Dodaj do ulubionych

Jak znaleźc pracę??

17.05.13, 08:32
Witam serdecznie,

pytanie do doświadczonych pilotów: jak znalezc pracę?
Czy istnieją jakies strony, portale z ogłoszeniami? nie mogę nic znaleźc :(
Jak wy szukacie pracy i jak pilot bez doświadczenia może znaleźc pracę. Prosze o pomoc! Dziękuje
Obserwuj wątek
    • maciejwpodrozy Re: Jak znaleźc pracę?? 17.05.13, 11:12
      forum dobra turystyka
      + na FB grono piloci wycieczek
      www.pilociwycieczek.pl
      i wez zapisz sie na usluge smsowa dostajesz sms oferty bardzo fajnie to dziala i sprawnie
      koszt za pakiet 50 zl + vat ...
      tam wszystkiego sie dowiesz.
      ofert rowniez dl apoczatkujacych jak wahadla itp jest sporo
      powodzenia

ps uwazaj tylko na nie uczciwe biura najlepiej je sprawdzic tutaj na forum
      niestetey to coraz wieksza plaga...
      • pilociwycieczek.pl 280 ofert pracy w ciągu 2 miesięcy 17.05.13, 12:36
        [url=http://pilociwycieczekgrono.wordpress.com/2013/05/15/oferty-sms-pilociwycieczek-pl/][img]https://pilociwycieczekgrono.files.wordpress.com/2013/05/jest-praca.jpg[/img][/url]
    • bluemar Re: Jak znaleźc pracę?? 27.05.13, 04:57
      negril napisała:
      > Witam serdecznie,> > pytanie do doświadczonych pilotów: jak znalezc pracę?

Jak znaleźć pracę? Oto jest pytanie :).
      Jeżeli szukasz pracy a nie ekstremalnej jednorazowej przygody
      lub bliżej nieokreślonego "stażu" z "możliwością zatrudnienia" to raczej nie poprzez ogłoszenia,własne strony czy płatne portale-żadne poważne biuro (czyli takie,które wysyła w roku dużo grup) nie szuka pilotów w internecie a bazuje na zaprzyjaźnionej,sprawdzonej grupie.Tylko kontakt osobisty,z polecenia drugiego biura ,pilota,klienta rokuje w miarę stały napływ zleceń.
      Jeżeli chcesz szukać w internecie to bądź aktywny na tym forum,dziel się wiedzą-biura to czytają ktoś Ciebie zauważy.
      Na forum zaglądają nie tylko biura ale i niezależni organizatorzy- sama poprzez forum nawiązałam kilka ciekawych kontaktów (parafie i firmy) oraz poszerzyłam współpracę o kilka nowych biur ,z którymi teraz współpracuję stale.Mogą pomóc i piloci z forum-ja czytam co piszą inni i kiedy "zbywa" zlecenie a bliżsi znajomi zajęci kieruję zapytanie poprzez pocztę gazetową do pilotów z forum,do konkretnych osób- ponieważ lektura wypowiedzi pozwala na zorientowanie się kto zacz :) (zainteresowania,gdzie mieszka itp)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka