiarnia wokoło, tylko jeden wąski wyjazd z garażów dla całego budynku, ciasnota. Okna na wiezowce okoliczne, taka wielka kasa za takie dziadowskie warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Odra House IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 07:42 no właśnie! jakieś szczegóły zapodaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Odra Hause - MAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 07:44 MAXI bywasz na forum? halo? Odpowiedz Link Zgłoś
liuzzi Re: Odra Hause - MAXI 18.11.10, 08:45 Panno Szczepankiewicz, prosimy już nie zmieniać nicków, nie wymyślać wpisów... IP wszystko zdradza, naprawdę. Niech już Panna da spokój i idzie spamować inne fora, skoro admin Pani jeszcze stąd nie wykopał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Odra Hause - MAXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.10, 11:43 matko moja na forum umawianie sie z klientami??? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka768 Re: Odra House 04.02.15, 11:37 Polecam się zgłosić do biura nieruchomości Verso ( www.verson.com.pl ) . Mają w ofercie te mieszkania a z doświadczenia mogę ich polecić. Kupowałem z ich pośrednictwem mieszkanie i ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego. Jak na debiut z biurem nieruchomości to mnie pozytywnie zaskoczyli :) Odpowiedz Link Zgłoś