domherep 20.05.13, 11:03 Jaki hotel 3 gwiazdkowy na Majorce polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: hotel 3 gwiazdki Majorka IP: 83.168.91.* 21.05.13, 10:51 Prinsotel Alba w C'ala Dor, ale byłam w nim z niemieckiego biura. Zresztą z Niemiec Majorka jest dużo tańsza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: hotel 3 gwiazdki Majorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.13, 13:07 Polecam hotel Grupotel Montecarlo w miejscowości Can Picafort, ponieważ za dosyć niską cenę (jak na Majorce ) można spędzić udane wakacje. Do bardzo ładnej szerokiej plaży kilka minut spacerku. Bardzo czysta woda, i do tego góry, przepięknie. W pobliżu sklepy, restauracje, przystanki autobusowe i wypożyczalnie samochodów. Hotel jest 7-piętrowy (piękny widok na morze), 2 windy, czysty, cichy, z niewielkim ogrodem, jest basen, jacuzzi i plac zabaw dla dzieci. Bar przy basenie wyśmienity, bardzo mili i śmieszni barmani, porozumiewający się w języku niemieckim i angielskim oczywiście najbardziej podstawowym. Pokój oraz łazienka bez zarzutu! Smaczna kuchnia (HB lub all), różnorodne dania mi.in pyszne ryby i wszystko zawsze świeże. Jedyną wadą jest brak interesujących animacji. Polecam, dla mnie hotel super, mocne 3 gwiazdki Ja byłam z TUI, ale może jest też w ofercie innych biur. Odpowiedz Link Zgłoś