maly.jasio 18.04.12, 04:31 Jeszcze sprzed czasow Czerwonych Gitar, a z czasow Pieciolinii, gdy Seweryn (a laskawy los pozwolil mi go osobiscie poznac...) popelnil cos tak uroczego www.youtube.com/watch?v=ARWNKJcvbZw&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: extra for you, Ribko - Mleczna Droga :) 18.04.12, 05:31 Dziękuję za to "extra for me" . Seweryna cenię, szczególnie tego "dawnego"... A o takiej porze (okolice czwartej - to Ty już nie spałeś, czy jeszcze nie spałeś? ) Odpowiedz Link
maly.jasio Re: extra for you, Ribko - Mleczna Droga :) 18.04.12, 06:30 i jedno i drugie wyobraz sobie : - ja po koncercie Czerwonych Gitar w 1965 rzucam moja Panienke i karze jej je z Schac samej do domu... majac lat 14 - by porozmawiac z Sewerynem (a mial wtedy lat 18). Juz wtedy wiedzialem, ze przejdzie do historii... Rozmowa trwala dluzszy czas... Chyba sie zaprzyjaznilismy Z Sewerynem , naturalnie , bo Panienka mnie rzucila Odpowiedz Link
rybka.11 Re: extra for you, Ribko - Mleczna Droga :) 18.04.12, 07:08 A co miała zrobic, jak jej samej kazałeś do domu jechać ? Rzuciła Wcale nie spałeś? Gratuluję Odpowiedz Link
leziox Re: extra for you, Ribko - Mleczna Droga :) 18.04.12, 11:55 No.A Seweryn mu powiedzial,ze jednak go nie kocha i nie bedzie z nim chodzil.W ten sposob chlopak zostal sam. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: extra for you, Ribko - Mleczna Droga :) 18.04.12, 12:23 Ale ja nie wiem, czy w pojedynke, to nie lepiej jest... Na zasadzie: 'po co kupować mleczarnie, skoro można miec mleko za darmo" Odpowiedz Link
maly.jasio Ostatni raz pomencze Ribko :) 18.04.12, 16:18 zapewniam , ze innych mek juz nie bedzie. najpiekniejsze nagranie Seweryna: www.youtube.com/watch?v=IYMlznoa0Mw Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Ostatni raz pomencze Ribko :) 18.04.12, 17:10 Muzyka nie męczy Więc...możesz tak muzycznie jeszcze... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Ostatni raz pomencze Ribko :) 18.04.12, 20:49 Bo to jest Klasyka A nie jakieś tam Dody, czy Wiśniewskie itp. Odpowiedz Link
maly.jasio Zespol w-zespol :) 19.04.12, 02:35 Seweryn - to tak naprawde jescze nie umial wtedy dobrze grac na gitarze (byl szkole muzycznej w klasie skrzypiec) i walil w tej piosence na basie Ale mial piekny glos i talent. Te wspaniala gitare - ktora tu slyszysz - to gitara Krzysztofa Klenczona. a zatem wespol - w-zespol... zgadzasz sie - Ribko? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Zespol w-zespol :) 19.04.12, 06:01 ...się zgadzam p.s. Ty chyba pracujesz jakoś w nocy chyba... Odpowiedz Link