Dodaj do ulubionych

Biuro Best Reisen

28.01.13, 19:07
czy ktoś leciał z nimi ? jakie są wasze opinie, bo nie wiem, czy decydować się na nich czy na Ecco
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Biuro Best Reisen 28.01.13, 21:01
      ecco dało ciała w zeszłym roku i nawet wakacje.pl i holidaycheck już nimi nie współpracują.
      lepiej poszukaj innego biura, bo best reisen też do znanych i wiarygodnych nie należy.
      • cairo7 Re: Biuro Best Reisen 28.01.13, 21:11
        A niby dlaczego nie nalezy do wiarygodnych.Podaj jakieś przyklady podparte dowodami.ja tam z nimi bylem w 2012,wszystko było ok.Best-przedłuzyli mi pobyt bez problemu,dowiezli nowe bilety itd.Z usług rezydentów nie korzystałem-to nie wiem jacy są.
        • niiktos Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 07:53
          cairo7 napisał:

> Podaj jakieś przyklady podparte dowodami
          Najlepiej poswiadczone notarialnie
          • aga230 Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 11:29
            mam jeszcze do wyboru biuro Exim Tours? o ty coś możecie powiedzieć?
            • aga230 Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 14:19
              exim i ecco? któreś bardziej pewne niż best reisen?
              • agen-t Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 14:33
                jestem agentem i nie słuchaj co ludzie piszą.czasami to konkurencja,a czasami mają pretensję o wszystko.kupią najtaniej a potem,że woda za zimna i ryby mało kolorowe.sprzedaję Best Reisen i Ecco.Best to nieduże biuro ale dzięki temu bardzo dbają o klienta niż molochy,które przerzucają ludzi jak worki.ze mną klienci z tego biura wrócili zadowoleni i polecają.Ecco musi popracować teraz o odzyskanie zaufania,a Exim no cóż,różne są zdania.ja ich nie sprzedaję.poza tym głupio mi ich oczerniać będąc w branży.jeśli masz ochotę to napisz,to polecę Ci coś ciekawego i na dobrym poziomie.mój mail moniatravel@wp.pl Bogdan,a Best jest mniej znany bo robią egzotykę i Emiraty.mają je najtaniej i latają codziennie.mam też inne biura.czasami warto zaufać fachowcowi.pozdrawiam
                • doral2 Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 18:56
                  no tak się składa, że agentem nie jestem,
                  z ecco jeździłam 4 razy, do momentu kiedy nie zrobili w trąbę w łonskim roku parę setek turystów.
                  ba, nawet zachwalałam ecco i każdemu polecałam.
                  ale już przestałam.
                  teraz kupuję wycieczki z biur, z którymi współpracują inni touroperatorzy,
                  jak nie współpracują, to widać mają dobry powód ku temu.
                  jakoś nie rzuciło mi się na oczy, by ktoś z best reisen współpracował...
                  ale może mam pypcia na oczach?
                  • agen-t Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 19:11
                    nie wiem o jakiej współpracy mowa bo nie zrozumiałem wpisu.touroperatorzy współpracują tylko przy wspólnych czarterach.sporo agentów za to sprzedaje Best Reisen i nic mi nie wiadomo żeby to było widać czy nie.jak się dzwoni do biura to nie chcą powiedzieć z kim czarterują samolot mi,a skąd ktoś postronny ma to wiedzieć.nie bronię Best bo jak każde biuro ma wady ale takie pisanie jest bez sensu,bo nie znam takiej sytuacji.
                    • cairo7 Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 20:15
                      Nie przejmuj się agencie-nikt nie zrozumial o co chodzi doral w tej wypowiedzi,pewnie ona sama też nie:).Ja tam też nie bronie Besta,ale odpowiadam na pytanie i piszę co wiem.A doral jak czegoś nie zna-to znaczy,że jest to złe....albo ma "pypcia na oczach":)....to da się usunąć chirurgicznie:)
      • alinaw1 Re: Biuro Best Reisen 30.01.13, 11:32
        zawsze intrygują mnie wpisy pseudoznawców. Jak coś jest znane, ma 500 bilbordów i spoty w TV- to OK? Tak było ze znaną Triadą, jeszcze bardziej znanym Orbisem i paru innymi ZNANYMI. To samo jest w sklepach: konsumenci jak barany wybiorą to, co widzieli w reklmówce, choćby to była największa tandeta. Tak samo słowo wytrych: wiarygodny. Ludzie, trochę konkretów i merytoryki, bo jesteście NIEWIARYGODNI!
        • Gość: Sid1 Re: Biuro Best Reisen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 21:02
          W drugą stronę tez to działa to samo było z Africano-Travel, Alba-Tour i innymi podobnymi nie znanymi wynalazkami.
          • alinaw1 Re: Biuro Best Reisen 31.01.13, 11:02
            Alba Tour akurat działała na polskim rynku krótko, stąd mniej POWSZECHNIE znana, ale mocno reklamowana w branży turystycznej, wciskająca się z cenami dwukrotnie mniejszymi od kontraktowych, ukochana Groupena.
    • alexred Re: Biuro Best Reisen 30.01.13, 02:30
      Ja z Best Reisen wysyłałem swoich klientów kilkadziesiąt razy i na razie nie było żadnych problemów a klienci byli zadowoleni. Spokojnie korzystaj z oferty
      • naturalny80 Re: Biuro Best Reisen 15.07.15, 18:45
        witam jakie opinie o tym biurze? Może ktoś leciał z nimi do Bułgarii? Dzięki za odpowiedzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka