aga230 28.01.13, 19:07 czy ktoś leciał z nimi ? jakie są wasze opinie, bo nie wiem, czy decydować się na nich czy na Ecco Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Biuro Best Reisen 28.01.13, 21:01 ecco dało ciała w zeszłym roku i nawet wakacje.pl i holidaycheck już nimi nie współpracują. lepiej poszukaj innego biura, bo best reisen też do znanych i wiarygodnych nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Biuro Best Reisen 28.01.13, 21:11 A niby dlaczego nie nalezy do wiarygodnych.Podaj jakieś przyklady podparte dowodami.ja tam z nimi bylem w 2012,wszystko było ok.Best-przedłuzyli mi pobyt bez problemu,dowiezli nowe bilety itd.Z usług rezydentów nie korzystałem-to nie wiem jacy są. Odpowiedz Link Zgłoś
niiktos Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 07:53 cairo7 napisał: > Podaj jakieś przyklady podparte dowodami Najlepiej poswiadczone notarialnie Odpowiedz Link Zgłoś
aga230 Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 11:29 mam jeszcze do wyboru biuro Exim Tours? o ty coś możecie powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
aga230 Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 14:19 exim i ecco? któreś bardziej pewne niż best reisen? Odpowiedz Link Zgłoś
agen-t Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 14:33 jestem agentem i nie słuchaj co ludzie piszą.czasami to konkurencja,a czasami mają pretensję o wszystko.kupią najtaniej a potem,że woda za zimna i ryby mało kolorowe.sprzedaję Best Reisen i Ecco.Best to nieduże biuro ale dzięki temu bardzo dbają o klienta niż molochy,które przerzucają ludzi jak worki.ze mną klienci z tego biura wrócili zadowoleni i polecają.Ecco musi popracować teraz o odzyskanie zaufania,a Exim no cóż,różne są zdania.ja ich nie sprzedaję.poza tym głupio mi ich oczerniać będąc w branży.jeśli masz ochotę to napisz,to polecę Ci coś ciekawego i na dobrym poziomie.mój mail moniatravel@wp.pl Bogdan,a Best jest mniej znany bo robią egzotykę i Emiraty.mają je najtaniej i latają codziennie.mam też inne biura.czasami warto zaufać fachowcowi.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 18:56 no tak się składa, że agentem nie jestem, z ecco jeździłam 4 razy, do momentu kiedy nie zrobili w trąbę w łonskim roku parę setek turystów. ba, nawet zachwalałam ecco i każdemu polecałam. ale już przestałam. teraz kupuję wycieczki z biur, z którymi współpracują inni touroperatorzy, jak nie współpracują, to widać mają dobry powód ku temu. jakoś nie rzuciło mi się na oczy, by ktoś z best reisen współpracował... ale może mam pypcia na oczach? Odpowiedz Link Zgłoś
agen-t Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 19:11 nie wiem o jakiej współpracy mowa bo nie zrozumiałem wpisu.touroperatorzy współpracują tylko przy wspólnych czarterach.sporo agentów za to sprzedaje Best Reisen i nic mi nie wiadomo żeby to było widać czy nie.jak się dzwoni do biura to nie chcą powiedzieć z kim czarterują samolot mi,a skąd ktoś postronny ma to wiedzieć.nie bronię Best bo jak każde biuro ma wady ale takie pisanie jest bez sensu,bo nie znam takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Biuro Best Reisen 29.01.13, 20:15 Nie przejmuj się agencie-nikt nie zrozumial o co chodzi doral w tej wypowiedzi,pewnie ona sama też nie:).Ja tam też nie bronie Besta,ale odpowiadam na pytanie i piszę co wiem.A doral jak czegoś nie zna-to znaczy,że jest to złe....albo ma "pypcia na oczach":)....to da się usunąć chirurgicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: Biuro Best Reisen 30.01.13, 11:32 zawsze intrygują mnie wpisy pseudoznawców. Jak coś jest znane, ma 500 bilbordów i spoty w TV- to OK? Tak było ze znaną Triadą, jeszcze bardziej znanym Orbisem i paru innymi ZNANYMI. To samo jest w sklepach: konsumenci jak barany wybiorą to, co widzieli w reklmówce, choćby to była największa tandeta. Tak samo słowo wytrych: wiarygodny. Ludzie, trochę konkretów i merytoryki, bo jesteście NIEWIARYGODNI! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sid1 Re: Biuro Best Reisen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 21:02 W drugą stronę tez to działa to samo było z Africano-Travel, Alba-Tour i innymi podobnymi nie znanymi wynalazkami. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: Biuro Best Reisen 31.01.13, 11:02 Alba Tour akurat działała na polskim rynku krótko, stąd mniej POWSZECHNIE znana, ale mocno reklamowana w branży turystycznej, wciskająca się z cenami dwukrotnie mniejszymi od kontraktowych, ukochana Groupena. Odpowiedz Link Zgłoś
alexred Re: Biuro Best Reisen 30.01.13, 02:30 Ja z Best Reisen wysyłałem swoich klientów kilkadziesiąt razy i na razie nie było żadnych problemów a klienci byli zadowoleni. Spokojnie korzystaj z oferty Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny80 Re: Biuro Best Reisen 15.07.15, 18:45 witam jakie opinie o tym biurze? Może ktoś leciał z nimi do Bułgarii? Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś