solka11 04.06.06, 10:05 Witam, czy ktoś z Was może polecić gospodarswtwo agroturystyczne w okolicach kotliny Jeleniogórskiej? Z góry dziękuję solka11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: avia Re: gospodarstwo agroturystyczne IP: *.reja.osiedla.net 05.06.06, 10:30 Hej. Z całą odpowiedzialnością mogę polecić takie gospodarstwo, trochę bardziej w kotlinie Kłodzkiej, za to niezwykłe! Położone w wiosce, gdzie mieszka 90 osób, nie ma latarni, sklepu czy PKS-u, gdzie przechodzi szlak turystyczny między Lądkiem a Stroniem Śląskim i jest stary, chyba XII-wieczny kościół. Właściciele gospodarstwa są przemili i przesympatyczni, pokoje czyściutkie, w każdym pokoju (czteroosobowym, ale jeśli jedzie się w dwie osoby to płaci się za dwie osoby, nie za pokój) jest łazienka. Jest wspólny pokój z TV i WIELKIM kominkiem oraz malutkim aneksem kuchennym. Jeżeli ktoś chce się wyciszyć, pospacerować po lasach i polach (przepiękne tereny...) to to jest miejsce dla niego. Byłam tam już chyba z 5 razy i tylko kombinuję, kiedy znowu pojadę :) A to link to ich stronki: www.sudety.info.pl/kuczwalska/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
emango Re: gospodarstwo agroturystyczne 12.06.06, 13:40 Cześć, z całą odpowiedzialnością mogę polecić miejsce urocza: SOKOLIK, państwo Fabiańscy, Trzcińsko 79, koło Janowic Wielkich, tel. 75/ 75 15 247. Bardzo miłe pokoje z toaletami i czyściusieńko i pachnąco wszędzie. Niezwykle sympatyczni gospodarze. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka410 Re: gospodarstwo agroturystyczne 21.06.06, 15:42 pewnie juz nie czekasz na nowe informacje , ale może kogoś to zainteresuje wieś Antoniów , niedaleko Jeleniej Góry , bardzo mili gospodarze, bardzo ładnie urządzony ogród, zwierzatka : szynszyle , świnki wietnamskie , koza bażanty , gospodyni bardzo dobrze gotuje , ładny pokój gościnny z kominkiem itd... Jeśl masz ochotę zadzwoń i popytaj 075 76 94 104. Ja byłam tam na poczatki czerwca , wróciłam bardzo wypoczęta i zadowolona. Piękne widoki , scieżki rowerowe, bajecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
solka11 Re: gospodarstwo agroturystyczne 04.07.06, 23:24 Byłam (z rodzinką) i polecam: Jeżów Sudecki 125, państwo Wolakowie, "Agroturystyka". Wieś, dom "turystyczny" połaczony z prywatnym) nowy; ogród, łąka i pole na zboczach góry; super widok na Jelenią Górę i pasmo Sudetów; własne kury, krowy, konie, króliki. Własne mleko, ser, jaja, warzywa. Dobre jedzonko:). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś