wpia 06.04.04, 18:51 Pierwszy rok - a w szczególności wstęp do prawoznastwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biuralistka Re: Przedmiot-nudy 06.04.04, 21:01 Ja nie przepadałam za prawem administracyjnym w całości, a budowlane to już w ogóle brrr... Aha, jeszcze ubezpieczenia społeczne, co i rusz mieszają w głowach :) B. Odpowiedz Link Zgłoś
wpia Re: Przedmiot-nudy 14.04.04, 15:54 na szczescie na UW nie ma czesci szczegolowej z administracji, tylko praktycznie sie trzeba nauczyc dobrzetzw czesci ogolnej Odpowiedz Link Zgłoś
raans Re: Przedmiot-nudy 12.05.04, 17:38 wpia napisał: > na szczescie na UW nie ma czesci szczegolowej z administracji, tylko > praktycznie sie trzeba nauczyc dobrzetzw czesci ogolnej akurat.... moze zdawales w zerowce u kogos kto nie pytal z tego, ja mam zaraz egz z Przybyszem w terminie a nie jestem od niego z grupy a on takich podobno z calej materialnej pyta.... :/ pby 15 dni starczylo na cal podrecznik.... PS: no chyba ze piszac UW miales na mysli UWr.... pzdr raans Odpowiedz Link Zgłoś
wpia Re: Przedmiot-nudy 12.05.04, 22:56 nasz człowiek od post. egzekucyjnego w administracji. Zabawny, o ile nudy moga byc zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
szined Re: Przedmiot-nudy 13.05.04, 22:58 Dla mnie najwieksze nudy to socjologia prawa i prawo administracyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
wpia socjo 14.05.04, 10:22 socjologia - wykład z Kojderem, mimo ze to sympatyzny człowiek rzeczywiście dość nudny, ale ćwiczenia, potrafią być b. interesujące, zupełnie oderwane od naszego wydziału. Odpowiedz Link Zgłoś
wpia Re: socjo 14.05.04, 15:27 pewnie tak. A co sądzisz o prawie finansowym, warto brac? Odpowiedz Link Zgłoś
wpia Re: socjo 14.05.04, 15:28 otworzyłem nowy wątkem dla finansowego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18761&w=12650217 Odpowiedz Link Zgłoś
bolek5 Re: Przedmiot-nudy 14.05.04, 22:35 Witam! wpia napisał: > (...) w szczególności wstęp do prawoznastwa Dawno, dawno temu pewien młody człowiek postawnowił uczyć się sztuk walki w sławnym klasztorze Shao-lin. Dotarł tam po wielu miesiącach wędrówki i przedłożył mnichom swoją prośbę. Ci przyjęli go a następnego dnia postawili przed nim ceber pełen wody i nakazali mu wychlapać ją uderzeniami otwartych dłoni. Gdy uczniowi udało się osuszyć ceber, przyniesiono mu następny i ponowiono polecenie. Gdy i ten został wychlapany, przyniesiono następny i następny i następny... Po dwóch latach wychlapywania cebrów z wodą uczeń się zbuntował. Kopnięciem przewrócił kolejny, postawiony przed nim ceber i wybiegł z klasztoru złorzecząc mnichom. Zatrzymał się w najbliższej gospodzie, gdzie - wściekły na cały świat - zaczął pić na umór. Zainteresowali się nim "stali bywalcy", którzy pytali go o powód jego złości. "To wszystko przez tych głupich mnichów - odpowiedział uczeń - Zmarnowałem u nich najlepsze lata mojego życia i niczego się nie nauczyłem". Mówiąc to ze łzami w oczach walnął kułakiem w blat, a od tego uderzenia ciężki, dębowy stół rozsypał się w drzazgi... ;) Pozdrawiam Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
bolek5 Re: Przedmiot-nudy 15.05.04, 22:49 Witam! wpia napisał: > ładne. Prawda? ;) Pozdrawiam Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Przedmiot-nudy 15.05.04, 19:01 Prawo ochrony środowiska z Sołtysikiem na UG zieeeeeeew! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5232 Re: Przedmiot-nudy 21.05.04, 17:39 Prawoznastwo nie było najgorsze! Dla mnie najbardziej nudny, jałowy i nieprzydatny przedmiot to historia administracji nowożytnej wykładana przez Jerzego Malca, na którego wytrzymałam bodajże jednym wykładzie:)!!! Ogólnie póxniej egzamin zdawało sie dobrze( niska punktacja i stosunkowo wysokie oceny, trzeba było sie naprawde postarać, żeby nie zdać!). Ale sama nauka...Brrrr...Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
pikorpikor Re: Przedmiot-nudy 22.05.04, 00:46 Administracyjne. Zdecydowanie. Beeeeeeeee............... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_22 Re: Przedmiot-nudy 23.05.04, 17:51 P.konstytucyjne...Aż mnie trzęsie jak sobie o nim pomyślę..Tym bardziej,że facet przepuszcza 1 osobę na 1 terminie :( A i na poprawkach jest nie lepiej.koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś