Dodaj do ulubionych

gospodarstwo agroturystyczne

04.06.06, 10:05
Witam,
czy ktoś z Was może polecić gospodarswtwo agroturystyczne w okolicach kotliny
Jeleniogórskiej?
Z góry dziękuję
solka11
Obserwuj wątek
    • Gość: avia Re: gospodarstwo agroturystyczne IP: *.reja.osiedla.net 05.06.06, 10:30
      Hej. Z całą odpowiedzialnością mogę polecić takie gospodarstwo, trochę bardziej
      w kotlinie Kłodzkiej, za to niezwykłe! Położone w wiosce, gdzie mieszka 90
      osób, nie ma latarni, sklepu czy PKS-u, gdzie przechodzi szlak turystyczny
      między Lądkiem a Stroniem Śląskim i jest stary, chyba XII-wieczny kościół.
      Właściciele gospodarstwa są przemili i przesympatyczni, pokoje czyściutkie, w
      każdym pokoju (czteroosobowym, ale jeśli jedzie się w dwie osoby to płaci się
      za dwie osoby, nie za pokój) jest łazienka. Jest wspólny pokój z TV i WIELKIM
      kominkiem oraz malutkim aneksem kuchennym. Jeżeli ktoś chce się wyciszyć,
      pospacerować po lasach i polach (przepiękne tereny...) to to jest miejsce dla
      niego.
      Byłam tam już chyba z 5 razy i tylko kombinuję, kiedy znowu pojadę :)
      A to link to ich stronki:
      www.sudety.info.pl/kuczwalska/index.html
      • solka11 Re: gospodarstwo agroturystyczne 05.06.06, 17:54
        Dzięki:)
        • emango Re: gospodarstwo agroturystyczne 12.06.06, 13:40
          Cześć,
          z całą odpowiedzialnością mogę polecić miejsce urocza: SOKOLIK, państwo
          Fabiańscy, Trzcińsko 79, koło Janowic Wielkich, tel. 75/ 75 15 247. Bardzo miłe
          pokoje z toaletami i czyściusieńko i pachnąco wszędzie. Niezwykle sympatyczni
          gospodarze. Polecam.
    • anka410 Re: gospodarstwo agroturystyczne 21.06.06, 15:42
      pewnie juz nie czekasz na nowe informacje , ale może kogoś to zainteresuje wieś
      Antoniów , niedaleko Jeleniej Góry , bardzo mili gospodarze, bardzo ładnie
      urządzony ogród, zwierzatka : szynszyle , świnki wietnamskie , koza bażanty ,
      gospodyni bardzo dobrze gotuje , ładny pokój gościnny z kominkiem itd... Jeśl
      masz ochotę zadzwoń i popytaj 075 76 94 104.
      Ja byłam tam na poczatki czerwca , wróciłam bardzo wypoczęta i zadowolona.
      Piękne widoki , scieżki rowerowe, bajecznie.
    • solka11 Re: gospodarstwo agroturystyczne 04.07.06, 23:24
      Byłam (z rodzinką) i polecam:
      Jeżów Sudecki 125, państwo Wolakowie, "Agroturystyka". Wieś, dom "turystyczny"
      połaczony z prywatnym) nowy; ogród, łąka i pole na zboczach góry; super widok
      na Jelenią Górę i pasmo Sudetów; własne kury, krowy, konie, króliki. Własne
      mleko, ser, jaja, warzywa. Dobre jedzonko:).
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka